Sezóna 2004/2005 - A-mužstvo

Krátko po skončení uplynulej sezóny primátor mesta Anton Danko, ktorý výrazne pomohol k záchrane klubu v hokejovej extralige, smelo avizoval, že do rozpočtu klubu mieni zabezpečiť desať miliónov korún a Poprad už v tejto sezóne bude poškuľovať po umiestnení v prvej štvorke. Po ukončení rozhodcovskej kariéry v roku 1996 sa postavil na ľad len jediný raz - ako rozhodca pri exhibičnom zápase Jágr tímu v Poprade. Extraligový hokej ignoroval tri roky. "Mal som správy, že úroveň zápasov je ešte horšia než v čase, keď som v nej končil ako rozhodca. Nemal som dôvod chodiť na hokej," vysvetlil svoj postoj Ing. Anton Danko.

Hoci mesto hradilo prevádzku zimného štadióna v Poprade, v uplynulej sezóne pridalo aj priame finančné injekcie. Primátor Anton Danko sa aktívne angažoval v záchranárskych prácach a päť zápasov sledoval z hľadiska. "Bolo mojou povinnosťou pomôcť. Ľudia v Poprade hokej milujú a ako primátorovi by mi neodpustili, ak by mužstvo vypadlo z najvyššej súťaže. No úprimne - zhrozil som sa, že úroveň extraligy ešte viac poklesla. Pripomínalo mi to staré časy v slovenskej národnej lige... Vstúpim do hokeja ako funkcionár. Hľadám generálneho sponzora klubu, ktorý by investoval desať miliónov korún. Takýto projekt mám predrokovaný. Stretnem sa aj s manažérmi všetkých silných firiem v Poprade. Chceme angažovať päť až sedem hráčov, Popradčanov, ktorí sa roztrúsili po iných kluboch Slovenska," optimisticky prezradil Ing. Anton Danko.

V apríli 2004 sa jeho slová stali skutočnosťou. Na zasadnutí správnej rady klubu ukončil svoje pôsobenie vo funkcii predsedu správnej rady a zároveň prezidenta klubu Ing. Tibor Turan a novým predsedom správnej rady a súčasne i prezidentom ŠKP Poprad sa stal primátor mesta Poprad Ing. Anton Danko. Tibor Turan bol zvolený do funkcie výkonného riaditeľa hokejového klubu. "Na tejto zmene sme sa dohodli aj z toho dôvodu, ako dopadol popradský hokej uplynulú sezónu, keď mal klub veľké problémy so záchranou v extralige. Ako primátor mesta som si uvedomil, že ľudia hokej v tomto meste milujú a mojou povinnosťou je postaviť sa k hokejovej problematike ináč, ako som to videl pred niekoľkými rokmi, kedy som sa o popradský hokej príliš nezaujímal. Poprad chce a musí mať extraligu a ja ako primátor urobím všetko preto, aby sa situácia z uplynulej sezóny neopakovala, a aby sa už Poprad nikdy nemusel v najvyššej súťaži zachraňovať," vysvetlil Ing. Anton Danko, ktorý sa rozhodol prijať túto funkciu aj preto, aby mal prehľad o všetkých finančných tokoch a mohol byť pri ich spolurozhodovaní. V najbližšej sezóne nemalo nové vedenie klubu vysoké ambície, ale už sa nemala opakovať situácia, že Poprad sa bude zachraňovať v lige. "Popradský hokej chceme zastabilizovať, aby sme už nehrali o záchranu a v ďalšej sezóne chceme postúpiť do hornej časti tabuľky," uviedol Anton Danko. Odvážnou víziou nového vedenia ŠKP Poprad bolo pritiahnuť do Popradu vlastných odchovancov pôsobiacich v popredných slovenských kluboch, čo však bola skôr otázka až najbližších rokov.

Novým trénerom kamzíkov sa po odchode Jána Selveka stal Ján Faith, ktorý si za asistenta vybral Vladimíra Klingu. "Tento káder nie je taký kvalitný, ako by sme si predstavovali v budúcej sezóne," uviedol po svojom nástupe do funkcie Ján Faith. "Na prvom tréningu som mal 20 hráčov. Neboli tam však zatiaľ žiadne posily. Prišli hokejisti, ktorí obliekali popradský dres v uplynulej sezóne a viacerí mladí odchovanci. V kádri sú jasní zatiaľ len brankári. Obranu a útok potrebujeme jednoznačne posilniť skúsenými hokejistami. Talentovaných juniorov máme pod Tatrami dostatok. Bolo by prepychom brať do tímu mladých hráčov a učiť ich hrať hokej, keď máme vlastných odchovancov," povedal v úvode letnej prípravy tréner Ján Faith. Prvými veľkými posilami HK ŠKP Poprad sa stali útočníci Miroslav Ihnačák a Juraj Halaj. Radosť zo získania nových posíl neskrýval výkonný riaditeľ ŠKP Poprad Ing. Tibor Turan: "Sme veľmi radi, že títo hráči prejavili záujem hrať v našom klube. Očakávame od nich, že do hry vnesú kvalitu, pokoj, aby sme sa nezachraňovali ako minulý rok a že našich mladých hráčov k niečomu priučia." Prezident kamzíkov Ing. Anton Danko stále usilovne zháňal generálneho sponzora: "Treba povedať, že finančné prostriedky na túto sezónu by už mali byť realitou. Prvých päť miliónov, ktoré som sľúbil, som vybavil, ale stále sme ešte nehovorili o generálnom sponzorovi. Toho chceme získať od nadchádzajúcej sezóny, kedy chceme hrať o prvú štvorku. Na budúci týždeň budem mať stretnutie s predstaviteľmi Tatravagónky Poprad, ktorá by sa mohla stať generálnym sponzorom. Bude to však závisieť od toho, či bude súhlasiť s nami požadovanou finančnou čiastkou."

Po trojročnej anabáze v bratislavskom Slovane sa do popradského klubu vrátil popradský odchovanec Slavomír Pavličko. "Po prvom telefonáte s predstaviteľmi ŠKP som veľmi neveril tomu, že by som mohol skončiť pod Tatrami. Popradská ponuka sa však z týždňa na týždeň javila konkrétnejšia, serióznejšia, a tak som sa nakoniec rozhodol do Popradu vrátiť. Svoju úlohu tu zohralo určite aj to, že som Popradčan," uviedol Slavomír Pavličko, ktorý odchádzal spod Tatier v čase, kedy mužstvo opustilo najviac kvalitných hráčov. "Klub sa v tom čase dostával do zložitej situácie a aj preto som z neho odišiel. Zdá sa, že po troch ťažkých rokoch sa tu situácia opäť zlepšuje a ja chcem Popradu splatiť to, čo som sa naučil v Slovane." Prezident klubu Ing. Anton Danko potvrdil, že ide o jednu z najvýraznejších posíl Popradčanov. "Je to jeden z najkvalitnejších hráčov, ktorí tu budú pôsobiť a tomu zodpovedajú i podmienky, ktoré v Poprade bude mať. Slavo minulú sezónu v Slovane dokázal, že by mal popradskému hokeju pomôcť k tomu, aby sme sa nepohybovali v mútnych vodách tabuľky," uviedol prezident klubu, ktorého doplnil tréner Ján Faith: "Trio skúsených harcovníkov bude výraznými posilami mužstva. Som veľmi rád, že prejavili záujem hrať v tomto klube. Očakávam, že do hry prinesú kvalitu, pokoj, aby sme sa v novom ročníku pohybovali v pokojnejších vodách. Všetci idú v príprave najmä mladším príkladom a azda najcennejšou devízou je, že ich k niečomu priučia."

Na konci júla mohol prezident klubu oficiálne oznámiť splnenie ďalšieho cieľa. Popradská strojárska spoločnosť Tatravagónka sa stala generálnym sponzorom popradského hokejového klubu a od aktuálnej sezóny klub dostal nový názov HK Tatravagónka ŠKP Poprad. "Verím, že po získaní generálneho sponzora nastane stabilizácia popradského klubu a pre popradský hokej začnú lepšie časy. V ďalších sezónach chceme atakovať hornú polovicu tabuľky," stručne, ale výstižne konštatoval prezident HK Tatravagónka ŠKP Poprad Ing. Anton Danko. Generálny sponzor poskytol hokejovému klubu na sezónu desať miliónov korún. Rozpočet HK Tatravagónka ŠKP Poprad v novom ročníku ST Extraligy sa mal pohybovať okolo 25 až 27 miliónov Sk. K tomu však bolo potrebné pripočítať nepeňažný vklad mesta v podobe prevádzky zimného štadióna, kde ročné náklady vyčíslil primátor na sedem miliónov korún. Okrem toho mesto poskytovalo hokejovému klubu ročne jeden milión v hotovosti. Podľa slov primátora bolo mesto navyše pripravené poskytnúť klubu i ďalšiu pomoc.

Potom, čo mužstvo pred sezónou posilnili ďalší skúsený hráči Miroslav Javín, Juraj Faith, Miroslav Žemlička a Peter Klepáč, jeho sila značne stúpla. Tomu zodpovedali i ambície tímu, ktorý chcel hrať atraktívny hokej a nechýbať v play-off. "V prvom rade nechceme mať také problémy ako vlani, keď sa dlho bojovalo o záchranu. Naším jednoznačným cieľom postup do play-off a samozrejme lepšie umiestnenie ako vlani. Všetko to však bude závisieť aj od toho, aký budeme mať káder nielen my, ale i naši súperi. Pevne verím, že to, čo sme si predsavzali a čo si želajú sponzori i naši fanúšikovia, sa nám podarí splniť," zaželal si v úvode sezóny tréner Ján Faith. Keď sa v úvode sezóny podarilo Popradčanom úspešne dotiahnuť aj príchody Radoslava Suchého a Miroslava Škoviru, smelé plány dostali ešte jasnejšie kontúry.

V novembri však prišla prvá vlna nespokojnosti zo strany vedenia klubu. Od víťazstva nad Zvolenom 22. októbra zaznamenali popradskí hokejisti len jednu remízu v domácom dueli s Nitrou a päť prehier s Dubnicou, Žilinou, Košicami, Liptovským Mikulášom a Trenčínom. "Sedeli sme s kapitánom Slavomírom Pavličkom, Radoslavom Suchým a Stanislavom Kožuchom. Dohodli sme sa, že zatiaľ nebudeme robiť personálne zmeny. V štvrtok budeme ešte hovoriť s trénerom Faithom, s ktorým si povieme tiež zopár možno ostrejších viet," uviedol prezident klubu Ing. Anton Danko. Vedenie klubu trvalo na tom, aby Poprad hral lepší a vyváženejší hokej. Podľa predstáv vedenia popradskí hokejisti mali byť minimálne na šiestom mieste, pričom aktuálne im patrila ôsma priečka extraligovej tabuľky. Činovníci pod Tatrami najskôr napriek rozkolísaným výsledkom tímu držali chrbát lodivodovi Jánovi Faithovi. Bolo to po tom, čo urobili rošády na súpiske a prepustili zo svojich služieb skúsených hráčov Verčíka i Klepáča. Už vtedy manažment HK Tatravagónka ŠKP naznačoval, že to nemusí byť posledné čistenie kádra. Pravda, po niekoľkých dňoch sa situácia otočila v neprospech kouča a nevydarená predohrávka v s Nitrou v 35. kole na vlastnom ľade bola jeho labuťou piesňou. Spoločne s mužstvom nedokázal naplniť vysoké ambície vedenia klubu. "Trénerovi Faithovi sme dali dostatočne dlhý čas, aby ukázal výsledky svojej práce. Na rozdiel od iných tímov sa najskôr menili hráčov, ale ani to nepomohlo. Odvolali sme ho pre zlé výsledky a nespokojnosť popradskej hokejovej verejnosti s výkonmi mužstva. Po predohrávke s Nitrou nás diváci dokonca vypískali, a to by som neprial nikomu zažiť. Našim cieľom bolo pohybovať sa okolo šiesteho miesta, to sa neplnilo. Hneval ma najmä štýl hry. Nevyšli nám ani zápasy, v ktorých sme mali jednoznačne vyhrať. Hráči majú výborné podmienky, no odozva nebola adekvátna, a preto sme to museli riešiť. Inak by sme sa nepohli ďalej," vysvetlil prezident ŠKP Ing. Anton Danko.

