Sezóna 1999/2000 - A-mužstvo

Po krátkej prestávke po skončení uplynulého ročníka West extraligy sa popradskí hokejisti stretli na hráčskej schôdzi za účasti členov výboru.

"Nechceli sme hneď po prehratom zápase so Skalicou hodnotiť uplynulú sezónu a šiť závery horúcou ihlou, preto sme to urobili na začiatku prípravy na novú," povedal prezident HC ŠKP Július Pažitný. Z jeho slov vyplynulo, že kriticky poukázali na prvú časť súťaže i príčiny, pre ktoré sa Poprad nedostal do A-skupiny aj napriek tomu, že mal schopný káder i dobré podmienky. Konkrétny podiel bol vytknutý tak hráčom ako aj trénerom a funkcionárom a zdôraznené bolo, že chyby sa nesmú opakovať. Za hráčov kapitán Peter Junas potvrdil, že základom je letná príprava a tak od začiatku začnú s tvrdým tréningom.

Július Pažitný sa vyjadril aj k novej podobe najvyššej slovenskej súťaže: "V novej sezóne dochádza k reorganizácii West extraligy a súťaž bude veľmi náročná. Myslím si ale, že spravodlivejšia a nebude tak ako v minulej rozdelená po 22 kolách na dve časti. Hrať sa bude 56 zápasov. Po tomto počte sa ukáže sila kolektívu a chvíľkový pokles formy nemôže ovplyvniť celkové umiestnenie."

Novým asistentom trénera Bedřicha Brunclíka sa stal Milan Jančuška. "V Košiciach sme spoločne pôsobili presne rok. Ešte predtým som Milana Jančušku trénoval ako začínajúce tréner. Prišla možnosť jeho príchodu, následne sa objavil v Poprade, a tak nebol dôvod veľmi rozmýšľať nad tým, či spolu budeme trénovať. Ja som presvedčený o tom, že nám to spolu pôjde," uviedol tréner Bedřich Brunclík.

Prezident klubu Július Pažitný objasnil, ako dokáže Poprad naplniť 30-miliónový rozpočet: "Možno tomu nikto neuverí, ale Poprad má hádam najslabších sponzorov na celom Slovensku. Prispievajú na našu činnosť iba dvoma miliónmi. Pochvalne sa však musím vyjadriť na adresu mestskej radnice. Jej pričinením máme o starosť menej, prevádzka a réžia zimného štadióna nás nestoja ani korunu. Nebyť tohto päťmiliónového vkladu, hokej pod Tatrami by už dávno zanikol. Musím preto otvorene povedať, že popradskí sponzori si najvyššiu hokejovú súťaž nezaslúžia. Som z toho sklamaný o to viac, že tunajší fanúšik je skvelý, hokeju rozumie a zaslúži si vidieť naše najlepšíe tímy. Musíme byť hrdí na to, že okrem troch hráčov, Mikulášanov Kledrowetza a Plcha a Česneka z Bratislavy, sú všetci ostatní z nášho mesta. Navyše máme priam ideálnu skladbu mužstva, v ktorej sú zastúpené všetky vekové kategórie - od osemnásť do tridsať rokov. Aj táto skutočnosť by mala byť výzvou pre potenciálnych sponzorov z nášho regiónu, čím by nám uľahčili situáciu. Veď vyprodukovať vlastnou činnosťou viac ako dve desiatky miliónov korún na celom území Slovenska je priam nasľudským výkonom."

Kapitán Peter Junas už nechcel zažiť čosi podobné ako bolo trípenie sa v ťažkých bojoch o zachovanie extraligovej príslušnosti v uplynulej sezóne: "Aj keby sa náhodou nepodarilo zrealizovať všetky zatiaľ nedotiahnuté prestupy, som predvedčený, že aj tak sme sa posilnili a mužstvo má na to, aby v tabuľke bojovalo o vyššie priečky. Partia chlapcov, ktorá sa tu zišla, je súdržná, to je dobrou predzvesťou pred blížiacimi sa bojmi vo West extralige."

Vtedajší hráčsky káder bol zárukou vysokých cieľov. Rovnaký názor mal i prezident klubu Július Pažitný: "Určite by sme sa nechceli pohybovať v dolnej polovici tabuľky. Chlapci sa na vlastnej koži presvedčili, že plávať v spodných vodách nie je najbezpečnejšie. Chceme sa tomu jednoznačne vyhnúť. Dávame si postupné ciele. Prvým je, samozrejme, postup medzi elitnú štvoricu. Čo bude ďalej, to sa uvidí neskôr." V rovnakom duchu sa nieslo aj želanie trénera Bedřicha Brunclíka: "Som presvedčený o veľmi dobrej hokejovej kvalite môjho mužstva. V duchu si želám, aby sa hráčom vyhýbali choroby a zranenia. Keď bude po tejto stránke všetko v poriadku, budeme spokojní. To znamená, že budeme v play-off. My totiž vzhľadom na tradíciu nemôžeme hrať o záchranu."

V základnej časti West extraligy obsadili Popradčania tretie miesto a v semifinále play-off ich čakali hokejisti Zvolena. V dovtedajšom priebehu súťaže boli stretnutia týchto súperov zaujímavé tým, že hostia boli úspešnejší než hostitelia. Popradčania na štadióne HKM dva razy vyhrali, raz remizovali a raz prehrali. Zvolenčania zasa pod Tatrami tri razy dominovali a iba raz Popradčanom podľahli. Podtatranci už boli dva razy bronzoví v extralige a trúfali si na viac: "Hráči vedia, o čo im ide, podľa umiestnenia budú určené aj prémie, máme zomknutý kolektív. Ak chlapci zaberú, podrží nás brankár Šimonovič a budeme mať aj šťastie, mohli by sme sa dostať ďalej," povedal asistent trénera Milan Jančuška.

Po prvých dvoch zápasoch na zvolenskom ľade išlo všetko podľa popradského plánu. Jedno víťazstvo, ktoré si trénerský tandem Brunclík - Jančuška vysníval ešte pod Tatrami, sa splnilo. Zvolenčania doma nepripúčťali čo len jednu prehru, aj keď obava z úvodného súboja sa v ich podvedomí zahniezdila. Čakalo sa totiž, že Zvolen sa pustí do nátlakovej hry a popradské protiútoky budú smrdieť gólmi. Predpoklad, že brankár Šimonovič môže spustiť "roletu", naplnil, zhodou okolností, jeho náhradník Soják. V druhom to už nedokázal, na čo sa spoliehal zasa Ernest Bokroš, ktorý tvrdil, že náhradník nemôže mať dva skvelé dni za sebou.

Tretí semifinálový zápas play-off pod Tatrami sa niesol v znamení hesla "opatrnosť nadovšetko". Pravdaže, Popradčania potrebovali byť aktívnejší a vyvinúť tlak, aby prinútili súpera kapitulovať. Ten sa ale na tento zámer vynikajúco pripravil. Bol to skôr boj o puk a každý meter ľadu, než prehliadka krásnych akcií. Každý začal tušiť, že to bude dráma a kto prvý otvorí skóre, ocitne sa v obrovskej výhode. Až tretie dejstvo prinieslo atraktívny hokej aj preto, že sa konečne rozsvietilo bránkové svetlo za Rovniankom. Postaral sa o to Kuľha a od tohto momentu sa bolo stále načo pozerať. Šechný síce schladil domáci optimizmus, no potom prišiel kľúčový moment stretnutia - druhý zásah z hokejky Plcha. V samotnom finiši hráči HC ŠKP predviedli exhibíciu umocnenú ďalšími dvoma gólmi. "Sme síce krôčik od finále, ale musíme krotiť optimizmus. Toto víťazstvo je však z psychologického hľadiska veľmi cenné, boli sme cieľavedomejší a dokázali sme premeniť viac šancí ako súper," zhodnotil asistent trénera Milan Jančuška.

Podtatranci chceli mať semifinálovú šichtu za sebou už po štvrtom zápase, ale presvedčili sa o zradnosti výstupu na vrchol. Posledné metre bývajú spravidla najkrušnejšie a zdanlivá výhoda sa môže obrátiť chrbtom. Scenár duelu bol celkom iný, než deň predtým, dramatické a živé akcie strhli tribúny k úžasu. Šance sa striedali pred oboma bránkami, ale ako Šimonovič, tak aj Rovnianek boli bezchybní. Enormné ofenzívne úsilie policajtov nevyústilo vo vedúci gól a tak začali udierať hostia. Piatimi gólmi postupne knokautovali domácich, ktorí už nemali dostatok vôle na to, aby zaznamenali aspoň čestný úspech. Napriek prehre však nesklamali, no tentoraz boli Zvolenčania prefíkanejší a umnejší.