Vedenie klubu zároveň oznámilo meno nového trénera. "Už deň po predohrávke sme podpísali kontrakt s lodivodom z Česka Ladislavom Svozilom," oznámil prezident klubu. Ten naposledy pôsobil v extraligových Vítkoviciach, v ktorých v októbri po sérii ôsmich zápasoch bez výhry predčasne ukončil svoje pôsobenie. "Od nového trénera očakávam atraktívnejšiu hru, a tým pádom i posun v tabuľke smerom vyššie," dodal Ing. Anton Danko. "Na prácu s novým kolektívom sa teším a som plný očakávaní. S prezidentom klubu Antonom Dankom sme sa dohodli veľmi rýchlo, pretože takáto ponuka sa neodmieta. Navyše v súčasnosti nie je na trénerskych postoch veľa voľných miest. V slovenskej extralige som ešte netrénoval, takže je to pre mňa nová motivácia," uviedol Ladislav Svozil. "Viem, že ambície Popradu boli a sú vyššie. Mužstvo veľakrát prehralo tesne o gól a často nedotiahlo do úspešného konca dobre rozohrané stretnutia. Viem však, že káder je kvalitný a preto dúfam, že lepšie výsledky sa čoskoro dostavia," zaželal sebe i celému kolektívu spod Tatier nový tréner.

Krátko po zmene na trénerskom poste čakalo na Popradčanov príjemné prekvapenie. Dres HK Tatravagónka ŠKP Poprad si obliekol hokejový kanonier Peter Bondra, ktorý sa do svojho materského klubu vrátil po deväťnástich rokoch. Hokejový majster sveta z Göteborgu 2002 a trojnásobný držiteľ Zlatého puku pre najlepšieho hokejistu Slovenska sa s Popradčanmi dohodol na odohratí šiestich zápasov počas výluky zámorskej NHL. "Bolo to pre mňa ťažké rozhodnúť sa medzi Popradom a Košicami, pretože oba kluby so mnou jednali veľmi seriózne. Určite to nebola vec peňazí. Pre Poprad som sa rozhodol hlavne z toho dôvodu, že som tu vyrastal. Veľmi ma teší, že po devätnástich rokoch sa opäť predstavím doma, popradskému divákovi. Poprad mi je predsa len bližší a som veľmi rád, že tu môžem hrať," konštatoval P. Bondra. "Určite budem mať trochu trému, pretože skočiť do rozbehnutej sezóny nie je ľahké. Snažil som sa pripraviť čo najlepšie a preto dúfam, že nikoho nesklamem a že mužstvu pomôžem k víťazstvám. Nikomu nemôžem sľúbiť, že dám v zápase päť gólov, ale určite vydám na ľade zo seba maximum," uzavrel P. Bondra, ktorý sa slovenským fanúšikom predstavil so svojou tradičnou dvanástkou na drese.

"Dúfam, že sa zvýši útočná kvalita tímu, pretože v tejto sezóne dávame málo gólov. Dobré výsledky v poslednom období prišli predovšetkým vďaka zlepšeným výkonom v obrannej činnosti. Od Petra Bondru očakávame, že nejaké góly pridá. Jeho prítomnosť v mužstve bude prínosom hlavne pre mladších hráčov, ktorí ho uvidia na tréningoch i v zápasoch a pre nich je obrovským vzorom," uviedol tréner Ladislav Svozil. Prezident HK Tatravagónka ŠKP Poprad Anton Danko bol od začiatku presvedčený o tom, že Bondra popradských fanúšikov nesklame a že sa objaví v drese kamzíkov. "Samozrejme mám veľkú radosť, nielen ako prezident klubu, ale i ako primátor mesta, že najpopulárnejší Popradčan nastúpi za naše mužstvo. Jeho prínos nevidím konkrétne len v tom, že za Poprad odohrá šesť zápasov, ale hlavne, čo ukáže všetkým Popradčanom. Svojím prístupom k tréningom i samotným zápasom je veľkým vzorom pre všetkých hráčov a je to profesionál na pravom mieste," povedal prvý muž Popradu.

Dlhých päť rokov musel čakať popradský zimný štadión na to, aby sa konečne opäť zaplnil do posledného miestečka. Naposledy to bolo v extraligovej sezóne 1999/2000 v semifinálovom stretnutí play-off Poprad - Zvolen. "Kamzíci" vtedy viedli v sérii nad favorizovaným Zvolenom 2:1 na zápasy a vo štvrtom dueli na domácom ľade mohli spečatiť svoj postup do finále. Pred vypredaným hľadiskom sa im to však nepodarilo a z víťazstva 3:2 v celej sérii sa napokon tešili stredoslováci. Vo štvrtok večer Tatravagónka aréna praskala vo švíkoch opäť. Popradský dres si po dlhých devätnástich rokoch obliekol hokejový kanonier Peter Bondra a vidieť tento rýchlik na korčuliach na vlastné oči si nechcel nechať ujsť žiaden hokejový priaznivec. Popradčanom zápas proti favorizovanému Slovanu Bratislava vyšiel a po kvalitnom výkone ho zdolali 3:0. Bondra síce divákmi vytúžený gól nevsietil, ale každou chvíľkou strávenou na ľade potešil oko i srdce vďačného popradského priaznivca. "Prišiel som tu len kvôli Bondrovi a hoci sa zápas začal s viac ako hodinovým oneskorením, stálo to za to. Peter je vynikajúci hráč a vždy keď bol na ľade, mal som na tele zimomriavky. Jeho prehľad v hre, korčuľovanie a bojovnosť sú fascinujúce," rozplýval sa nad hokejovým umením Petra Bondru jeden z fanúšikov, ktorý mal to šťastie sledovať v Poprade hviezdu NHL v akcii na vlastné oči.

"Peter, ďakujeme! Peter, vráť sa k nám! Peter a Poprad = majstri!" - to sú len tri z nápisov, ktoré sa vynímali na transparentoch v hľadisku popradskej Tatravagónka Arény počas záverečnej tretiny zápasu Poprad - Žilina. Búrlivé ovácie a povestný "standing ovation" iba dotvárali kulisu fantastického predstavenia, v ktorom hlavnú úlohu odohral Peter Bondra. Po šiestich zápasoch v extralige nabral kurz do svojho druhého domova vo Washingtone, aby splnil zase to, čo sľúbil rodine. Hokejovú legendu milo prekvapila pozápasová atmosféra: "Tak toto som určite neočakával! Prežíval som to veľmi emotívne, lebo inak to ani nešlo. Najradšej by som divákom za túto priazeň pridal ešte bonus v podobe nejakého zápasu navyše, ale žiaľ, už to nejde. Som rád, že som dostal priestor hrať v takom mužstve. Myslím si, že to bolo k obojstrannej spokojnosti - spokojní boli tréneri, mužstvo, funkcionári a predovšetkým diváci. Takého oživenie bolo pre mňa veľmi prospešné a aj touto cestou musím poďakovať vedeniu klubu, že mi umožnilo odohrať aspoň šesť zápasov."

"Je škoda, že Peter Bondra po šiestich zápasoch odišiel, pretože tu odviedol kus dobrej roboty nielen na ľade, ale aj v kabíne i mimo nej. Počas celého obdobia, ktoré tu bol, vôbec nedával najavo, že je hráčom z NHL. S Petrom sme sa rozišli v dobrom, aj keď sme si pred jeho odchodom nič nesľúbili. Samozrejme by sme boli radi, keby sa vrátil, pretože kvalita celého mužstva by bola, myslím si, opäť aspoň o tridsať percent vyššia," poznamenal asistent trénera Vladimír Klinga. Pred blížiacim sa play-off sa Popradčania snažili o vylepšenie svojej pozície. "Aj keď ideme od zápasu na zápas, určite sa ešte pokúsime zabojovať o šiestu priečku. Stále sa o tom v kabíne s chalanmi rozprávame a chceli by sme ešte postrašiť Žilinu i Nitru, ktoré sú pred nami. Myslím si, že by to bol ozaj úspech, keby sa nám podarilo. Škoda predošlých zápasov vo Zvolene a v Nitre, kde sme nejaké tie bodíky mohli získať," doplnil asistent trénera Vladimír Klinga.

Až po skončení posledného 54. kola základnej časti ST Extraligy spoznali popradskí hokejisti meno svojho štvrťfinálového súpera, ktorým sa stal bratislavský Slovan. Zverenci trénera Ladislava Svozila síce zdatne finišovali, ale na vytúženú šiestu priečku sa pred vyraďovacími bojmi nedostali. "Predchádzajúcu časť, keď som ešte nebol pri kormidle, by som hodnotiť nechcel, keďže som ju nevidel. Myslím si, že za tú dobu, odkedy som v Poprade, mužstvo dokázalo, že na to má a urobili sme niekoľko veľmi dobrých výsledkov. Samozrejme, že boli aj stretnutia, v ktorých sme sklamali, či už naposledy v Bratislave, alebo v Trenčíne. Nemalo by sa nám totiž stávať, že v prvej tretine dostaneme tri, štyri góly. Na druhej strane sme však doma dokázali vyhrať nad Trenčínom i Slovanom a proti Zvolenu sme prehrali až po predĺžení. Všetko to boli kvalitné zápasy, v ktorých sme dokázali, že sa môžeme pasovať s akýmkoľvek súperom. Samozrejme, že séria na štyri víťazné zápasy bude veľmi ťažká," analyzoval uplynulú časť extraligy kormidelník Popradu Ladislav Svozil. "Slovan je jasným favoritom, ale my ho chceme potrápiť čo najviac. Samozrejme by bolo najlepšie, keby sme ju doviedli do víťazného konca. Pripomínam však, že súper je kvalitný a že tu bude veľmi ťažké," pripomenul popradský kouč.