Úvodný tlak Zvolenčanov v rozhodujúcom piatom zápase pripomenul vývoj druhého stretnutia série, ktoré sa skončilo výsledkom 5:2. Aj vtedy, aj teraz zavreli Zvolenčania hostí od prvého vhadzovania pred ich bránku. Domáci forčekovali dvoma hráčmi v hĺbke obranného pásma hostí, takže Popradčania nemohli v pokoji rozohrať a založiť útočnú akciu. Prevaha domácich postupne vyústila do troch gólov, ktorými si Zvolenčania zabezpečili postup do finále West extraligy.

Poprad bol v semifinále Zvolenu vyrovnaným partnerom. Postup šesťdesiatpercentného favorita totiž visel na vlásku. Popradské mužstvo bolo ako tenista, ktorý išiel podávať na víťazstvo v zápase, ale hru stratil. Podtatranci si mohli búchať hlavou o múr, že nezvládli štvrtý zápas doma. Po ňom bolo jasné, že v hlavách Popradčanov bude zmätok napriek tomu, že tréner Bedřich Brunclík kázal na všetko sa dobre vyspať. "Bola to veľká škoda pre niektorých našich mladých hráčov. Vzhľadom na zloženie mužstva si myslím, že je našim víťazstvom, keď sme Zvolen potrápili v piatich zápasoch," hovoril z nadhľadu asistent trénera Milan Jančuška.

Päťdielna detektívka priniesla úľavu iba pre jednu stranu. Zvolen si otvoril bránu na ceste do finále, pred HC ŠKP spadla závora. Náhoda, osud, smola? Všetko so všetkým súvisí. Vo vyrovnaných zápoleniach, keď sa súperi ťahajú za prsty, rozhodujú maličkosti. To bol presne prípad tejto série. Dva razy boli o kúštik vpredu policajti, ale rival ich zakaždým dohnal. Do tretice on udrel na víťaznú strunu a rozozvučal víťazný chorál. Škoda, že Popradčania vo štvrtom a piatom stretnutí vyšli strelecky naprázdno. To bol podstatný rozdiel medzi konkurentmi. Možno boli podtatranci príliš premotivovaní a chceli čím skôr poslať puk do bránky Rovnianka. Boli z toho kotrmelce v streľbe a čierne čudo lepšie poslúchalo hokejky Zvolenčanov. "Škoda, že sme nevedeli dať v posledných dvoch súbojoch gól vtedy, keď to bolo treba. V hokeji platí nepísaný zákon: ak to neurobíte vy, učiní tak súper," skonštatoval tréner Bedřich Brunclík. Pred hráčmi Popradu však bolo treba snať klobúk a navyše: svet sa nezrútil, išlo sa ďalej - na boj o bronz. Odhodlanie Popradčanov vyjadril aj útočník Ján Plch: "Sme smutní, ale verím, že zregenerujeme sily a budeme sa zdravo "biť" o tretie miesto."

"Snažíme sa chlapcov dostať z letargie. Na tom pracujeme už od poslednej prehry so Zvolenom, treba zahodiť za hlavu zlú náladu a bojovne sa naladiť," prezradil asistent trénera Milan Jančuška. Policajti sa na malé finále hotovali svedomito a chceli dokázať, že 3. miesto po dlhodobej časti im patrilo zaslúžene. "Neviem či má význam hrať o bronzovú pozíciu a či by nebolo lepšie, keby sa poradie určilo na základe výsledkov v základnej časti ako predtým. Je to predsa len objektívnejšie kritérium. Aj napriek tomu však mienime vydať zo seba všetko," dodal Milan Jančuška. Séria s vojakmi však Popradčanom nevyšla, keď prehrali 0:2 na zápasy a obsadili konečné štvrté miesto.

Mali by ich z kože zdrať a vyčistiť žalúdky za to, že nevedeli zúročiť domácu výhodu? Takú otázku si možno položili fanúšikovia podtatranského hokeja po nečakane skorom závere série extraligy o 3. miesto. Haniť je lepšie než pochopiť. Isteže nikto nemohol vyčítať hráčom, že nechceli skončiť o stupienok lepšie, aj keď nezvládli hektický záver po úmornom maratóne v celej sezóne, predsa si nezaslúžili bičovanie. Taký bol aj leitmotív poznatkov trénera Bedřicha Brunclíka. Popradčania vlastne v semifinále so Zvolenom prehrali nielen boj o účasť vo finále, ale do veľkej miery pošliapali aj vyhliadky na zisk bronzového kovu. Natoľko sa oddali vidine zápolení o zlato, že sa už potom nedokázali dostať z obkľúčenia vyčerpanosti. "Vždy v podobných prípadoch je to otázka šťastia a náhody. Náš káder musel toho dosť veľa vytrpieť. Neobišlo sa to bez absencií, zranení, šrámov. Zostalo iba pár opôr, od výkonu ktorých sa odvíjalo naše ťaženie. Práve títo matadori najviac pocítili dozvuky únavy, opotrebovanosti. Treba vidieť však hlavne to, že sme celú sezónu absolvovali inak než súperi. Išli sme ako švajčiarske hodinky, stále rovnako. Nemali sme hojdačkové obdobia, boli sme v popredí, vyhli sme sa sériám s prehrami. Naozaj až budúcnosť ocení to, čo toto mužstvo dokázalo," povedal hrdým hlasom Bedřich Brunclík.

Tréner Bedřich Brunclík bol s priebehom sezóny spokojný: "Chlapci si pred rokom prežili svoje, nechceli sa dosrať do podobných problémov a preto šli za svojim cieľom pevným krokom. Bola radosť s nimi pracovať, podobne aj s mojim asistentom Milanom Jančuškom i funkcionármi klubu. Počas celej sezóny mužstvo podávalo kvalitné výkony, za sedem mesiacov neboli v jeho forme výkyvy. Nezastihla nás žiadna kríza a nikdy sme nemali bodovú stratu pred "magickým" štvrtým miestom. Cieľ, ktorý sme si stanovili, sa nám podarilo splniť. A chcem zdôrazniť, že nie dielom náhody alebo šťastia." Hráčsky káder zhodnotil tréner nasledovne: "Brankár Šimonovič bol oporou, na tomto poste je u nás špičkou. Z obrancov by som "vypichol" troch. Veľmi nám pomohol Kledrowetz, Ščibranova výkonnosť bola aj napriek dvom zraneniam takisto na vysokej úrovni a Miroslav Turan, ktorý najprv bojoval o miesto v základnej zostave, neskôr patril k stabilným hráčom a oporám. V útočnej fáze tvrdila muziku prvá formácia vedená Krotákom, v druhej ma príjemne prekvapil nenápadný, no pracovitý Palovčík. Poctivú prácu v treťom útoku, kde dostávali príležitosť mladí hráči, odviedol Kuľha."

Prezident klubu Július Pažitný mal na uplynulú sezónu pozitívny pohľad: "Som rád, že túto sezónu môžem hodnotiť radostnejšie ako predchádzajúcu a vyjadriť celkovú spokojnosť. V základnej časti naše mužstvo podávalo veľmi dobré výkony a vo väčšine zápasov na domácom ľade videli diváci veľmi kvalitný hokej. Bolo to jedno z najlepších mužstiev v posledných rokoch v Poprade. Skončili sme po základnej, dlhodobej časti tretí, čo svedčí o jeho sile. Ak sa porovnáme s prvými dvoma mužstvami z veľkoklubov s dvojnásobným rozpočtom oproti nám, za ktorými sme skončili s minimálnym bodovým rozdielom, tak to pre nás vychádza veľmi pozitívne. Výsledky hovoria o kvalite nášho mužstva, pritom v zúženej extralige boli zápasy oveľa kvalitnejšie ako vlani a všetky mužstvá (okrem Košíc) posilnené. O sile Popradu svedčí i päť kvalitných semifinálových zápasov so Zvolenom. Práve tieto ukázali, že Poprad patrí do slovenskej špičky."