Papier, žiaľ, v prípade extraligistov spod Tatier neklamal a zostali vo štvrťfinále play off najvyššej hokejovej súťaže na štíte Slovana. Cesta v tomto ročníku sa pre nášho zástupcu skončila v piatom zápase na ľade Slovana po prehre 2:3 a celkovo na zápasy 1:4. "Škoda, že sme nepotrápili Slovan ešte aspoň o jeden-dva zápasy viac, pretože si myslím, že v tom poslednom stretnutí v Bratislave sme boli blízko k víťazstvu. Ak by sme vyhrali, Slovan by sme dostali pod obrovský psychický tlak a je to ozaj škoda. Bratislavčania majú, samozrejme, mužstvo kvalitnejšie, čo sa týka zloženia hráčov, ale mrzí nás, že sme pre popradských divákov nedotiahli sériu späť pod Tatry," skonštatoval tréner Ladislav Svozil, ktorého doplnil obranca Radoslav Suchý: "Podľa mňa sme mali na viac, než sa nakoniec udialo. Hneď prvý duel keby sme dotiahli do lepšieho finišu, séria by bola celkom iná a súpera by sme viac potrápili. V poslednom vystúpení sme tiež len tesne prehrali, hoci boli aj šance, a to napriek tomu, že v záverečných minútach sme hrali v oslabení. Keby sme mali trochu viac šťastia, ani postup by nebol nereálny. Určite má Slovan nabitejší a lepší mančaft, no nie je pravidlom, že favorit musí ísť ďalej. Vo vyraďovačke je všetko možné. Keby sme hrali zodpovednejšie, disciplinovanejšie v obrane a nenechali sa tak často vylučovať, mohlo to vyzerať inak."

Kormidelník Ladislav Svozil v prvej časti svojho pôsobenia v popradskom mužstve ukočíroval Podtatrancov na siedmom mieste. "Myslím si, že vcelku musíme byť spokojní, pretože mužstvo sa zodvihlo nielen postavením v tabuľke, ale aj výkonmi na ľade. Odohrali sme skvelé zápasy, či už doma s Trenčínom, alebo so Slovanom. Overili sme si, že vyhrávať sa dá aj s tými najsilnejšími celkami. Hlavným kladom bolo, že to, čo sme si povedali, hráči plnili, a keď to plnili, prinieslo nám to úspech. Stálo sa nám i to, že po dvoch-troch dobrých výkonoch, keď sme sa trochu uspokojili a nehrali až tak dôsledne, potom sa hráči opäť vzchopili a väčšinou podávali dobré výkony," analyzoval L. Svozil, ktorý bol so svojím tímom v závere dlhodobej časti dlho v hre o šiestu priečku. "Keď sme boli šiestemu miestu na dosah, vždy prišlo akési sebauspokojenie a naša nedôslednosť, po ktorej prišla prehra a súper nám opäť bodovo unikol. Celkovo však nebolo rozhodujúce, či by sme boli šiesti, alebo siedmi, pretože Trenčín je takisto kvalitné mužstvo ako Slovan. Tam sme si už vyberať súpera nechceli a ani nemohli a bola by to iba kozmetická úprava." Už po jeho príchode do Popradu bolo novému trénerovi vedením klubu avizované, že mužstvo mieri na budúci rok za vyššími métami. "Ja len dúfam, že sa nám podarí káder doplniť a posilniť tak, aby sme hrali na budúcu sezónu v hornej polovici tabuľky. Je jasné, že bez kvalitného kádra by sme len ťažko mohli pomýšľať o vyšších priečkach. Prísľuby z vedenia tu sú, my musíme akurát typovať a zháňať hráčov, o ktorých si myslíme, že by nám mohli v budúcej sezóne pomôcť," naznačil na záver Ladislav Svozil.


Základné údaje o klube

Názov : Hokejový klub Tatravagónka Športový klub polície Poprad
(HK Tatravagónka ŠKP Poprad)
Súťaž : Slovak Telecom Extraliga (ST Extraliga)
Štadión : Tatravagónka Aréna, Štefánikova 6, Poprad
 
Vedenie klubu :
  Prezident : Ing. Anton Danko
  Správna rada : Ing. Ľudovít Jurínyi, Ing. Dušan Suchý, Ing. Miroslav Hrobák,
Ing. Ladislav Krajňák, JUDr. Ladislav Nižník, Ing. Peter Fabuš,
Mgr. Anastázia Krišandová, Ing. Milan Jurčo, Ing. Marek Budzák
  Výkonný riaditeľ : Ing. Tibor Turan
  Manažér : Dušan Kacvinský
 
Realizačný tím :
  Tréner : Ján Faith, v priebehu sezóny ho vystriedal Ladislav Svozil
  Asistent trénera : Mgr. Vladimír Klinga
  Vedúci mužstva : Vladimír Szücs
  Lekári : MUDr. Ján Potocký, MUDr. Karol Fried
  Masér : Stanislav Šimo
 
Športovo-technická komisia :
  Hlásateľ : Mgr. František Sučko
  Zapisovateľ : Ing. Marián Barilla
  Časomerač : Milan Škovran
  Štatistik : Ing. Marián Barilla
  Trestomerači : Jozef Štolc, Ján Gužiak
  Bránkoví rozhodcovia : Tibor Dutko, Vladimír Snášel
 
Ostatní predstavitelia :
  Ekonómky : Daniela Petrušová, Ing. Zuzana Veselá
  Kronikár : Stanislav Muskolay
  Internet : Ing. Marián Barilla (www.hkpoprad.sk)


Hráčsky káder

Brankári : Stanislav Kožuch, Radovan Hurajt
Obrancovia : Miroslav Javín, Radoslav Suchý, Štefan Rusnák st., Lukáš Bambúch, Tomáš Jurčo, Štefan Fabian, Peter Klepáč, Miroslav Turan, Tomáš Valečko, Martin Viazanica, Ridvan Sadiki, Pavol Gurčík
Útočníci : Juraj Halaj, Miroslav Škovira, Juraj Faith, Slavomír Pavličko, Miroslav Ihnačák, Richard Žemlička, Jozef Slaninák, Viktor Kubenko, Miroslav Štolc, Pavol Zavacký, Peter Misál, Peter Bondra, Rudolf Verčík, Štefan Rusnák ml., Roman Šoltís, Erik Piatak, Ľudovít Jurínyi, Dávid Skokan, Roman Tomas

Z vlaňajšieho kádra odišiel Martin Klempa a Roman Gavalier do Belfastu, Miloš Palovčík do Mulhouse, Peter Filip do Ciucu, Michal Dian do Banskej Bystrice, Samuel Polomský, Jozef Hrubý, Martin Saluga, Patrik Klein a Peter Kristián do Spišskej Novej Vsi, Lukáš Hvila, Peter Gajdoš a Milan Varga do Košíc, Dušan Pohorelec do Zvolena, Martin Tomas, Peter Lištiak a Anton Kalousek do Liptovského Mikuláša, Tomáš Klement do Trnavy, Marek Horňák do Bergu, Zoltán Kubát do Choletu, Martin Bonda do Martina, Ján Magdoško do Nottingamu, Ľubomír Bobík a Peter Trokan do Dubnice, Milan Nový do Loun, Michal Giba do Vsetína, Ján Supuka do Detvy, Lukáš Cvejn do Neuilly-sur-Marne, Miroslav Štefanka do Nitry, Jozef Valigura a Milan Šoltýs. Do mužstva prišiel Juraj Halaj a Slavomír Pavličko zo Slovana, Juraj Faith z Freiburgu, Richard Žemlička z Litvínova, Miroslav Ihnačák a Štefan Fabian z Košíc, Miroslav Javín z Oswiecimu, Peter Bondra z Ottawy, Rudolf Verčík z Jihlavy, Radoslav Suchý z Columbusu, Tomáš Valečko zo Spišskej Novej Vsi, Pavol Gurčík zo Sioux City, Lukáš Bambúch z Trenčína, Peter Klepáč zo Zvolena a Dávid Skokan z juniorky.


Výsledky zápasov v ST Extralige (vzájomné zápasy so súpermi)

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Slovan Slovnaft Bratislava : 2:3, 1:1 pp, 2:2 pp, 1:2, 3:0, 1:5,
3:4, 0:5, 4:3 sn, 2:4, 2:3
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Zvolen : 1:4, 3:0, 3:5, 1:3, 2:3, 5:6 pp
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK Dukla Trenčín : 0:8, 2:2 pp, 3:7, 3:3 pp, 2:1, 2:5
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Košice : 1:3, 4:1, 1:2, 6:2, 1:1 pp, 2:2 pp
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Dynamax Nitra : 0:0 pp, 2:2 pp, 2:3, 2:3, 2:4, 4:0
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MsHK Žilina : 5:1, 0:5, 2:0, 1:0, 5:3, 2:3
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MHk 32 Liptovský Mikuláš : 2:2 pp, 0:3, 1:4, 2:2 pp, 3:5, 2:0
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK 36 Skalica : 4:3 pp, 3:1, 2:2 pp, 3:2 pp, 4:2, 4:1
HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK Dubnica : 2:0, 3:4, 5:3, 3:2, 7:1, 4:2


Výsledky zápasov v ST Extralige

1. kolo:

HC Košice - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Góly: 20. Bicek (Hvila, Kledrowetz), 34. Nádašdi (K. Kováč), 38. Šimurda (Caban) - 30. Š. Rusnák st. (Zavacký)
Bez zmien, vylúčení: 6:4 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Mášik, Novák, 2000 divákov
Zostavy:
Košice: Petrík - Kledrowetz, Frühauf, Topoli, Vantroba, Šterbák, Vorobel, M. Varga, Nádašdi - Ľ. Sabol, Kroták, Kmiť - Š. Rusnák, Caban, Šimurda - Bicek, Polášek, Hvila - K. Kováč, Bulík, Dravecký
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Bambúch, M. Turan, Jurčo, Fabian, Viazanica - Zavacký, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Faith, Misál - Jurínyi, Slaninák, Žemlička - Š. Rusnák ml., Štolc, Kubenko

2. kolo:

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:2 po predĺžení (1:0, 1:0, 0:2 - 0:0)
Góly: 5. M. Hovorka (Šebo), 38. Mravec (T. Krátky, Šebo) - 45. Žemlička (Štolc, Viazanica), 60. Faith (Ihnačák, Žemlička)
Bez zmien, vylúčení: 6:6 na 2 min., navyše Štolc (Poprad) na 10 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: Schurr (Nem.) - Pavlovič, Valach, 2483 divákov
Zostavy:
MHk 32: J. Laco - I. Droppa, Bača, Fatyka, Urban, P. Lištiak, M. Školiak, Kadlubiak, M. Tomas - Plch, Pleva, Cibák - Kopecký, Trochta, Rudolf Huna - T. Krátky, M. Hovorka, Šebo - Miklík, Mravec, Kriška
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Bambúch, M. Turan, Jurčo, Fabian, Viazanica - Zavacký, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Faith, Misál - Jurínyi, Slaninák, Žemlička - Š. Rusnák ml., Štolc, Kubenko

3. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 0:8 (0:3, 0:4, 0:1)
Góly: 5. Lezo (Gáborík), 7. Gáborík (Janík, Lezo), 8. Hlinka (Hanzal, Zlocha), 25. Marián Hossa (Fabuš, Šmidriak), 30. Marián Hossa (Demitra), 33. Demitra (Kóňa, Koložváry), 37. Gáborík, 60. Koložváry (Kóňa, Melichárek)
Vylúčení: 6:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Beniač - Halecký, Miľovčík, 3850 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch (8.-41. Hurajt) - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Bambúch, M. Turan, Jurčo, Fabian, Viazanica - Zavacký, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Misál - Jurínyi, Slaninák, Žemlička - Š. Rusnák ml., Štolc, Kubenko
Trenčín: Hála - Starosta, Heš, Janík, P. Mikuš, Šmidriak, Hriňa, Volek - Hanzal, M. Hlinka, Zlocha - Marián Hossa, Demitra, Fabuš - Gáborík, Lezo, Opatovský - Melichárek, J. Kóňa, Koložváry

4. kolo:

HK 36 Skalica - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 3:4 po predĺžení (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1)
Góly: 27. Kocák (R. Hartmann), 29. T. Višňovský (Komárek), 56. R. Hartmann (Flamík) - 33. Štolc (Š. Rusnák st., Pavličko), 38. Faith (Fabian), 51. Halaj, 63. Žemlička (Slaninák, Jurčo)
Vylúčení: 7:11 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Galamboš, Müllner, 2700 divákov
Zostavy:
Skalica: Tuček - M. Ivičič, Flamík, Galvas, Komárek, R. Sloboda, Stehlík - Kocák, Jarolín, Hartmann - Lišťák, J. Mrena, Liška - T. Višňovský, Kellner, Malík
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Bambúch, M. Turan, Jurčo, Fabian, Viazanica - Zavacký, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Jurínyi, Slaninák, Žemlička - Š. Rusnák ml., Štolc, Misál

5. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Slovan Slovnaft Bratislava 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Góly: 11. Slaninák (Žemlička, Jurínyi), 51. Ihnačák (Š. Rusnák st., Faith) - 34. R. Školiak (J. Tabaček), 47. Kuľha (Macho, Pavlas), 60. Kapuš (z tr. strieľania)
Vylúčení: 7:7 na 2 min., navyše Pavličko (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Ľ. Višňovský (Slovan) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 0:2, oslabenia 0:0, rozhodovali: Minář (ČR) - Krpelec, Valach (obaja SR), 1413 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Bambúch, M. Turan, Jurčo, Fabian, Viazanica - Zavacký, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Jurínyi, Slaninák, Žemlička - Š. Rusnák ml., Štolc, Misál
Slovan: Rybár - Ľ. Višňovský, Hecl, Pavlas, Jendek, Horáček, J. Tabaček - Špilár, Kapuš, M. Hudec - Kuľha, Hujsa, Macho - R. Školiak, Jánoš, Junas

6. kolo:

HKm Zvolen - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Góly: 14. Šechný (Török, Weissmann), 28. Igor Majeský (Šechný, Babka), 30. Paciga (Rajčák, J. Čierny), 41. Weissmann (Šechný, Štork) - 49. Š. Rusnák ml. (Žemlička, Halaj)
Vylúčení: 6:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 1:0, rozhodovali: Lokšík - Junek, Müllner, 1892 divákov
Zostavy:
Zvolen: Ševela - Jasečko, Štork, L. Čierny, Babka, Škuta, Harabín, Velebný - Török, Šechný, Weissmann - Plavucha, Voskár, Igor Majeský - Škvaridlo, Klouda, Cibuľa - J. Čierny, Rajčák, Paciga
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín, Klepáč, Bambúch, M. Turan, Jurčo - Štolc, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Jurínyi, Slaninák, Žemlička, od 41. min. navyše Š. Rusnák ml.

7. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK Dubnica 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Góly: 4. Faith (Klepáč), 12. Ihnačák (Klepáč, Faith)
Vylúčení: 3:7 na 2 min., navyše Kubenko (Poprad) na 10 min. za napadnutie zo zadu, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Reiber - Miľovčík, Novák, 1469 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín, Klepáč, Bambúch, M. Turan, Jurčo - Štolc (50. Závacký), Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Š. Rusnák ml., Slaninák, Žemlička
Dubnica: Nemčák - Hajas, Potáč, Čop, Stančok, Jakab, Mainer, Česnek, Bezecný - Ižvolt, Kostolný, V. Nemec - Sivák, Holečko, Drotár - Kristín, Kuric, Tatar - Kolínek, Vodrážka, Bohucký

8. kolo:

HKm Dynamax Nitra - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 0:0 po predĺžení (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Vylúčení: 5:10 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Mihálik - Galamboš, Horínek, 3501 divákov
Zostavy:
Nitra: Fikrt - J. Kováčik, Strapko, Petrina, Vlk, B. Majeský, Gábriš, P. Slovák, Socha - Ľ. Kolník, Kollár, G. Saliji - Vozdecký, M. Štefanka, Čacho - Poljaček, Mihálik, T. Chrenko - Pupák, Podstavek, S. Saliji
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín, Klepáč, Suchý, M. Turan, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Jurínyi, Slaninák, Žemlička

9. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MsHK Žilina 5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
Góly: 21. Faith (Ihnačák, Kubenko), 27. Pavličko (Halaj, Javín), 38. Halaj (Pavličko), 47. Pavličko (Škovira, Javín), 52. Halaj (Pavličko) - 23. Beran, (Lažo, Kontšek)
Vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 1:0, rozhodovali: Lauff ml. - Mi. Halecký, Miľovčík, 2225 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín, Klepáč, Suchý, M. Turan, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Jurínyi, Slaninák (47. Štolc), Žemlička
Žilina: Laco - Búřil, Dlouhý, Kusovský, Škorvánek, Cebák, Rešetka, Kolba, Brincko - Lažo, Beran, Kontšek - Ron. Petrovický, Húževka, Gálik - Oravec, Král, Kotlárik - Krajčí, Rehák

10. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Košice 4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Góly: 21. Faith (Klepáč), 29. Halaj (Pavličko, Škovira), 40. Ihnačák (Faith, Suchý), 59. Zavacký (M. Turan) - 25. Kledrowetz
Vylúčení: 1:3 na 2 min., presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Konc - Mášik, Rohoň, 3070 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín, Klepáč, Suchý, M. Turan, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Jurínyi (41. Zavacký), Štolc, Žemlička
Košice: I. Petrík - Kledrowetz, Nádašdi, Vantroba, Štrbák, M. Šterbák, Vorobel, Topoli, P. Frühauf - Kmiť, Ľ. Sabol, Kroták - Bicek, Caban, Hvila - Dravecký, Bulík, Jenčík - Gajdoš, Polášek, Rusnák

11. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MHk 32 Liptovský Mikuláš 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Góly: 12. Rudolf Huna (Trochta, I. Droppa), 24. Fatyka (Rudolf Huna, Trochta), 44. Kopecký (Plch, Pleva)
Vylúčení: 4:5 na 2 min., navyše Bartík (L. Mikuláš) DKZ za nešportové správanie, presilovky 0:2, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Galamboš, Horínek, 1955 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín (21. Š. Rusnák st.), Klepáč, Suchý, M. Turan (21. Bambúch), Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Zavacký (21. Š. Rusnák ml.), Štolc, Žemlička
MHk 32: J. Laco - I. Droppa, Fatyka, Lištiak, Urban, Kadlubiak, Bača, M. Tomas, M. Školiak - Plch, Pleva, J. Kopecký - Kriška, Trochta, Rudolf Huna - T. Krátky, Hovorka, Šebo - Michal Miklík, Bartík, Mravec

12. kolo:

Dukla Trenčín - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:2 po predĺžení (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
Góly: 12. Starosta (Gáborík, Hossa), 26. Hossa (Homer, Starosta) - 9. Škovira (Pavličko, Š. Rusnák st.), 46. Škovira (Halaj, Javín)
Vylúčení: 4:5 na 2 min., presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Halecký, Rohoň, 3506 divákov
Zostavy:
Trenčín: Hála - Šmidriak, Heš, Starosta, Homer, Zápotočný, Chatrnúch, Janík, Hriňa - Hossa, Demitra, Fabuš - Gáborík, Lezo, Lelkeš - Opatovský, M. Hlinka, Zlocha - Melichárek, J. Kóňa, Ölvecký
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Suchý, Fabian, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Verčík (21. Zavacký), Štolc, Žemlička

13. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Góly: 10. Štolc (Fabian), 13. Verčík (Štolc, Jurčo), 25. Žemlička (Štolc, Zavacký) - 57. Paciga (Hartmann, M. Ivičič)
Vylúčení: 4:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Konc - Mášik, Novák, 3233 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč (41. Valečko), Suchý, Fabian, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Verčík (21. Zavacký), Štolc, Žemlička
Skalica: Tuček - M. Ivičič, Flamík, Bukna, R. Sloboda, Stehlík, Komárek, P. Ivičič - Paciga, Jarolín, Hartmann - Zálešák, Lišťák, Liška - Malík, Prošvic, Grill - Čársky, Kelner, Mikuš

14. kolo:

HC Slovan Slovnaft Bratislava - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 1:1 po predĺžení (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
Góly: 14. Ľ. Višňovský (Němčický, Kapuš) - 12. Štolc (Fabian)
Vylúčení: 4:5 na 2 min., navyše Verčík (Poprad) na 10 min. za narazenie zo zadu, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lokšík - Mášik, M. Novák, 3800 divákov
Zostavy:
Slovan: Barta - Ľ. Višňovský, Jendek, Pavlas, J. Tabaček, Horáček, Hecl, K. Sloboda, Hančák - M. Hudec, Kapuš, Němčický - Kuľha, Hujsa, Macho - Špilár, Junas, Stantien - I. Baček, Kokavec, T. Varga
Poprad: Kožuch - Javín, Š. Rusnák st., Klepáč, Suchý, Fabian, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Kubenko - Verčík, Štolc, Žemlička

15. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Zvolen 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Góly: 1. Pavličko (Škovira, Javín), 14. Štolc (Bambúch), 50. Halaj (Žemlička, Javín)
Vylúčení: 5:7 na 2 min., presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Halecký, Miľovčík, 3020 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín, Klepáč, Suchý, M. Turan, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Juraj Faith, Kubenko - Verčík, Štolc, Žemlička
Zvolen: Križan - Babka, Jasečko, Harabín, L. Čierny, Štork, Škuta, Velebný, Gažúr - Weissmann, Šechný, Škvaridlo - Igor Majeský, Klouda, Zedník - Cibuľa, Bartoš, J. Čierny - Voskár, Rajčák, M. Jurík

16. kolo:

HK Dubnica - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
Góly: 2. Sivák (Potáč), 5. Holečko (R. Sýkora), 28. Holečko (Sivák), 36. Trokan (Kristín) - 7. Suchý (Ihnačák), 32. Verčík (Štolc, Žemlička), 59. Halaj (Pavličko, Fabian)
Vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Karabanov - Mášik, Novák, 980 divákov
Zostavy:
Dubnica: Betinec - Augusta, Česnek, Mainer, Valko, Jakab, Potáč, Hajas, Drotár - Trokan, Kostolný, Kristín - Bobík, Kuric, Bohucký - Ižvolt, Holečko, Sivák - V. Nemec, Vodrážka, R. Sýkora
Poprad: Kožuch (36. Hurajt) - Fabian, Javín, Klepáč, Suchý, M. Turan, Bambúch, Sadiki, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Juraj Faith, Kubenko - Verčík, Štolc, Žemlička - Zavacký

17. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Dynamax Nitra 2:2 po predĺžení (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
Góly: 6. Pavličko (Halaj), 52. Misál (Juraj Faith) - 12. Poljaček (T. Chrenko, Török), 26. M. Štefanka (Čacho, Vozdecký)
Vylúčení: 3:4 na 2 min., navyše M. Chrenko (Nitra) na 10 min. za napadnutie, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lauff - Gajan, M. Grečko, 2066 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Fabian, Javín, Klepáč, Suchý, M. Turan (41. Š. Rusnák st.), Jurčo - Zavacký (41. Misál), Halaj, Pavličko - Ihnačák, Juraj Faith, Kubenko - Slaninák, Štolc, Verčík
Nitra: Fikrt - B. Majeský, Gábriš, J. Kováčik, Strapko, Petrina, Vlk, P. Slovák, P. Krátky - Török, T. Chrenko, Poljaček - Ľ. Kolník, J. Mihálik, G. Saliji - Vozdecký, M. Štefanka, Čacho - Pupák, M. Chrenko, Podstavek

18. kolo:

MsHK Žilina - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Góly: 3. Gálik (Oravec, Rešetka), 24. Beran (Kontšek, Dlouhý), 29. Lažo (Beran, Dlouhý), 41. Kontšek (Lažo), 53. Ronald Petrovický (Gálik, Kusovský)
Vylúčení: 7:4 na 2 min., presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Konc - Junek, Müllner, 2845 divákov
Zostavy:
Žilina: Šimonovič - Krajči, Dlouhý, Kusovský, Škorvánek, Ondrej, Rešetka - Lažo, Beran, Kontšek - Ronald Petrovický, Rehák, V. Král - Oravec, Gálik, Húževka
Poprad: Kožuch (41. Hurajt) - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Suchý, Fabian, Jurčo, od 21. min. M. Turan, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Juraj Faith, Misál - Štolc, Slaninák, Kubenko

19. kolo:

HC Košice - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Góly: 15. Bicek (Kmiť, Nádašdi), 54. Ľ. Sabol (Kmiť, Kledrowetz) - 21. Juraj Faith (Ihnačák)
Vylúčení: 3:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Gajan, Kubuš, 1800 divákov
Zostavy:
Košice: Falter - Kledrowetz, Milan Varga, Kowalczyk, Nádašdi, Šterbák, Vorobel - Kmiť, Ľ. Sabol, A. Kroták - Hvila, Bicek, Nagy - Jenčík, Bulík, Dravecký - Polášek, Caban, Gajdoš
Poprad: Hurajt - Š. Rusnák st., Javín, Fabian, Suchý, M. Turan, Bambúch, Klepáč - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Juraj Faith, Kubenko - Zavacký, Štolc, Jurčo

20. kolo:

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Góly: 16. Hovorka (Šebo, M. Tomas), 27. Kriška (I. Droppa, Trochta), 40. Šebo (I. Droppa, Krátky), 47. Rudolf Huna (Trochta, Fatyka) - 31. Kubenko (Škovira, Faith)
Vylúčení: 5:9 na 2 min., presilovky 3:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Halecký, Kubuš, 2856 divákov
Zostavy:
MHk 32: J. Laco - P. Lištiak, Urban, I. Droppa, M. Školiak, M. Tomas, Fatyka, Kadlubiak - Plch, Pleva, J. Kopecký - M. Kriška, Trochta, Rudolf Huna - T. Krátky, Marek Hovorka, Šebo - Badžo, Bartík, Mravec - Milec
Poprad: Hurajt - Š. Rusnák st., Javín, Fabian, Klepáč, M. Turan, Bambúch, Sadiki - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Juraj Faith, Kubenko - Verčík, Štolc, Jurčo - Zavacký, Slaninák, Jurínyi

21. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 3:7 (0:3, 2:1, 1:3)
Góly: 29. Javín (Halaj, Pavličko), 34. Klepáč (M. Ihnačák, J. Faith), 51. Halaj (Škovira, Jurčo) - 5. M. Hlinka (Starosta), 7. Melichárek (Fabuš, Heš), 17. Demitra (Heš), 32. Marián Hossa (Bombic, Hriňa), 47. Hanzal (Starosta), 58. Marián Hossa (Demitra, Bombic), 60. Melichárek (Bombic)
Vylúčení: 7:12 na 2 min., navyše Fabian (Poprad) na 10 min. za údery a 5+DKZ za napadnutie, Zápotočný (Trenčín) na 5+10+DKZ za údery a DKZ za opustenie hráčskej lavice, Hanzal (Trenčín) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 0:2, oslabenia 1:2, rozhodovali: Baluška - Miroslav Halecký, Miľovčík, 2532 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Valečko, Javín, Fabian, Klepáč, M. Turan, Bambúch, Š. Rusnák st., Sadiki - Škovira, Halaj, Pavličko - Zavacký, J. Faith, Kubenko - Verčík, Štolc, Jurčo - M. Ihnačák, Slaninák, Jurínyi
Trenčín: Hála - Bombic, Heš, Starosta, Zápotočný, Hriňa, P. Mikuš - Marián Hossa, Demitra, Ölvecký - Hanzal, M. Hlinka, Lelkeš - Fabuš, Lezo, Melichárek

22. kolo:

HK 36 Skalica - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:2 po predĺžení (0:1,1:1, 1:0)
Góly: 23. Hartmann (Flamík), 49. Grill - 16. M. Ihnačák (Fabian, Slaninák), 21. Javín (Škovira) Vylúčení: 2:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Daniel Konc - Mášik, Novák, 1900 divákov
Zostavy:
Skalica: Tuček (21. Kučera) - M. Ivičič, Flamík, Galvas, Stehlík, Komárek (49. Bukna), P. Ivičič, Bukna, Sloboda - Kocák, Jarolín, R. Hartmann - Paciga, Liščák, Liška (22. Prošvic) - T. Višňovský, Mrena, Čársky (22. Liška) - Grill, Prošvic (39. Čársky, 41. Grill), Malík, od. 21 bez Buknu, Slobodu, Grilla a Malíka
Poprad: Hurajt - Turan, Javín, Fabian, Klepáč, Jurčo, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - Verčík (32. Štolc), Faith, Žemlička

23. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Slovan Slovnaft Bratislava 2:2 po predĺžení (0:0, 1:0, 1:2 - 0:0)
Góly: 33. Škovira (Halaj), 57. Slaninák (Valečko) - 53. Sýkora (Macho, Pavlas), 59. T. Višňovský (Kapuš)
Vylúčení: 3:6 na 2 min., navyše Jurčo (Poprad) na 5+DKZ za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Országh - Grečko, Miľovčík, 2666 divákov
Zostavy:
Poprad: Hurajt - Turan, Javín, Valečko, Klepáč, Bambúch, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - Štolc, Faith, Žemlička - Verčík, Piatak, Kubenko
Slovan: Rybár - Ľ. Višňovský, Hecl, Pavlas, Vydarený, Horáček, Jendek - Hudec, Kapuš, Němčický - Dornič, Hujsa, Macho - Bartek, Stantien, Junas - Sýkora

24. kolo:

HKm Zvolen - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 5:3 (0:1, 1:0, 4:2)
Góly: 40. Cibuľa (Bartoš, Šechný), 51. Štork (Bartoš), 53. Weissmann (Škvaridlo, Klouda), 55. Škvaridlo (Klouda), 60. Šechný (Klouda) - 13. Škovira (Halaj), 48. Halaj (Javín), 57. Škovira (Klepáč, Pavličko)
Vylúčení: 5:7 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lokšík - Galamboš, Gašparík, 1833 divákov
Zostavy:
Zvolen: Ševela - Škuta, L. Čierny, Štork, Jasečko, Harabin, Babka - Országh, Handzuš, Zedník - Cibuľa, Šechný, Bartoš - Weissmann, Klouda, Škvaridlo
Poprad: Hurajt - Turan, Javín, Valečko, Klepáč, Bambúch, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - Zavacký, Štolc, Žemlička - Verčík, Piatak, Kubenko

25. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK Dubnica 5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Góly: 4. Halaj (Škovira, Turan), 33. Halaj (Pavličko, Škovira), 36. Jurčo (Slaninák), 41. Slaninák (Škovira), 56. Žemlička (Verčík, Halaj) - 26. Nemec (Sýkora, Kotlárik), 30. Kostolný (Drotár, Holečko), 47. Kristín (Trokan)
Vylúčení: 6:5 na 2 min., navyše Piatak a Gurčík (obaja Poprad) na 10 min., presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Konc - Valach, Krpelec, 1108 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Javín, Gurčík, Valečko, Klepáč, Jurčo, Turan - Pavličko, Halaj, Škovira - Misál, M. Ihnačák, Slaninák - Žemlička, Štolc (41. Piatak), Verčík - Piatak
Dubnica: Šindelář - Augusta, Česnek, Valko, Čop, Potáč, Hajas - Kuric, Trokan, Kristín - Holečko, Kostolný, Drotár - Kotlárik, Matejka, Ižvolt - R. Sýkora, Nemec

26. kolo:

HKm Dynamax Nitra - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Góly: 2. Ľ. Kolník (Milo), 9. V. Vlk (Vozdecký), 58. V. Vlk (Šmidriak) - 13. Škovira (Pavličko), 23. Slaninák (Ihnačák, Klepáč)
Vylúčení: 2:6 na 2 min., navyše J. Kováčik (Nitra) na 5+DKZ, Gurčík (Poprad) na 10 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Beniač - Horínek, Galamboš, 3385 divákov
Zostavy:
Nitra: Fikrt - Šmidriak, Gabriš, Milo, Strapko, J. Kováčik, V. Vlk, Petrina, B. Majeský - Török, T. Chrenko, Poljaček - Ľ. Kolník, J. Mihálik, G. Saliji - Vozdecký, M. Štefanka, Čacho - Pupák, Podstavek, Kmeč
Poprad: Kožuch - Javín, Gurčík, Valečko, Klepáč, Jurčo, Turan - Pavličko, Halaj, Škovira - Misál, M. Ihnačák, Slaninák - Žemlička, Piatak, Verčík

27. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MsHK Žilina 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Góly: 9. Verčík (Žemlička, Kubenko), 59. Halaj (Pavličko, Javín)
Vylúčení: 7:10 na 2 min., navyše Verčík (Poprad) na 10 min. za napadnutie zo zadu, presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: F. Mihálik - Horínek, Mészáros, 1668 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Fabian, Klepáč, M. Turan, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - Verčík, Žemlička, Kubenko - Štolc
Žilina: Šimonovič - Búřil, Dlouhý, Cebák, Rešetka, Kusovský, Brincko - Krajči, Beran, Kontšek - Ronald Petrovický, Gálik, Opatovský - Oravec, Hreus, S. Gron - Rehák, Húževka, Melicherčík

28. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Košice 6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Góly: 10. Pavličko (Škovira, Halaj), 13. Žemlička (Ihnačák, Slaninák), 27. M. Turan (Halaj, Ihnačák), 39. Žemlička, 44. Škovira (Pavličko, Žemlička), 58. Halaj (Pavličko, Škovira) - 28. Vantroba (Jenčík, Caban), 30. Hvila (Šimurda, Ľ. Sabol)
Vylúčení: 6:9 na 2 min., navyše Bambúch (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Kroták (Košice) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 4:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lokšík - Rohoň, Mášik, 1783 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Bambúch (1. - 13. Valečko), Klepáč, M. Turan, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - Verčík, Žemlička, Kubenko
Košice: Falter - Kledrowetz, Nádašdi, Kowalczyk, Bodnár, T. Slovák, Vantroba - Bicek, A. Kroták, Nagy - Kmiť, Ľ. Sabol, Hvila - Jenčík, Bulík, Dravecký - M. Bartánus, Caban, Šimurda

29. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MHk 32 Liptovský Mikuláš 2:2 po predĺžení (1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)
Góly: 5. Suchý (Misál, Slaninák), 44. Verčík (Faith, Žemlička) - 54. Bartík (Bača, T. Krátky), 58. J. Kopecký (Plch)
Vylúčení: 3:6 na 2 min., presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Halecký, Miľovčík, 1836 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Klepáč, Suchý, M. Turan, Jurčo, Sadiki, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Misál, Slaninák, R. Tomas - Verčík, Faith, Žemlička - Š. Rusnák ml., Štolc, Kubenko
L. Mikuláš: J. Laco - P. Lištiak, Urban, I. Droppa, M. Školiak, Iglo, Fatyka, Kadlubiak, Bača - Plch, Pleva, J. Kopecký - M. Kriška, Trochta, Rudolf Huna - T. Krátky, Marek Hovorka, Šebo - Michel Miklík, Bartík, Mravec

30. kolo:

Dukla Trenčín - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 3:3 po predĺžení (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
Góly: 18. Ölvecký (Pardavý, Demitra), 18. Hanzal (Lezo, Fabuš), 27. Hanzal (Lezo) - 3. Žemlička (Škovira, Faith), 34. Faith (Kubenko, Jurčo), 37. Jurčo (Kubenko, Faith)
Vylúčení: 5:5 na 2 min., navyše Fabuš (Trenčín) na 10 min. za napadnutie, presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Junek, Müllner, 2948 divákov
Zostavy:
Trenčín: Hála (41. Kompas) - Heš, Bombic, M. Ivičič, Starosta, Hriňa, P. Mikuš - Pardavý, Demitra, Ölvecký - Hanzal, Lezo, Fabuš - Melichárek, M. Hlinka, Kóňa - Koložváry
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, M. Turan, Jurčo, Sadiki, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - R. Tomas, Slaninák, Misál - Zavacký, Štolc, Kubenko - Žemlička, J. Faith

31. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 3:2 po predĺžení (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Góly: 6. Halaj (Š. Rusnák st., Škovira), 41. Halaj (Suchý, Škovira), 62. Suchý (Ihnačák, Slaninák) - 26. Jarolín (Mikúš), 27. Jarolín (Hartmann)
Vylúčení: 3:6 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lokšík - Valach, Krpelec, 1522 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, Bambúch, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Misál - Kubenko (41. Štolc), J. Faith, Žemlička
Skalica: Tuček - Bukna, Stehlík, Komárek, Flamík, Chatrnúch, P. Ivičič - Kocák, Jarolín, Hartmann - Paciga, Kořínek, Liščák - Mikúš, Mrena, R. Sýkora

32. kolo:

HC Slovan Slovnaft Bratislava - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Góly: 23. M. Hudec (Bartek), 52. Junas (R. Školiak, Stantien) - 60. Javín (Ihnačák)
Vylúčení: 8:7 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jung - M. Novák, Višňovský, 4537 divákov
Zostavy:
Slovan: Barta - Pavlas, Jendek, J. Tabaček, Vydarený, Horáček, Hecl, Hančák - Bartek, Kapuš, Němčický - M. Hudec, Hujsa, M. Macho - Kokavec, Stantien, Junas - Dornič, J. Sýkora, R. Školiak
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, Jurčo, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Misál - Štolc, J. Faith, Kubenko

33. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Zvolen 1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Góly: 7. Ihnačák (Slaninák) - 1. Handzuš (Zedník), 50. Cibula (Šechný, Babka), 52. P. Bartoš (Jasečko)
Vylúčení: 4:8 na 2 min., presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: Lauff ml. - Bednár, Miľovčík, 2390 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Jurčo, Bambúch, Sadiki, M. Turan - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Misál - Štolc, Juraj Faith, Kubenko
Zvolen: Križan - Babka, Škuta, Jasečko, Štork, P. Krátky, Velebný - Zedník, Handzuš, Országh - Cibula, Šechný, Igor Majeský - Plavucha, Klouda, P. Bartoš

34. kolo:

HK Dubnica - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Góly: 17. Kazda (Kostolný, Kotlárik), 48. Trokan (Koložváry) - 27. Javín (Bambúch, Halaj), 44. Ihnačák (Faith, Misál), 58. Pavličko (Halaj, Rusnák st.)
Vylúčení: 6:8 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:1, rozhodovali: Jonák - Junek, Müllner, 1320 divákov
Zostavy:
Dubnica: Betinec - Česnek, Sekula, Valko, Čop, Hajas, P. Slovák, Jakab - Trokan, Kuric, Kristín - Polášek, Koložváry, Holečko - Kazda, Kostolný, Kotlárik - Vepy, Vodrážka, Bohucký
Poprad: Hurajt - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Bambúch, M. Turan, Jurčo, Sadiki - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Faith, Misál - Zavacký, Rusnák, Jurínyi

35. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Dynamax Nitra 2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
Góly: 21. Pavličko (Halaj, Škovira), 22. Bambúch (Suchý, Ihnačák) - 25. Vozdecký (Vlk), 36. Vlk (Vozdecký), 60. Kmeč (Kolník, T. Chrenko)
Vylúčení: 5:5 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lauff - Valach, Krpelec, 1423 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Sadiki, Suchý, Bambúch, Jurčo - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Piatak, Misál - Zavacký, Juraj Faith, Kubenko
Nitra: Račko - Šmidriak, Gabriš, Milo, Strapko, J. Kováčik, Vlk, Petrina, B. Majeský - Török, T. Chrenko, Poljaček - Ľ. Kolník, J. Mihálik, G. Saliji - Vozdecký, M. Štefanka, Čacho - Pupák, M. Chrenko, Kmeč

36. kolo:

MsHK Žilina - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Gól: 14. Žemlička (Faith, Štolc)
Vylúčení: 4:7 na 2 min., navyše Krajči (Žilina) na 10 min. za nešportové správanie, Škovira (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Faith (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Valečko (Poprad) na 10 min. za napadnutie zo zadu, Slaninák (Poprad) na 5+DKZ za hodenie hokejky, presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Konc - Gajan, Grečko, 2090 divákov
Zostavy:
Žilina: Šimonovič - J. Nedvěd, Dlouhý, Kusovský, Škorvánek, Rešetka, Kolba, Cebák - Zadina, Beran, Kontšek - Ronald Petrovický, Hlinka, Opatovský - Oravec, Hreus, S. Gron - Krajči, Rehák, Gálik
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, M. Turan, Jurčo, Sadiki, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Štolc, Faith, Žemlička - Š. Rusnák ml., Zavacký, Jurínyi

37. kolo:

HC Košice - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 1:1 po predĺžení (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
Góly: 37. Kmiť (Kledrowetz, Bicek) - 13. Š. Rusnák st. (Štolc, Pavličko)
Vylúčení: 8:10 na 2 min., navyše Kmiť (Košice) na 10 min. za nešportové správanie, Slaninák (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jung - Višňovský, Valach, 1800 divákov
Zostavy:
Košice: I. Petrík - Kledrowetz, Frühauf, T. Slovák, Vantroba, Kowalczyk, Nádašdi - Bicek, Kmiť, A. Kroták - Špilár, Ľ. Sabol, Dravecký - Hvila, Caban, Šimurda - M. Slovák, Gajdoš, Milan Varga
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, M. Turan, Fabian, Sadiki, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Štolc, Faith, Žemlička - Zavacký, Š. Rusnák ml., Jurínyi

38. kolo:

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 5:3 (3:0, 1:2, 1:1)
Góly: 9. Rudolf Huna (Trochta, M. Školiak), 13. Trochta (M. Školiak, Kriška), 16. Šebo, 21. Rudolf Huna, 57. Rudolf Huna - 26. Suchý (Pavličko), 38. Kubenko (Valečko, Slaninák), 60. Faith (Bambúch)
Vylúčení: 7:6 na 2 min., navyše Pavličko (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 2:0, oslabenia 2:0, rozhodovali: Henriksson - Pavlovič, Tvrdoň, 2458 divákov
Zostavy:
L. Mikuláš: J. Laco - P. Lištiak, Urban, I. Droppa, M. Školiak, M. Tomas, Fatyka, Rúfus, Bača - Plch, Pleva, J. Kopecký - M. Kriška, Trochta, Rudolf Huna - T. Krátky, Marek Hovorka, Šebo - Michel Miklík, Bartík, Mravec
Poprad: Kožuch (21. Hurajt) - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, M. Turan, Fabian, Jurčo, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Štolc, Faith, Žemlička - Zavacký, Š. Rusnák ml., Jurínyi

39. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Góly: 34. Ihnačák (Faith, Suchý), 52. Zavacký (Š. Rusnák ml.) - 51. Zlocha (Demitra, Zápotočný)
vylúčení: 6:7 na 2 min., navyše Škovira (Poprad) na 10 min. za úder do hlavy, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Halecký, Miľovčík, 3033 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, M. Turan, Jurčo, Bambúch - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Misál - Štolc, Faith, Žemlička - Kubenko, Š. Rusnák ml., Zavacký
Trenčín: Kompas - Janík, Heš, Bombic, Kadlubiak, Hriňa, Zápotočný, Volek, M. Ivičič - Pardavý, Demitra, Hanzal - Fabuš, Zlocha, Melichárek - Sivák, Kóňa, Sojčík - Šafárik, Húževka, Nemec

40. kolo:

HK 36 Skalica - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Góly: 22. Liščák (Paciga, Kořínek), 60. Stehlík (Bukna, Liščák) - 24. Halaj (Bondra), 48. Š. Rusnák ml. (Ihnačák, Fabian), 52. Bondra (Faith, Bambúch), 52. Škovira (Halaj, Misál)
Vylúčení: 5:4 na 2 min., navyše Chatrnúch (Skalica) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Pavlovič, Tvrdoň, 3000 divákov
Zostavy:
Skalica: Tuček - Bukna, Stehlík, D. Galvas, Chatrnúch, Komárek, P. Ivičič - Kocák, Jarolín, R. Hartmann - Paciga, Kořínek, Liščák - Mikúš, J. Mrena, Jozef Liška - Grill, Hrnčirík, R. Sýkora
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Sadiki, Bambúch - Bondra, Faith, Pavličko - Škovira, Halaj, Misál - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Zavacký, Š. Rusnák ml., Piatak

41. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Slovan Slovnaft Bratislava 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Góly: 6. Pavličko (Škovira, Bondra), 49. Ihnačák (Suchý, Rusnák st.), 60. Škovira (Ihnačák, Misál)
Vylúčení: 6:7 na 2 min., navyše Faith (Poprad) 10 min. za nešportové správanie, Horáček (Slovan) na 10+DKZ za nešportové správanie, Říha (tréner Slovana) DKZ za nešportové správanie, presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lauff - Miľovčík, Halecký, 5500 divákov (vypredané)
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Bambúch, Jurčo - Bondra, Faith, Pavličko - Škovira, Halaj, Misál - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Zavacký, Š. Rusnák ml., Piatak
Slovan: Rybár - Jendek, Ľ. Višňovský, J. Tabaček, Pavlas, Vydarený, Horáček, Hecl - Němčický, Kapuš, Bartek - Hujsa , Šatan, Kuľha - Junas, Stantien, Kokavec - Macho, Jánoš, R. Školiak