Základné údaje o klube

Názov : Hockey club Športový klub polície Poprad (HC ŠKP Poprad)
Súťaž : West extraliga
Štadión : Zimný štadión, Štefánikova 6, Poprad
 
Vedenie klubu :
  Prezident : Július Pažitný
  Viceprezidenti : Ing. Dušan Suchý, Ing. Ľudovít Jurínyi
  Generálny sekretár : Marián Sakáč
  Manažér : Ing. Tibor Turan
 
Realizačný tím :
  Tréner : Bedřich Brunclík
  Asistent trénera : Milan Jančuška
  Vedúci mužstva : Vladimír Szücs
  Lekári : MUDr. Ján Potocký, MUDr. Karol Fried
  Masér : Stanislav Šimo
 
Športovo-technická komisia :
  Hlásateľ : Mgr. František Sučko
  Zapisovateľ : Ján Sakmár
  Časomerač : Milan Škovran
 
Ostatní predstavitelia :
  Ekonómka : Ing. Jana Parízková
  Kronikár : Stanislav Muskolay


Hráčsky káder

Brankári : Miroslav Šimonovič, Slavomír Soják, Martin Klempa
Obrancovia : Juraj Kledrowetz, Marek Kolba, Miroslav Turan, Patrik Ščibran, Roman Gavalier, Rastislav Ondrejčík, Ladislav Harabín, Michal Roháčik, Martin Tomas
Útočníci : Arne Kroták, Ján Plch, Slavomír Pavličko, Peter Junas, Miroslav Škovira, Martin Kuľha, Miloš Palovčík, Peter Klouda, Jaroslav Jabrocký, Branislav Gavalier, Roman Tomas, Lukáš Hvila, Róbert Blaško, Patrik Krišák

Z vlaňajšieho kádra odišiel Róbert Horyna do Havířova, Michal Černý a Martin Palínek do Prostějova, Petr Fabián do Erfurtu, Habart Wittlinger do Peissenbergu, Juraj Faith do Mulhouse, Ivan Saloň do Spišskej Novej Vsi, Ľuboš Bartečko do St. Louis a Ondřej Zetek. Do mužstva prišiel Miroslav Šimonovič a Juraj Kledrowetz z Košíc, Ján Plch z Liptovského Mikuláša, Branislav Gavalier a Patrik Krišák zo Spišskej Novej Vsi, Marek Kolba, Jaroslav Jabrocký, Lukáš Hvila a Róbert Blaško z juniorky.


Výsledky zápasov vo West extralige (vzájomné zápasy so súpermi)

HC ŠKP Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava : 4:3, 3:3, 4:3, 1:3, 1:2, 2:7, 2:7, 2:4
HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen : 4:5, 0:4, 0:0, 0:4, 8:4, 3:4, 7:4, 3:2,
2:0, 2:5, 4:1, 0:5, 0:3
HC ŠKP Poprad - HK Dukla Trenčín : 4:4, 4:3, 1:5, 7:3, 1:9, 3:2, 2:5, 4:3, 4:6, 1:3
HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica : 8:4, 1:5, 2:1, 0:3, 5:3, 1:3, 7:2, 5:2
HC ŠKP Poprad - HK 32 VA Liptovský Mikuláš : 8:1, 3:6, 5:1, 3:3, 2:2, 2:2, 6:3, 1:1
HC ŠKP Poprad - HC VSŽ Košice : 3:1, 1:0, 4:3, 3:4, 4:2, 3:1, 7:0, 1:1
HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves : 2:4, 3:1, 0:1, 3:0, 4:1, 7:5, 1:0, 7:3


Výsledky zápasov vo West extralige

1. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC VSŽ Košice 3:1 (3:0, 0:0, 0:1)
Góly: 6. Junas, 9. Ondrejčík (Kuľha, M. Turan), 11. Škovira (Klouda) - 45. Gönczi (Topoli)
Zmeny: od 43. Blaško za B. Gavaliera - od 11. Kuriš za Dragana, od 21. Gönczi a Valentin, vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Marcinko - Lokšík, Somora, 2571 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - Tomas, Ščibran, R. Gavalier, Harabín, Turan, Ondrejčík - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Košice: Dragan - Žabka, Lenďák, Božík, Holík, Topoli, Fabian - Pažák, P. Segľa, Kuzár - Köver, Špilár, Kmiť - Šimko, Rečičár, Szabadoš

2. kolo:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 5:4 (1:3, 4:0, 0:1)
Góly:13. Török (Plavucha), 21. Voskár, 26. Pohorelec (Andrašovský), 26. Andrašovský (Kovařík, L. Čierny), 32. Plavucha (Voskár) - 9. Junas (R. Gavalier), 13. Harabín (Junas), 17. Plch (Pavličko), 48. Kuľha (Škovira, Klouda)
Zmeny: 21. Lipták za Longauera, 41. I. Majeský za Liptáka - 35. Kolba za R. Gavaliera, vylúčení: 4:9 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: J. Konc - Diossy, Čavojský, 3128 divákov
Zostavy:
Zvolen: Rovnianek - Pukalovič, Savickij, Čierny, Majeský, Štork, Kovařík - Plavucha, Voskár, Török - Pohorolec, Konder, Andrašovský - Longauer, Šechný, Rajčák
Poprad: Klempa - Kledrowetz, Ščibran, R. Gavalier, Harabín, Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

3. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 32 VA Liptovský Mikuláš 8:1 (2:0, 4:1, 2:0)
Góly: 12. Klouda (Škovira), 20. Plch (Junas), 23. Plch (Pavličko), 31. Palovčík (Junas), 33. Palovčík (B. Gavalier), 40. Plch (Kolba), 57. Plch (Pavličko), 57. Hvila (Palovčík) - 38. Cibuľa (Šebo, P. Vlk)
zmeny: 41. Hvila za B. Gavaliera, 45. B. Gavalier za Kloudu - 21. Kvetan za Devečku, Trochta za Kalouska, 41. Gápa za Gallu, vylúčení: 2:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Halecký, Ištoňa, 2502 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Liptovský Mikuláš: Križan - Devečka, Urban, Gallo, Klepáč, Droppa, Lištiak - Šebo, Paukovček, Kalousek - Uram, Vlk, Školiak - Pichoňský, Halaj, Cibuľa

4. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP Poprad 4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Góly: 11. Paciga (Barinka), 23. Peter Zůbek (Paciga), 50. Peter Zůbek, 53. Polomský - 50. Kuľha (Klouda), 56. Junas (Kolba)
Vylúčení: 3:1 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Čavojský, Diossy, 2500 divákov
Zostavy:
Spišská Nová Ves: Kožuch - Flašár, Nadašdi, Rimmel, Vantroba, Oško, Chromčo - Polomský, Lipina, P. Zůbek - Saloň, Demel, Misál - Paciga, Kristián, Ondov
Poprad: Klempa - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

5. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
Góly: 3. Klouda (Škovira), 16. Kolba (Kledrowetz, Pavličko), 29. Palovčík (Junas), 48. Škovira - 11. Pankov (Hlinka, Gribko), 43. Kolník, 56. Búřil
Zmeny: za Slovan 21. Kropáč za Weismana, vylúčení: 5:6 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: V. Mihálik - Lauff, Štec, 4195 divákov
Zostavy:
Poprad: Šiminovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Slovan Bratislava: Biegl - Jendek, Priechodský, Ľ. Višňovský, Babka, Gribko, Búřil - Ľ. Kolník, Kapuš, Weisman - Iľjin, Rataj, Lipiansky - Pankov, Hlinka, Štefanka

6. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 8:4 (4:0, 2:3, 2:1)
Góly: 2. Kuľha (Klouda, Škovira), 3. Plch (Harabín), 15. Škovira (Klouda), 17. Kuľha (Škovira), 30. Kroták (Kolba, Plch), 31. Kroták (Škovira, M. Turan), 54. Kuľha (Roháčik), 60. Kroták (Plch, Pavličko) - 26. Hartmann (Oremus, Šille), 32. Hujsa (Oremus), 39. Vlach (Jurásek, Oremus), 52. Vlach (Jurík)
Zmeny: Skalica - 15. Studenič za Lipovského, 31. Lipovský za Studeniča, 18. Voleček za Košťála, od 21. Jurásek, od 29. Flamík, od 32. Balát, vylúčení: 3:3 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:1, rozhodovali: Jonák - Chromčík, Vrančík, 3 085 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, Roháčik - Plch, Kroták, Pavličko - M. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Skalica: Lipovský - Vlk, Fatyka, Košťál, Šille, Klečko, Milo - Komínek, Vlach, Čársky - Hartmann, Hujsa, Oremus - Rampáček, Hreus, Jurík

7. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP Poprad 4:4 (2:1, 2:2, 0:1)
Góly: 10. Šatan, 19. R. Pavlikovský (Šatan, Smerčiak), 27. Šatan (Hurtaj, R. Pavlikovský), 29. Fabuš (Györi, Hlavačka) - 16. Klouda (Škovira, Kledrowetz), 29. Kroták, 35. Kledrowetz (Kroták, Škovira), 47. Palovčík (B. Gavalier, Junas)
Zmeny: 41. P. Bartek za Kusovského, od 49. do 53. min nastúpil štvrtý útok Jašík, Kopecký, Malíček (za domácich), vylúčení: 7:5 na 2 min., presilovky 2:2, oslabenia 1:0, rozhodovali: Vrábel - Hauko, Müllner ml., 1469 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín - Kusovský, Smerčiak, Ďurčo, R. Pavlikovský, Hlavačka, Bombic - Šatan, Hurtaj, Gáborík - Nemec, Mravík, Melicherík - Györi, Fabuš, Beran
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