42. kolo:

HKm Zvolen - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Góly: 23. Bartoš (Plavucha, Igor Majeský), 24. Országh (Handzuš), 60. Handzuš - 13. Bondra (Pavličko, Valečko), 50. Misál (Ihnačák, Faith)
Vylúčení: 3:3 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Baluška - Pavlovič, Tvrdoň, 4397 divákov
Zostavy:
Zvolen: Križan - Babka, Škuta, Jasečko, Štork, L. Čierny, Klepáč - Zedník, Handzuš, Országh - Török, Šechný, Cibuľa - Plavucha, Bartoš, Igor Majeský - Škvaridlo, Klouda, Weissmann
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Bambúch, Jurčo - Bondra, Faith, Pavličko - Škovira, Halaj, Misál - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Zavacký, Š. Rusnák ml., Piatak

43. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK Dubnica 7:1 (2:1, 3:0, 2:0)
Góly: 11. Halaj (Š. Rusnák st.), 15. Škovira (Pavličko, Javín), 21. Valečko (Faith, Pavličko), 22. Kubenko (M. Turan), 36. M. Turan (Slaninák, Kubenko), 53. Š. Rusnák st. (Škovira, Misál), 56. Kubenko (Slaninák) - 8. Drotár (Koložváry)
Vylúčení: 5:4 na 2 min., navyše Kostolný (Dubnica) na 10+DKZ za nešportové správanie, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - J. Višňovský, Kubuš, 2580 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Sadiki, Bambúch - Bondra, Faith, Pavličko - Škovira, Halaj, Misál - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Zavacký, Š. Rusnák ml., Piatak
Dubnica: Betinec - Česnek, Sekula, Čop, Augusta, P. Slovák, Nádašdi - Trokan, Polášek, Kristín - Koložváry, Kostolný, Drotár - Kazda, Kuric, Kotlárik

44. kolo:

HKm Dynamax Nitra - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Góly: 5. Vozdecký (M. Štefanka), 23. Čacho (Vlk), 55. B. Majeský (T. Chrenko, Kmeč), 57. Čacho (Vozdecký) - 48. Bondra (Halaj, Pavličko), 60. Bondra (Suchý)
Vylúčení: 5:7 na 2 min., navyše Faith (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:1, oslabenia 1:0, rozhodovali: F. Mihálik - Tvrdoň, Pavlovič, 4086 divákov
Zostavy:
Nitra: Fikrt - J. Kováčik, B. Majeský, Milo, Strapko, Petrina, Vlk - Podstavek, T. Chrenko, Hartmann - Ľ. Kolník, J. Mihálik, G. Saliji - Vozdecký, M. Štefanka, Čacho - Poljaček, Kollár, Kmeč
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Sadiki, Bambúch - Bondra, Faith, Pavličko - Škovira, Halaj, Misál - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Zavacký, Š. Rusnák ml., Piatak

45. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MsHK Žilina 5:3 (2:0, 0:2, 3:1)
Góly: 4. Slaninák (Kubenko, Ihnačák), 18. Halaj (Škovira, Misál), 45. Kubenko (Javín, Halaj), 54. Škovira (Halaj), 60. Škovira (Halaj) - 25. S. Gron (Hreus, J. Nedvěd), 26. Lažo (Podhradský), 49. J. Nedvěd (S. Gron, Hreus)
Vylúčení: 0:2 na 2 min., navyše S. Gron (Žilina) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lauff - Miľovčík, Halecký, 3082 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Jurčo, Bambúch - Bondra, Faith, Pavličko - Škovira, Halaj, Misál - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Štolc, Š. Rusnák ml., Piatak
Žilina: Šimonovič - Podhradský, I. Droppa, J. Nedvěd, Rešetka, Kusovský, Škorvánek - Lažo, Beran, Kontšek - Opatovský, M. Hlinka, Gálik - Drábek, Hreus, S. Gron - Krajči, Rehák, Král

46. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Košice 2:2 po predĺžení (0:0, 1:0, 1:2 - 0:0)
Góly: 31. Škovira (Kubenko, Halaj), 59. Suchý (Pavličko, Faith) - 41. Kledrowetz (Sabol, Kroták), 54. Hvila (Krayzel)
vylúčení: 6:6 na 2 min., navyše Kmiť (Košice) na 10 min. za napadnutie zo zadu, presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Mihálik - Krpelec, Valach, 2550 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Jurčo, Bambúch - Štolc, Faith, Pavličko - Škovira, Halaj, Misál - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Zavacký, Š. Rusnák ml., Piatak
Košice: Laco - Kledrowetz, Vantroba, Topoli, T. Slovák, M. Segľa, Kowalczyk - Kmiť, Sabol, A. Kroták - Hvila, Krayzel, Šimurda - Bicek, Lipiansky, Špilár - Bulík, Caban, Dravecký

47. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - MHk 32 Liptovský Mikuláš 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Góly: 41. Halaj (Pavličko, Š. Rusnák st.), 55. Ihnačák (Kubenko, Suchý)
Vylúčení: 6:8 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lokšík - Bulko, Gašparík, 2011 divákov
Zostavy:
Poprad: Hurajt - Š. Rusnák st., Javín, Valečko, Suchý, M. Turan, Fabian, Jurčo - Škovira, Halaj, Misál - Zavacký, Faith, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Skokan, Štolc, Piatak
L. Mikuláš: Falter - P. Lištiak, Vorobel, M. Fatyka, Školiak, Šterbák, Bača - Plch, Pleva, J. Kopecký - T. Krátky, Trochta, Šebo - Michal Miklík, Bartík, Mravec - Kriška, Richard Huna, Róbert Huna

48. kolo:

Dukla Trenčín - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 5:2 (4:0, 0:1, 1:1)
Góly: 5. Mikuš (Sivák), 8. Lezo (Sivák), 12. Kóňa (Bombic), 13. Lezo (Lelkeš), 44. Sivák (Lezo) - 35. Faith (Žemlička, Suchý), 45. Žemlička (Ihnačák, Faith)
Vylúčení: 7:7 na 2 min., navyše Bombic (Trenčín) a Fabian (Poprad) na 5+10+DKZ za hrubosť, Hossa, Přikryl a Heš (všetci Trenčín) na 10 min. za nešportové správanie, Ölvecký (Trenčín) na 5+DKZ za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovky 0:1, oslabenia 1:0, rozhodovali: F. Mihálik - Galamboš, Horínek, 3566 divákov
Zostavy:
Trenčín: Přikryl - Bombic, Mezei, Zápotočný, Heš, Urban, Stehlík, Janík, Mikuš - Marián Hossa, Demitra, Ölvecký - Gáborík, Húževka, Fabuš - Melichárek, Kóňa, Zlocha - Sivák, Lezo, Lelkeš
Poprad: Hurajt (12. Kožuch) - Gurčík, Suchý, Javín, Š. Rusnák st., M. Turan, Fabian, Jurčo, Bambúch - Zavacký, Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Misál - M. Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Skokan, Štolc, Piatak

49. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Góly: 18. Zavacký (Žemlička), 32. Zavacký (Suchý, Jurčo), 36. Halaj (Škovira, Javín), 58. Javín (Faith, Zavacký) - 54. Liška (Bukna)
Vylúčení: 3:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 1:0, rozhodovali: Konc - Rohoň, Mášik, 1711 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Gurčík, Jurčo, Bambúch - Zavacký, Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Skokan, Štolc, Piatak
Skalica: Tuček - Bukna, Galvas, Komárek, P. Ivičič, Flamík, R. Sloboda - Mikúš, J. Mrena, Jozef Liška - Kocák, Hrnčírik, Liščák - Hrtús, Horský, Grill

50. kolo:

HC Slovan Slovnaft Bratislava - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Góly: 8. Ľ. Višňovský, 10. Stantien (Junas), 12. Pavlas (Šatan), 30. Ľ. Višňovský (Cíger, Šatan), 51. Cíger (Šatan, Ľ. Višňovský) - 30. Juraj Faith (Žemlička)
Vylúčení: 9:9 na 2 min., navyše Pavlas (Slovan) na 10 min. za narazenie zo zadu, Faith (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 3:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: J. Konc - S. Novák, Mášik, 5107 divákov
Zostavy:
Slovan: Rybár - Ľ. Višňovský, Jendek, Pavlas, J. Tabaček, Horáček, Vydarený - M. Bartek, Kapuš, Cíger - Kuľha, Šatan, Němčický - M. Hudec, Stantien, Junas - Kokavec, Jánoš
Poprad: Kožuch (12. Hurajt) - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Fabian, Jurčo, Bambúch - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Piatak, Štolc, D. Skokan

51. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Zvolen 5:6 po predĺžení (2:3, 2:2, 1:0 - 0:1)
Góly: 3. Halaj (Pavličko, Javín), 7. Kubenko (Slaninák), 26. M. Ihnačák (Kubenko, Bambúch), 27. Javín (Halaj, Š. Rusnák st.), 50. Halaj (Pavličko, Javín) - 6. Šechný (Jasečko, Štork), 14. Štork (Jasečko), 17. Zedník (Országh), 32. Jasečko (L. Čierny, Šechný), 33. Handzuš (Weissmann), 61. Zedník (Babka, Škuta)
Vylúčení: 10:10 na 2 min., presilovky 3:4, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Konc - Mášik, Bulko, 2492 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch (33. Hurajt) - Gurčík, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, Fabian, Bambúch, Sadiki, Jurčo - Juraj Faith, Žemlička, Pavličko - Škovira, Halaj, Piatak - M. Ihnačák, Slaninák, Kubenko - Zavacký, D. Skokan, Šoltís
Zvolen: Križan - Škuta, Babka, Štork, Jasečko, Harabín, L. Čierny - Országh, Handzuš, Zedník - Weissmann,Šechný, Török - Cibuľa, Klouda, Plavucha - Jarolín, Bartoš, T. Jaško

52. kolo:

HK Dubnica - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Góly: 28. Potáč (Bohucký, Feranec), 51. R. Školiak (Polášek, Nádašdi) - 11. Štolc (Ihnačák, Slaninák), 35. Žemlička (Zavacký), 47. Pavličko (Piatak, Šoltís), 60. Faith (Ihnačák, Javín)
Vylúčení: 5:10 na 2 min., navyše Bližňák (Dubnica) na 10 min. za napadnutie zo zadu, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Baluška - Mészáros, Pavlovič, 980 divákov
Zostavy:
Dubnica: Račko - Homér, P. Slovák, Chatrnúch, Nádašdi, Česnek, Sekula, Hajas, Potáč - Trokan, Koložváry, Kotlárik - R. Školiak, Polášek, Kristín - L. Bokroš, Holečko, Drotár - Bohucký, Bližnák, Feranec
Poprad: Kožuch - Š. Rusnák st., Javín, Fabian, Bambúch, M. Turan, Jurčo, Sadiki, Valečko - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - D. Skokan, Piatak, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Štolc - Šoltís

53. kolo:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HKm Dynamax Nitra 4:0 (0:0, 4:0, 0:0)
Góly: 27. Bambúch (Žemlička, Faith), 28. Piatak (Šoltís, Valečko), 35. Ihnačák (Žemlička, Bambúch), 39. Žemlička (Zavacký, Juraj Faith)
Vylúčení: 2:6 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lauff - Halecký, Miľovčík, 1502 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - Fabian, Bambúch, Š. Rusnák st., Javín, M. Turan, Jurčo, Sadiki, Valečko - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Šoltís, Piatak, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Štolc - D. Skokan
Nitra: Lipovský (35. Fikrt) - J. Kováčik, B. Majeský, Milo, Strapko, Petrina, Gábriš - Podstavek, T. Chrenko, Kmeč - Poljaček, J. Mihálik, G. Saliji - Vozdecký, M. Štefanka, Čacho - Čaládi, Andraščík, Hartmann

54. kolo:

MsHK Žilina - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
Góly: 43. Podhradský (Beran, Kontšek), 44. Zadina (Krajči, M. Hlinka), 50. Oravec (Gálik) - 18. Juraj Faith (Žemlička, Suchý), 30. Žemlička (Juraj Faith)
Vylúčení: 8:4 na 2 min., navyše Lažo (Žilina) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Konc - Gašparík, Mášik, 1199 divákov
Zostavy:
Žilina: Šimonovič (41. Urdák) - Búřil, Dlouhý, Podhradský, Škorvánek, J. Nedvěd, I. Droppa, Kusovský, Rešetka - Lažo, Beran, Kontšek - Oravec, M. Hlinka, Krajči - Zadina, Hreus, Gálik - Opatovský, Melicherčík, Janísek
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, Fabian, Bambúch, M. Turan, Jurčo - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Misál, Štolc - D. Skokan, Piatak, Šoltís

Play-off - štvrťfinále - 1. zápas:

HC Slovan Slovnaft Bratislava - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 4:3 (1:1, 3:1, 0:1) - stav na zápasy 1:0
Góly: 15. Jendek (Hudec), 25. Vydarený (Junas, Hudec), 32. Hudec (Stantien, Cíger), 40. Hujsa (Cíger, Kuľha) - 12. Zavacký (Misál), 22. Fabian (Halaj, Slaninák), 57. Škovira (Pavličko, Javín)
Vylúčení: 7:5 na 2 min., navyše Jendek (Slovan) na 10 min. za napadnutie zo zadu, Tabaček (Slovan) na 10 min. za nešportové správanie, Š. Rusnák st. (Poprad) na 10 min. za napadnutie zo zadu, presilovky 1:2, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Konc - M. Novák, J. Višňovský, 6123 divákov
Zostavy:
Slovan: Rybár - Ľ. Višňovský, Jendek (24. - 31. Hančák), Pavlas, J. Tabaček, Horáček, Vydarený - Dornič, Šatan, Cíger - Kuľha, Hujsa, J. Sýkora - M. Hudec, Stantien, Junas - Jánoš, D. Pašek, Kokavec
Poprad: Kožuch - Valečko, Suchý, Š. Rusnák st., Javín, Fabian, Bambúch, Jurčo - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - D. Skokan, Piatak, Štolc

Play-off - štvrťfinále - 2. zápas:

HC Slovan Slovnaft Bratislava - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 5:0 (2:0, 3:0, 0:0) - stav na zápasy 2:0
Góly: 14. Šatan (Ľ. Višňovský, Jendek), 17. Kuľha (Pavlas), 32. Kuľha (Ľ. Višňovský, Pavlas), 35. Pavlas (Kuľha, Hujsa), 36. Hujsa (Pavlas, Ľ. Višňovský)
Vylúčení: 11:18 na 2 min., navyše J. Sýkora (Slovan) na 5+DKZ za hrubosť, Žemlička (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Faith (Poprad) na 10 min. za napadnutie zo zadu, Skokan (Poprad) 5+DKZ trest v hre, Bambúch (Poprad) 5+DKZ za hrubosť, presilovky 4:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lokšík - Bulko, Halecký, 4126 divákov
Zostavy:
Slovan: Barta - Ľ. Višňovský, Jendek, Pavlas, J. Tabaček, Horáček, Vydarený - Jánoš, Šatan, Nemčický - Kuľha, Hujsa, Cíger - M. Hudec, Stantien, Junas - Dornič, J. Sýkora, Kokavec
Poprad: Kožuch (36. Hurajt) - M. Turan, Suchý, Jurčo, Javín, Fabian, Bambúch, od 21. navyše Valečko, Š. Rusnák st. - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - D. Skokan, Piatak, Šoltís

Play-off - štvrťfinále - 3. zápas:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Slovan Slovnaft Bratislava 4:3 po samostatných nájazdoch (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0, 1:0) - stav na zápasy 1:2
Góly: 11. Škovira (Pavličko), 23. Pavličko (Škovira), 47. Halaj (Škovira), rozhodujúci sam. nájazd Faith - 32. Stantien (M. Hudec, Junas), 34. Bartek (Pavlas, Hujsa), 41. Cíger (Pavlas, Ľ. Višňovský)
Vylúčení: 8:13 na 2 min., navyše Rybár, Horáček, Kapuš (všetci Slovan) na 10 min., presilovky 3:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jung - Krpelec, Valach, 4 211 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - M. Turan, Suchý, Jurčo, Javín, Fabian, Bambúch - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - Ihnačák, Slaninák, Misál - Štolc, Piatak, Šoltís
Slovan: Rybár - Ľ. Višňovský, Jendek, Pavlas, J. Tabaček, Horáček, Vydarený - Šatan, Jánoš, Cíger - Bartek, Kapuš, Němčický - Kuľha, Hujsa, J. Sýkora - M. Hudec, Stantien, Junas

Play-off - štvrťfinále - 4. zápas:

HK Tatravagónka ŠKP Poprad - HC Slovan Slovnaft Bratislava 2:4 (0:0, 0:1, 2:3) - stav na zápasy 1:3
Góly: 55. Žemlička (Ihnačák, Faith), 60. Šoltís (Piatak, Štolc) - 36. Šatan (Nemčický), 47. Hujsa (Kuľha, Pavlas), 52. Kuľha (Tabaček, Junas), 56. Šatan (Kapuš)
Vylúčení: 8:8 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Kusuš, Rohoň, 4555 divákov
Zostavy:
Poprad: Kožuch - M. Turan, Suchý, Jurčo, Javín, Fabian, Bambúch - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - Štolc, Piatak, Šoltís
Slovan: Bárta - Ľ. Višňovský, Jendek, Pavlas, Vydarený, Horáček, J. Tabaček - Bartek, Kapuš, Šatan - Kuľha, Hujsa, Cíger - Dornič, Stantien, Junas - Kokavec, Jánoš, Němčický

Play-off - štvrťfinále - 5. zápas:

HC Slovan Slovnaft Bratislava - HK Tatravagónka ŠKP Poprad 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) - konečný stav na zápasy 4:1
Góly: 7. Cíger (Šatan), 32. Dornič (Junas, Jánoš), 52. Kapuš (Bartek) - 33. Juraj Faith (M. Ihnačák, Žemlička), 55. Juraj Faith (M. Ihnačák, Žemlička)
Vylúčení: 6:6 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Lauff - Halecký, Bulko, 6784 divákov
Zostavy:
Slovan: Rybár (11.-20. Barta) - Ľ. Višňovský, Jendek, Pavlas, Vydarený, Horáček, Tabaček (34. Hančák) - Šatan, Kapuš, Nemčický - Bartek, Hujsa, Cíger - Dornič, Jánoš, Junas - Kokavec, J. Sýkora, Macho
Poprad: Kožuch - M. Turan, Suchý, Jurčo, Javín, Fabian, Bambúch - Zavacký, Juraj Faith, Žemlička - Škovira, Halaj, Pavličko - M. Ihnačák, Slaninák, Misál - Kubenko, Piatak, Šoltís
Do semifinále postúpil Slovan.


Tabuľka ST Extraligy

P Klub Z V Vp R Pp P Skóre B

1. Zvolen 54 31 5 4 1 13 185 : 128 107
2. Slovan 54 34 0 5 2 13 184 : 115 107
3. Trenčín 54 31 1 7 1 14 200 : 127 102
4. Košice 54 29 1 6 2 16 156 : 124 95
5. Nitra 54 26 1 7 2 18 152 : 146 87
6. Žilina 54 23 3 4 0 24 148 : 138 79
7. Poprad 54 19 2 11 1 21 133 : 134 72
8. L. Mikuláš 54 18 1 8 1 26 139 : 166 64
9. Skalica 54 11 0 6 2 35 129 : 205 39
10. Dubnica 54 4 0 2 2 46 93 : 236 14

Konečné poradie ST Extraligy :

1. HC Slovan Slovnaft Bratislava, 2. HKm Zvolen, 3. HK Dukla Trenčín, 4. HC Košice, 5. HKm Dynamax Nitra, 6. MsHK Žilina, 7. HK Tatravagónka ŠKP Poprad, 8. MHk 32 Liptovský Mikuláš, 9. HK 36 Skalica, 10. HK Dubnica


Štatistiky hráčov

P Post Hráč Z G A Body TM

1. Ú Halaj Juraj 57 22 21 43 20
2. Ú Škovira Miroslav 49 15 21 36 46
3. Ú Faith Juraj 54 14 22 36 104
4. Ú Pavličko Slavomír 58 10 25 35 54
5. Ú Ihnačák Miroslav 57 11 21 32 36
6. Ú Žemlička Richard 42 13 16 29 44
7. O Javín Miroslav 59 6 14 20 44
8. Ú Slaninák Jozef 49 5 13 18 67
9. Ú Kubenko Viktor 48 6 9 15 38
10. O Suchý Radoslav 39 5 10 15 26

11. Ú Štolc Miroslav 46 5 7 12 24
12. O Rusnák Štefan st. 48 3 9 12 40
13. Ú Zavacký Pavol 43 5 5 10 14
14. Ú Misál Peter 39 2 7 9 18
15. O Bambúch Lukáš 48 2 6 8 103
16. O Jurčo Tomáš 54 2 5 7 73
17. O Fabian Štefan 44 1 6 7 94
18. Ú Bondra Peter 6 4 2 6 4
19. O Klepáč Peter 29 1 5 6 20
20. Ú Verčík Rudolf 16 4 1 5 34

21. O Turan Miroslav 53 2 3 5 16
22. O Valečko Tomáš 34 1 4 5 36
23. Ú Rusnák Štefan ml. 24 2 1 3 0
24. Ú Šoltís Roman 8 1 2 3 4
25. Ú Piatak Erik 24 1 2 3 14
26. O Viazanica Martin 6 0 1 1 2
27. Ú Jurínyi Ľudovít 17 0 1 1 8
28. O Sadiki Ridvan 14 0 0 0 4
29. Ú Skokan Dávid 10 0 0 0 31
30. O Gurčík Pavol 6 0 0 0 30

31. Ú Tomas Roman 2 0 0 0 0


P Post Hráč Z Min. Str. Zás. IG IGZ %úsp

1. B Kožuch Stanislav 52 2894 1542 1420 122 2,53 92,09%
2. B Hurajt Radovan 15 654 330 301 29 2,66 91,21%