8. kolo:

HC VSŽ Košice - HC ŠKP Poprad 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Gól: 3. Plch (Pavličko)
Zmeny: 3. Kožár za Valentína, 21. Köver za Víteka, vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Druga, Müller, 1700 divákov
Zostavy:
Košice: Dragan - Fabián, Lenďák, Božík, Valentín, Topoli, Ondrejčík - Ihnačák, Vítek, Kuzár - Pažák, Tatar, R. Pucher - Mižík, Rybovič, Kmiť
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, Roháčik - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

9. kolo:

HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Góly: 14. Pohorelec, 30. Voskár, 34. Chudý (A. Rajčák), 41. Plavucha (Török)
Zmeny: od 21. za Kledrowetz R. Gavalier, od 21. za B. Gavaliera Hvila - od 54. za Voskára Mahdalík, za Plavuchu Kubenko, od 56. za Čopa Brumerčík, vylúčení: 7:8 na 2 min., navyše: Škovira (Poprad) na 10 min. za hrubosť, Štork (Zvolen) na 10 min. za hrubosť, presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Diossy, Čavojský, 3496 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, Roháčik - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Zvolen: Rovnianek - Kovařík, Pukalovič, Čierny, Štork, Čop, Majeský - Török, Voskár, Plavucha - Andrašovský, Šechný, Pohorelec - Konder, Chudý, Rajčák

10. kolo:

HK 32 VA Liptovský Mikuláš - HC ŠKP Poprad 6:3 (3:1, 0:2, 3:0)
Góly: 12. Cibuľa, 14. Gápa, 16. Uram, 49. Uram, 50. P. Vlk, 54. Urban - 14. Kuľha, 26. R. Gavalier, 29. B. Gavalier
Zmeny: 21. Urban za Galla, 41. Droppa za Gapu (Lipt. Mikuláš), vylúčení: 2:5 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Findura - Halecký, Ištoňa, 2500 divákov
Zostavy:
L. Mikuláš: Križan - Gallo, Kvetan, Lištiak, Klepáč, Devečka, Gápa - Uram, P. Vlk, Tomík - Paukovček, Halaj, Kalousek - Pichoňský, Cibuľa, Školiak
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, Ščibran - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

11. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 3:1 (2:0, 0:0,1:1)
Góly: 1. Plch (Kroták, Kolba), 20. Kroták (Plch, Kledrowetz), 41. Kroták (Junas, Plch) - 46. Polomský (Flašar, Lipina) Vylúčení: 6:4 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Milovčík, Lauf, 2699 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, M. Turan, Ščibran, R. Gavalier, Harabín - Plch, Kroták, Junas - B. Gavalier, Palovčík, Hvila - Škovira, Klouda, Kuľha
Spišská Nová Ves: Kožuch - Flašar, Nádašdi, Rimmel, Vantroba, Oško, Chromčo - Polomský, Lipina, Peter Zůbek - Saloň, Demel, Misál - Paciga, Barinka, Ondov

12. kolo:

HC Slovan Harvard Bratislava - HC ŠKP Poprad 3:3 (1:2, 1:0, 1:1)
Góly: 2. Babka, 31. Kapuš, 50. Kolník - 4. Palovčík, 20. Kolba, 53. Kuľha
Zmeny: 45. Slovan bez Babku - 27. Hvila za Palovčíka, 44. Poprad bez Kledrowtza, vylúčení: 4:7 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: V. Mihálik - Hauko, Müller ml., 3782 divákov
Zostavy:
Slovan: Biegl - Mosnár, Gribko, Ľ. Višňovský, Babka, Hecl, Búřil - Kolník, Kapuš, Cíger - Pankov, Lipiansky, Iľjin - Verčík, Rataj, Hlinka
Poprad: Šimonovič - Kolba, Kledrowetz, Ščibran, R. Gavalier, Tomas, M. Turan - Pavličko, Kroták, Plch - Junas, Palovčík, B. Gavalier - Kuľha, Klouda, Škovíra

13. kolo:

HK 36 Skalica - HC ŠKP Poprad 5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
Góly: 31. Čársky (Komínek, Vlach), 36. Jurík (Hreus, Rampáček), 43. Komínek (Jurík), 48. Jurík (Vlk, Hreus), 51. Vlk - 33. Junas (B. Gavalier)
Zmeny: 41. Hvila namiesto Kloudu, vylúčení: 4:6 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Findura - Gajan, Grečko, 3100 divákov
Zostavy:
Skalica: Hamerlík - Milo, Klečko, Šille, Voleček, V. Vlk, Slamík - Komínek, Vlach, Čársky - T. Višňovský, Hartmann, Oremus - Rampáček, Hreus, Jurík
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Ščibran, Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

14. kolo:

HC ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Góly: 19. Pavličko (Kledrowetz), 24. Plch (Kledrowetz), 44. Plch (Pavličko, Kroták), 58. Pavličko (Kledrowetz) - 17. Fabuš (Rusznyák, Nemec), 37. Gáborík (Kusovský), 40. R. Pavlikovský (Hurtaj)
Vylúčení: 4:7 na 2 min., navyše Györi (Trenčín) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: Jakubec - Ištoňa Lauff, 2558 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, M. Turan, Ščibran, R. Gavalier, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Trenčín: Murín - Kusovský, Smerčiak, Rich. Pavlikovský, Ďurčo, Hlavačka, Bombic, Starosta, Čakajík - Gáborík, Rusznyák, Beran - Györi, Hurtaj, Mravík - Fabuš, Kopecký, Nemec - Jašík, Melicherík, Podhradský

15. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC VSŽ Košice 4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Gól: 12. Junas (B. Gavalier), 34. Kroták (Kolba, Kledrowetz), 45. Junas (Ščibran), 51. Škovíra - 24. Holík (R. Pucher), 39. Šimko (M. Tatar, Božík), 46. P. Segľa (R. Pucher)
Vylúčení: 6:7 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Findura - Krpelec, Grečko, 2020 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovíra, Klouda, Kuľha
Košice: Dragan - Bukna, Žabka, Božík, Holík, Topoli, Ondrejčík - M. Ihnačák, R. Pucher, P. Segľa - Šimko, M. Tatar, Mižík - Kövér, Špillár, Kmiť - Pažák, Vítek, Gönczi

16. kolo:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 0:0 (0:0, 0:0, 0:0)
Zmeny: od 21. Zvolen bez štvrtého útoku, vylúčení: 5:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Mášek, Müller, 4707 divákov
Zostavy:
Zvolen: Rovnianek - Pukalovič, Kovařík, L. Čierny, I. Majeský, Savickij, Čop , Velebný, Gregor - Plavucha, Voskár, Török - Pohorelec, Šechný, Andrašovský - Igor Majeský, Chudý, A. Rajčák - Konder, Mahdalík, Šlamiar
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ščibran, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavlíčko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

17. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 32 VA Liptovský Mikuláš 5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Góyl: 6. Kroták (Plch, Pavličko), 21. Plch (Kroták, Pavličko), 28. Plch, 39. Kroták (Pavličko, Kledrowetz), 48. Kuľha (Škovira) - 38. Cibuľa (Šebo, Kalousek)
Zmeny: 31. namiesto Harabína Kolba, 21. za Palovčíka Blaško od 41. za Blaška Jabrocký - 29. za Križana Svatý, 41. Školiak za Trochtu, vylúčení: 6:5 na 2 min., navyše Harabín (Poprad) na 10 min. za nebezpečnú hru vysokou hokejkou, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali V. Mihálik - Lokšík, Somora, 2378 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ščibran, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavlíčko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
L. Mikuláš: Križan - Devečka, M. Droppa, Liščiak, Urban, Gallo, Klepáč - Kalousek, Cibuša, Šebo - Uram, P. Vlk, Tomík - Pichoňský, Halaj, Trochta

18. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP Poprad 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Gól: 5. Saloň (Pe. Zůbek, Nádašdi)
Vylúčení: 3:6 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Marcinko - Čavojský, Vrančík, 2500 divákov
Zostavy:
S. N. Ves: Kožuch - Oško, Chromčo, Rimmel, Nadašdi, Vantroba, Vrábel - Paciga, Barinka, Ondov - Saloň, Lipina, Pe. Zůbek - Polomský, Demel, Misál
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - B. Gavalier, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

19. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Góly: 3. Pavličko (Kledrowetz), 30. Škovira, 42. Junas (Palovčík, Škovira), 59. Kroták (Kledrowetz) - 37. Cíger (Mosnár), 38. Lipiansky (Verčík, Višňovský), 41. Mosnár (Kapuš, Gribko)
Zmeny: 31. Štefanka za Rataja, 41. Podhradský za Búřila, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:2, rozhodovali: Čaprnka - Druga, Mášik, 2611 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabin, M. Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Klouda, B. Gavalier, Kuľha
Slovan: Biegl - Mosnár, Gribko, Babka, Ľ. Višňovský, Búřil, Hecl - Kolník, Kapuš, Cíger - Verčík, Pankov, Iljin - Hlinka, Rataj, Lipiansky

20. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Góly: 21. Kledrowetz (Kroták, Pavličko), 46. Kroták - 15. Štepanovský (Jurík, Rampáček)
Zmeny: 21. Krišák za B. Gavaliera, 41. B. Gavalier za Krišáka, Jabrocký namiesto Kloudu, vylúčení: 3:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Marcinko - Lauff, Ištoňa, 3 066 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Klouda, B. Gavalier, Kuľha
Skalica: Lipovský - D. Milo, Klečko, Voleček, V. Vlk, Flamik - Komínek, Vlach, Čársky - Jurásek, Hujsa, Oremus - Rampáček, Jurík, R. Hartmann - T. Višňovský, Balát, Štepanovský

21. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP Poprad 5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Gól: 2. Rich. Pavlikovský (Opatovský, Melicherík), 29. Hurtaj (Györi, Smerčiak), 32. Fabuš (Hlavačka, Kopecký), 33. Rusznyák (Hurtaj), 52. Hurtaj (Smerčiak) - 22. Junas (Ščibran)
Zmeny: od 50. min. Trenčín bez Rich. Pavlikovského, P. Barteka, Mravíka, Melicheríka, Opatovského - 21. Ondrejčík za Kolbu, 32. až 42. Jabrocký za Krotáka, vylúčení: 5:7 na 2 min., navyše Ščibran a Kroták (obaja Poprad) na 10 min., presilovky 4:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Findura - Lauff, Miľovčík, 1254 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín - Čakajík, Smerčiak, Rich. Pavlikovský, Ďurčo, Hlavačka, Bombic, Starosta, P. Bartek - Györi, K. Rusznyák, Hurtaj - Mravík, Melicherík, Opatovský - Beran, Kopecký, Fabuš - Jašík, Podhradský, J. Nemec
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, M. Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Klouda, B. Gavalier, Kuľha

22. kolo:

HC VSŽ Košice - HC ŠKP Poprad 4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
Góly: 15. Špilár, 27. Vítek, 34. Vítek, 58. Bukna - 30. Plch, 40. Palovčík, 51. Kuľha
Zmeny: 41. Segľa za Gönziho - 21. - 28. Jabrocký za Škoviru, vylúčení: 1:3 na 2 min., navyše Škovira (Poprad) na 10 min. za podrazenie rozhodcu, presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Marcinko - Halko, Müllner, 1500 divákov
Zostavy:
Košice: Dragan - Bukna, Topoli, Gápa, R. Gavalier, Fabián, Lenďák - Pažák, Rybovič, Vítek - Tatar, R. Pucher, Šimko - Ihnačák, Špilár, Gönczi
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabin, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - R. Tomas, Palovčík, B. Gavalier - Škovira, Klouda, Kuľha

23. kolo:

HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen 0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Góly: 29. Šechný (A. Rajčák), 29. Savickij (Chovanec, Konder), 33. A. Rajčák (Štork, Šechný), 48. Andrašovský (Savickij)
Zmeny: 21. Tomas za B. Gavaliera, 41. B. Gavalier za Tomasa, vylúčení: 5:8 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Konc - Mašík, Müller, 3058 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ondrejčik, Harabin, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - R. Tomas, Škovika, Palovčík - Klouda, Kuľha, B. Gavalier
Zvolen: Rovnianek - I. Majeský, Kovařík, L. Čierny, Štork, Savickij, Čop, Gregor, Brumerčík - Plavucha, Voskár, Török - Pohorelec, Šechný, A. Rajčák - Konder, Chovanec, Andrašovský - Machdalík, Lipták, Longauer

24. kolo:

HK 32 VA Liptovský Mikuláš - HC ŠKP Poprad 3:3 (0:1, 2:1, 1:1)
Gól: 24. Uram (P. Vlk, Lištiak), 27. Kusovský (Uram, P. Vlk), 41. Halaj (Bartánus, Cibuľa) - 3. Kuľha (B. Gavalier), 37. Škovira (Palovčík), 50. Pavličko (Kroták)
Zmeny: 42. Paukovček za Školiaka a Kalousek za Šeba, od 50. min bez Devečku, Pichoňského, Kalouseka a Paukovčeka, vylúčení: 8:7 na 2 min., navyše Plch (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 2:0, oslabenia 0:0 rozhodovali: Mihálik, Mášik, Müller, 1800 divákov
Zostavy:
L. Mikuláš: Križan - P. Lištiak, Kusovský, M. Droppa, Klepáč, Devečka, Urban - Uram, P. Vlk, Tomík - Pichoňský, Halaj, K. Bartánus - Šebo, Cibuľa, Školiak
Poprad: Šimonovič - M. Turan, M. Tomas, Kledrowetz, Ondrejčík, Ščibran, Harabín - B. Gavalier, Klouda, Kuľha - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas

25. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Góly: 5. Škovira (Harabín), 17. Kroták (Plch), 60. Palovčík
Zmeny: 41. Jabrocký za Kloudu - od 41. Sp. Nová Ves bez Vrábela, Chromča, Pacigu a Misála, vylúčení: 5:6 na 2 min., navyše Lipina (Sp. N. Ves) na 10 min., presilovky 1:0, oslabenia 1:0, rozhodovali: Jakubec - Hauko, Müllner ml., 2320 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Ondrejčík, R. Gavalier, Ščibran, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - B. Gavalier, Klouda, Kuľha
Sp. N. Ves: Kožuch - Mandelík, Rimmel, Vantroba, Chromčo, Vrábel, Ondov, Oško, Nádašdi - Hrubý, Lipina, Kostelňák - T. Višňovský, Kristián, Misál - Paciga, Barinka, Peter Zůbek - Sýkora, Tarkovacz, Orlovský

26. kolo:

HC Slovan Harvard Bratislava - HC ŠKP Poprad 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Góly: 4. Lipiansky, 45. Ľ. Višňovský, 54. Lipiansky - 7. Klouda
Zmeny: od 17. do 27. Verčík za Kapuša, od 27. do 34. Verčík za Madového, od 41. Verčík za J. Štefanku - od 39. do 49. Jabrocký za Krotáka, od 41. Kolba za Harabína, vylúčení: 5:9 na 2 min., navyše Kapuš (Slovan) na 10 min. za protesty, Kroták (Poprad) na 10 min. za protesty, Ondrejčík (Poprad) na 10 min. za narazenie zo zadu, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Marcinko - Mášik, Druga, 3 302 divákov
Zostavy:
Slovan: Biegl - Podhradský, Jendek, Ľ. Višňovský, Buřil, Gribko, Rešetka - Ľ. Kolník, Kapuš, Cíger - Iľjin, Lipiansky, Pankov - M. Štefanka, J. Štefanka, Madový
Poprad: Šimonovič - R. Gavalier, Ondrejčík, Ščibran, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - B. Gavalier, Klouda, Kuľha

27. kolo:

HK 36 Skalica - HC ŠKP Poprad 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Góly: 31. Jurásek, 31. V. Vlk, 56. Milo
Zmeny: 41. Poprad s Kolbom, vylúčení: 3:9 na 2 min., navyše Vlk (Skalica) na 10 min. za nešportové správanie, Kroták (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Kledrowetz (Poprad) na 10+DKZ za nešportové správanie, presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Gajan, Grečko, 2 850 divákov
Zostavy:
Skalica: Lipovský - Milo, Klečko, Košťál, Šille, Vlk, Voleček - Komínek, Vlach, Čársky, Jurásek, Rempáček, Jurík, Hujsa, Hreus, Hartman
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, R. Gavalier, Ščibran, Turan, Tomas - Plch, Kroták, Pavličko, Škovira, Palovčík, Junas, B. Gavalier, Klouda, Kuľha

28. kolo:

HC ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 7:3 (0:0, 3:2, 4:1)
Góly: 24. Plch (Kroták, Kledrowetz), 36. Ščibran (Junas), 37. Kroták (Plch, M. Turan), 43. Kroták (Kledrowetz), 47. Pavličko (Kledrowetz, Plch), 50. Kuľha (Junas), 52. Škovira (Junas, M. Tomas) - 31. Hlavačka (Zlocha, Pleva), 32. Hurtaj (Čakajík, Smerčiak), 55. Rusznyák (Hurtaj, Smerčiak)
Zmeny: od 41. do 53. min Trenčín bez Zajaca, Kopeckého, Berana, Richňáka, vylúčení: 5:6 na 2 min., navyše Ščibran 5+DKZ za hrubosť - Bombic 5+DKZ za hrubosť, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Čavojský, Nemčovič, 3050 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, R. Tomas, Junas - Jabrocký, Kolba, Kuľha
Trenčín: Murín - Čakajík, Smerčiak, Hlavačka, Bombic, Starosta, Zajac, Ďurčo - Hurtaj, Rusznyák, Györi - Opatovský, Pleva, Zlocha - Gáborík, Kopecký, Fabuš - Melicherík, Beran, Richňák

29. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC VSŽ Košice 3:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Gól: 19. Škovira (Plch, Ondrejčík), 21. Pavličko (Kroták, Plch), 39. Škovira (Junas, B. Gavalier), 45. Kroták (Pavličko) - 39. Šimko (M. Tatar), 51. R. Pucher (M. Ihnačák, Vítek)
Vylúčení: 5:6 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Mášik, Müller, 1650 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha
Košice: Dragan - Topoli, Žitný, Gappa, Žabka, Kožár, Lenďák - Pažák, Rybovič, Mižík - M. Ihnačák, R. Pucher, Vítek - Tatár, Špilár, Šimko

30. kolo:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 4:8 (2:2, 1:4, 1:2)
Góly: 3. A. Rajčák, 4. Mahdalík, 23. Pohorelec, 56. Pohorelec - 8. Škovira, 17. Pavličko, 24. Plch, 27. Kroták, 28. Junas, 30. Junas, 52. Kledrowetz, 57. Kroták
Zmeny: 28. Marek Kleniar za Rovnianka, Gregor za Štorka, 30. Čop za Ivana Majeského, vylúčení: 7:7 na 2 min., navyše Voskár (Zvolen) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:4, oslabenia 0:0, rozhodovali: V. Mihálik - Lokšík, Somora, 2600 divákov
Zostavy:
Zvolen: Rovnianek - Pukalovič, Kovařík, L. Čierny, Štork, Savickij, Ivan Majeský - Plavucha, Voskár, A. Rajčák - Török, Šechný, Mahdalík - Pohorelec, Chovanec, Andrašovský
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, R. Tomas, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

31. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 32 VA Liptovský Mikuláš 2:2 (0:0, 1:1, 1:1)
Góly: 36. Škovira (Junas, R. Tomas), 41. Kroták (Kledrowetz, Plch) - 25. Cibuľa (Šebo, Bartánus), 53. Lištiak (Tomík, P. Vlk)
Zmeny: 24. Harabín za Ondrejčíka, 41. Kolba za R. Tomasa (všetci Poprad), vylúčení: 3:6 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Diossy, Popovič, 3049 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, Gavalier, Ščibran, Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, R. Tomas, Junas - Jabrocký, Palovčík, Kuľha
L. Mikuláš: Križan - Kusovský, Lištiak, M. Droppa, Klepáč, Devečka, Gallo - Tomík, P. Vlk, Halaj - Šebo, Cibuľa, Bartánus - Kalousek, Trochta, Školiak

32. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP Poprad 1:4 (0:2, 0:2, 1:0)
Góly: 51. Misál - 8. Kroták, 13. Kroták, 29. Jabrocký, 34. Jabrocký
Zmeny: od 4. Sp. N. Ves bez Mandelíka, Vrábela, Demela, Tarkovacsa a Orlovského, 21. Demel za Kristiána, Vrábel za Oška, 29. Kožuch za Antoniho, 41. Kristián, Tarkovacs, Orlovský za Polomského, Lipinu a Kostelňáka, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: Ország - Popovič, Vrančín, 4000 divákov
Zostavy:
Spišská Nová Ves: Antoni - Mandelík, Rimmel, Vantroba, Chromčo, Vrábel, Ondov, Oško, Nádašdi - Polomský, Lipina, Kostelňák - Šlamiar, Kristián, Misál - Paciga, Barinka, Pet. Zůbek - Demel, Tarkovacs, Orlovský
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, Gavalier, Ščibran, Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, R. Tomas, Junas - Jabrocký, Palovčík, Kuľha

33. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Gól: 36. Ščibran (Kroták, Pavličko) - 15. Iľjin (Verčík, Kapuš), 34. Rataj (Podhradský, Cíger)
Zmeny: 21. Hrabin za Gavaliera (Poprad), vylúčení: 4:7 na 2 min., navyše Plch (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Cíger (Slovan) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Findura - Lauff, Štec, 4014 divákov
Zostavy:
ŠKP Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, Gavalier, Ščibran, Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Slovan Bratislava: Mastič - Podhradský, Hecl, Ľ. Višňovský, Babka, Jendek, Gribko - Kolník, Rataj, Cíger - Pankov, Hreus, Lipiansky - Iľjin, Kapuš, Verčík

34. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 5:3 (0:1, 1:1, 4:1)
Góly: 22. Junas (Plch, Pavličko), 43. Kledrowetz (Pavličko, Kroták), 44. Kuľha (Junas, Kledrowetz), 57. Kuľha (Ščibran), 58. Palovčík (Harabín) - 12. Oremus (Rampáček), 24. Komínek (Vlach, Jurík), 49. Jurík (Hartmann)
Zmeny: od 21. Ondrejčík za R. Gavaliera, od 50. bez Turana, Ondrejčíka, Kloudu, Jabrockého a R. Tomasa, vylúčení: 4:7 na 2 min., presilovky 3:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Halecký, Miľovčík, 2795 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, Ščibran - Plch, Kroták, Pavličko - R. Tomas, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Skalica: Lipovský - Millo, Klečko, Barto, Košťál, Šille, Voleček - Komínek, Vlach, Jurík - Rampáček, Hujsa, Oremus - T. Višňovský, Štepanovský, R. Hartmann

35. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP Poprad 9:1 (3:0, 5:1, 1:0)
Góly: 3. Hurtaj (Rusznyák, Györi), 10. Opatovský (Bombic), 11. Fabuš (Zlocha, Bombic), 25. Opatovský (Hurtaj, Melicherík), 32. Györi (Rusznyák, Čakajík), 33. Melicherík (Gáborík, Opatovský), 38. Hurtaj (Györi), 38. Gáborík (Melicherík), 57. Györi - 38. Kroták (Plch)
Zmeny: od 35. Kopecký za Rusznyáka, od 38. Starosta, Zajac, Nemec a Richňák, od 53. Červeňan za Murína - od 32. Soják za Šimonoviča, od 41. Kolba za Harabína, Šimonovič za Sojáka, vylúčení: 6:1 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Hauko, Müllner ml., 2156 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín - Čakajík, Smerčiak, Ďurčo, Rich. Pavlikovský, Hlavačka, Bombic - Györi, Rusznyák, Hurtaj - Opatovský, Melicherík, Gáborík - Fabuš, Beran, Zlocha
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ondrejčík, Ščibran, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha

36. kolo:

HC VSŽ Košice - HC ŠKP Poprad 1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
Góly: 16. Gönczi (Mižík) - 8. Kuľha (Jabrocký), 38. Klouda (Kuľha, Jabrocký), 40. Palovčík (R. Tomas, R. Gavalier)
Zmeny: 31. Fabian za Valentína, 41. Kmiť za Víteka, 41. Pažák za Šimka, 41. P. Segľa za Ihnačáka (všetko Košice), vylúčení: 3:3 na 2 min., navyše I. Majeský (Košice) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Mihálik - Druga, Miler, 2000 divákov
Zostavy:
Košice: Klempa - Valentín, Žitný, Topoli, Žabka, Gápa, Lenďák - Šimko, Igor Majeský, Vítek - Ihnačák, R. Pucher, Gönczi, - Mižík, Špilár, Tatar
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, Ondrejčík, - Plch, Kroták, Pavličko - Tomas, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha

37. kolo:

HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen 3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
Góly: 12. R. Tomas (Palovčík, Junas), 25. Kroták (Pavličko), 37. Ondrejčík - 17. Mahdalík (Andrašovský, Plavucha), 19. Török (Konder), 28. Chudý, 41. Plavucha (Rajčák)
Zmeny: 37. Rovnianek za Kostúra (Zvolen), vylúčení: 1:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Konc - Lokšík, Somora, 2871 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Ščibran, Kolba, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, Ondrejčík - Plch, Kroták, Pavličko - R. Tomas, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Zvolen: Kostúr - Kovařík, L. Čierny, Savickij, Ivan Majeský, Čop, Štork - A. Rajčák, Voskár, Plavucha - Törok, Konder, Pohorelec - Andrašovský, Chudý, Mahdalík

38. kolo:

HK 32 VA Liptovský Mikuláš - HC ŠKP Poprad 2:2 (0:0, 1:1, 1:1)
Góly: 27. Lištiak, 49. Trochta - 21. Kroták, 47. Junas
Zmeny: od 41. Mikuláš bez Paukovčeka a Pichoňského s Hunom a Bartánusom, vylúčení: 4:2 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Marcinko - Gajan, Grečko, 3500 divákov
Zostavy:
L. Mikuláš: Križan - Kusovský, Klepáč, M. Droppa, Lištiak, Gallo, Devečka - Tomík, Vlk, Paukovček - Cibuľa, Halaj, Šebo - Školiak, Trochta, Pichoňský
Poprad: Šimonovič - Ščibran, Ondrejčík, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - R. Tomas, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha

39. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 7:5 (2:2, 3:2, 2:1)
Góly: 1. Junas (Harabín), 9. Pavličko (Kroták), 31. Palovčík (Junas, R. Gavalier), 33. Palovčík (Junas, R. Tomas), 35. Kuľha (Kroták, Pavličko), 48. R. Tomas (Pavličko, Junas), 60. Junas (Harabín) - 1. Pet. Zůbek (Lipina), 8. Barinka (Nádašdi), 28. Šlamiar (Lipina), 36. Lipina (Rimmel, Ondov), 54. Lipina (Ondov, Pet. Zůbek)
Zmeny: 21. Kuľha za Plcha a Blaško za Kuľhu - 35. Ondov za Magdošku a Misál za Ondova, 41. Antoni za Kožucha, vylúčení: 2:5 na 2 min., presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Popovič, Vrančík, 2671 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Ščibran, Ondrejčík, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - R. Tomas, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Sp. N. Ves: Kožuch - Magdoško, Rimmel, Vrábel, Vantroba, Mandelík, Nádašdi - Sýkora, Lipina, Pet. Zůbek - Šlamiar, Kristián, Kostelňák - Paciga, Barinka, Ondov

40. kolo:

HC Slovan Harvard Bratislava - HC ŠKP Poprad 7:2 (4:1, 0:0, 3:1)
Góly: 2. Lipiansky, 7. Podhradský, 17. Hreus, 20. Iľjin, 49. Verčík, 54. Ľ. Višňovský, 59. Ľ. Višňovský - 8. Kledrowetz, 46. Kolba
Zmeny: 35. Slovan bez Kolníka - 21. Blaško za Kloudu, Ščibran za Ondrejčíka, vylúčení: 7:6 na 2 min., presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Orságh - Hauko, Müllner ml., 3267 divákov
Zostavy:
Slovan: Mastič - Hecl, Búřil, Ľ. Višňovský, Babka, Podhradský, Jendek - Kolník, Rataj, Cíger - Pankov, Hreus, Lipiansky - Iľjin, Kapuš, J. Štefanka - Verčík
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Harabín, M. Turan, Ondrejčík - Plch, Kroták, Pavličko - R. Tomas, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha

41. kolo:

HK 36 Skalica - HC ŠKP Poprad 3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Góly: 1. T. Višňovský (Hujsa), 29. Hujsa (Oremus, Košťál), 32. Jurík (Vlach) - 3. Plch (Kroták, Pavličko)
Zmeny: 41. Ondrejčík za Gavaliera (Poprad), vylúčení: 6:9 na 2 min., navyše Rampáček (Skalica) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Orságh - Lauff, Štec, 2650 divákov
Zostavy:
Skalica: Lipovský - Slamík, Milo, Klečko, Barto, Košťál, Šille - Komínek, Vlach, Jurík - Štepanovský, Rampáček, Hartman, - T. Višňovský, Hujsa, Oremus
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Harabín, Gavalier, Turan - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha

42. kolo:

HC ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
Góly: 7. Kroták (Pavličko), 14. Junas (Palovčík, Škovira), 30. Kuľha (Klouda) - 8. Fabuš (Bombic, Hlavačka), 20. Györi (Ďurčo)
Zmeny: od 30. Bartek za Starostu, Kopecký za Mravíka, od 49. Pleva za Berana, vylúčení: 2:1 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Gajan, M. Grečko, 2942 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Odrejčík, Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Palovčík, Junas, Škovira - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Trenčín: Murín - Čakajík, Starosta, Rich. Pavlikovský, Ďurčo, Hlavačka, Bombic - Györi, Mravík, Hurtaj - Opatovský, Melicherík, Gáborík - Fabuš, Beran, Zlocha

43. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC VSŽ Košice 7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
Góly: 6. Palovčík (Junas, Škovira), 9. Kledrowetz (Škovira, Junas), 26. Kroták (Pavličko, Plch), 28. Kuľha (Jabrocký), 41. Kolba (Plch), 47. Palovčík (Kroták, Plch), 52. Kledrowetz (Kolba)
Zmeny: 21. R. Tomas za Kloudu, 41. Soják za Šimonoviča - 28. Klempa za Dragana, 41. Košice s Gappom, Žecom, Igorom Majeským, Petričkom, Gönczim, vylúčení: 4:9 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Marcinko - Diossy, Chromčík, 2628 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Ondrejčík, Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Košice: Dragan - Topoli, Žitný, Fabián, Žabka, Kožár, Lenďák - Pažák, Špilár, Vítek - Ihnačák, R. Pucher, Kmiť - Köver, Mižík, P. Segľa

44. kolo:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 4:7 (0:5, 1:2, 3:0)
Góly: 36. Rajčák, 41. Šechný, 42. Marcinek, 54. Plavucha - 7. Kuľha, 14. Kuľha, 15. Kroták, 17. Škovira, 20. Plch, 37. Škovira, 38. Pavličko
Vylúčení 3:4 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jakubec - Čavojský, Popovič, 3000 divákov
Zostavy:
Zvolen: Kleniar (17. Kostúr) - Savickij, Pukalovič, Štork, L. Čierny, I. Majeský, Čop - Plavucha, Voskár, Mahdalík - Pohorelec, Šechný, Törok - Konder, Chudý, A. Rajčák
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Ondrejčík, Mir. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha

45. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 32 VA Liptovský Mikuláš 6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
Góly: 8. Škovira (Kledrowetz, Palovčík), 13. Kroták (Kolba), 26. Pavličko (Kolba), 30. Škovira (Junas, Palovčík), 44. Plch (Pavličko), 45. Kuľha (Klouda, Jabrocký) - 21. Šebo (Bartánus, Halaj), 33. Lištiak (Klepáč, Halaj), 46. P. Vlk (Paukovček)
Zmeny: 30. Svatý za Križana, 21. Bartánus za Cibulu (obe L. Mikuláš), vylúčení: 5:6 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Lokšík, Somora, 2146 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ondrejčík, Turan, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovíra, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Liptovský Mikuláš: Križan - Mamič, Klepáč, Gallo, Lištiak, Devečka, Piaček - Paukovček, P. Vlk, Tomík - Šebo, Halaj, Cibuľa - Pichoňský, Trochta, Školiak

46. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP Poprad 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Gól: 19. Junas (Plch)
Zmeny od 41. Hrubý za Pacigu, Polomský za Sýkoru, vylúčení: 0:1 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Mášik, Müller, 4000 divákov
Zostavy:
Sp. N. Ves: Kožuch - Vrábel, Rimmel, Vantroba, Chromčo, Oško, Nadašdi - Šlamiar, Lipina, Orlovský - Sýkora, Demel, Kostelňák - Paciga, Barinka, Misál
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Turan, Ondrejčík, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha

47. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 2:7 (0:3, 2:1, 0:3)
Góly: 34. Kuľha (Škovira), 37. Plch (Pavličko, Kolba) - 10. Kolník (Jendek, Rataj), 18. Kolník (Rataj, Podhradský), 19. Cíger (Pankov, Hreus), 30. J. Štefanka (Iľjin), 50. Višňovský (Pankov, Cíger), 51. Verčík (Kolník, Rataj), 59. Kolník (Podhradský)
Zmeny: 51. Soják za Šimonoviča, 45. R. Tomas za Krotáka - 54. Gribko za Buřila, vylúčení: 3:10 na 2 min., navyše Kledrowetz a Kroták (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: V. Mihálik - Halecký, Lauff, 4 196 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Turan, Ondrejčík, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, Klouda, Kuľha
Slovan: Biegl - Podhradský, Jendek, Višňovský, Babka, Hecl, Buřil - Kolník, Rataj, Verčík - Pankov, Hreus, Cíger - Iľjin, Kapuš, J. Štefanka

48. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 7:2 (5:0, 2:1, 0:1)
Góly: 3. B. Gavalier (Kuľha, Jabrocký), 6. Junas (Palovčík, M. Turan), 9. Junas (Škovira), 17. Kuľha (Harabín, B. Gavalier), 19. Junas (Škovira), 22. Palovčík (Kuľha, M. Turan), 31. Kroták - 28. Hartmann (Jurík, Štepanovský), 49. Jurík (Hartmann, Štepanovský)
Zmeny: od 30. Gavalier na miesto Kledrowetza - 9. Hamerlík za Lipovského, 21. Hartman za Rampáčka, vylúčení: 3:5 na 2 min., navyše M. Turan (Poprad) 5 + DKZ za hru vysokou hokejkou, presilovky 2:0, oslabenia 1:0, rozhodovali: D. Marcinko - Miľovčík, Štec, 2111 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Turan, Ondrejčík, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha
Skalica: Lipovský - Flamík, Milo, Voleček, Šille, Klečko, Barto - Komínek, Vlach, Čarský - T. Višňovský, Hujsa, Oremus - Štepanovský, Rampáček, Jurík

49. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP Poprad 5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Góly: 11. Fabuš (Rich. Pavlikovský), 16. Opatovský (Gáborík), 30. Rich. Pavlikovský (Melicherík, Gáborík), 49. Hurtaj (Gáborík) - 8. Plch, 52. Kroták (Plch)
Vylúčení: 10:5 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 1:0, rozhodovali: Findura - Ištoňa, Lauff, 5375 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín - Čakajík, Smerčiak, Ďurčo, Rich. Pavlikovský, Hlavačka, Bombic - Györi, Rusznyák, Hurtaj - Opatovský, Melicherík, Gáborík - Fabuš, Beran, Zlocha
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, M. Turan, Ondrejčík, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

50. kolo:

HC VSŽ Košice - HC ŠKP Poprad 1:1 (0:0, 0:1, 1:0)
Gól: 54. Ihnačák (Špilár, Lenďák) - 22. Kledrowetz (Junas)
Vylúčení: 4:3 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Mihálik - Chromčík, Popovič, 2000 divákov (vypredané)
Zostavy:
Košice: Klempa - Topoli, Žitný, Fabián, Žabka, Kožár, Lenďák - Vítek, Špilár, Rybovič - Ihnačák, R. Pucher, Köver - Mižík, Igor Majeský, Pažák
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Ščibran, M. Turan, Ondrejčík, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

51. kolo:

HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen 3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
Góly: 37. Škovira (Ondrejčík, Palovčík), 49. Plch (Kroták, Pavličko), 57. Kuľha (Harabín, M. Turan) - 2. Štork (Chudý, Rajčák), 19. Ivan Majeský (Török, Plavucha)
Zmeny: 21. Marcinek za Rajčáka, vylúčení: 4:7 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Gajan, M. Grečko, 3627 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, Ondrejčík, M. Turan, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha
Zvolen: Kostúr - L. Čierny, Kovařík, Pukalovič, Ivan Majeský, Čop, Štork - Plavucha, Voskár, Andrašovský - Pohorelec, Šechný, Török - Mahdalík, Chudý, A. Rajčák

52. kolo:

HK 32 VA Liptovský Mikuláš - HC ŠKP Poprad 1:1 (1:0, 0:1, 0:0)
Gól: 15. Kusovský (Tomík, Klepáč) - 31. Škovira (M. Turan)
Vylúčení: 2:2 na 2 min., presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: Orságh - Lauff a Štec, 2650 divákov
Zostavy:
L. Mikuláš: Križan - Kusovský, Klepáč, M. Droppa, P. Lištiak, Gallo - Paukovček, P. Vlk, Tomík - Pichoňský, Halaj, Bartánus - Šebo, Cibuľa, Kalousek
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ondrejčík, M. Turan, Tomas, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

53. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 7:3 (2:0, 2:2, 3:1)
Góly: 7. Kroták (Plch, Pavličko), 10. Plch (Pavličko, Kuľha), 29. Kledrowetz (Pavličko, Plch), 39. Kroták (Plch, Pavličko), 42. M. Turan (Škovira, Kroták), 53. Plch (Pavličko, Kroták), 57. R. Tomas (Klouda, Kuľha) - 28. Kostelňák, 35. Barinka (Rimmel, Sýkora), 57. Orlovský (Oško, Kostelňák)
Vylúčení: 1:0 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Popovič, Vrančík, 2671 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, R. Gavalier, Turan, Ondrejčík, M. Tomas, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha
Sp. N. Ves: Kožuch - Magdoško, Rimmel, Vantroba, Chromčo, Šterbák, Oško - Barinka, Lipina, Sýkora - Šlamiar, Demel, Kostelňák - Hrubý, Tarkovacs, Orlovský

54. kolo:

HC Slovan Harvad Bratislava - HC ŠKP Poprad 4:2 (0:0, 0:0, 4:2)
Góly: 45. Lipiansky (Pankov), 48. Podhradský (Kolník), 52. Jendek (Višňovský, Rataj), 59. Lipiansky (Višňovský) - 46. Jabrocký, 57. Kroták (Pavličko, M. Turan)
Zmeny: 31. Iľjin za Hreusa - 52. Stoják za Šimonoviča, vylúčení: 6:5 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Findura - Gajan, Janečko, 4073 divákov
Zostavy:
Slovan: Biegl - P. Podhradský, Jendek, Ľ. Višňovský, Babka, Gribko, Bůřil - Kolník, Rataj, Verčík - Pankov, Hreus, Lipiansky - Kropáč, Kapuš, Štefanka
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, R. Gavalier, Turan, Ondrejčík, M. Tomas, Harabín - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

55. kolo:

HK 36 Skalica - HC ŠKP Poprad 2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Góly: 22. Košťál (Hartmann, Oremus), 47. Balát (Milo) - 9. Plch (Pavličko), 16. Pavličko (Plch), 39. Ondrejčík (M. Turan), 50. Jabrocký (Kuľha), 58. Pavličko (Kledrowetz, Kroták)
Zmeny: 21. Balát za Vlacha, 43. Grill za Juráska, Ružička za Komínka (všetci Skalica), vylúčení: 1:3 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Országh - Ištoňa, Štec, 1650 divákov
Zostavy:
Skalica: Lipovský - Milo, Londarev, Košťál, Šille, Voleček, Barto - Štepanovský, Vlach, Čársky - R. Hartmann, Hujsa, Oremus - Jurásek, Komínek, Jurík
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Turan, Ondrejčík, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, R. Tomas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

56. kolo:

HC ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
Góly: 16. Palovčík (Škovira, Junas), 41. Palovčík (Junas), 46. Škovira (M. Turan, Junas), 60. Kroták (M. Turan) - 3. Zlocha (Fabuš, Beran), 35. Smerčiak (Rusznyák, Györi), 60. Bombic
Vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 1:0, rozhodovali: Findura - Miľovčík, Halecký, 4240 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, M. Tomas, M. Turan, Ondrejčík - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha
Trenčín: Murín - Čakajík, Smerčiak, Ďurčo, P. Bartek, Hlavačka, Bombic - Györi, Rusznyák, Hurtaj - Opatovský, Melicherík, Gáborík - Fabuš, Beran, Zlocha

Play-off - semifinále - 1. zápas:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 0:2 (0:2, 0:0, 0:0) - stav na zápasy 0:1
Góly: 15. Škovira (Junas), 16. Pavličko (Plch)
Zmeny: 3. Soják za Šimonoviča, 21. Mahdalík za Marcinka, 41. Chovanec za Mahdalíka, 41. Chudý za Andrašovského - od 45. bez Kledrowtza, vylúčení: 8:4 na 2 min., navyše Kolba (Poprad) 5 min + do konca záp. za narazenie zo zadu, presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jakubec - Mášek, Somora, 5168 divákov
Zostavy:
Zvolen: Rovnianek - L. Čierny, Štork, Pukalovič, I. Majeský, Čop, Kovařík - Plavucha, Voskár, Török - Pohorelec, Šechný, A. Rajčák - Marcinek, Konder, Andrašovský
Poprad: Šimonovič (od 3. Soják) - Kledrowetz, Kolba, M. Turan, Ondrejčík , R. Gavalier, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

Play-off - semifinále - 2. zápas:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 5:2 (3:0, 1:2, 1:0) - stav na zápasy 1:1
Góly: 1. Plavucha, (Török, Voskár), 3. Štork (Török, Plavucha), 4. Plavucha (Voskár, Török), 36. Šechný (Pohorelec, Mahdalík), 47. L. Čierny (Voskár) - 24. Kroták (Pavličko, Kledrowetz), 37. Škovira (Pavličko, Kuľha)
Vylúčení: 5:2 na 2 min., navyše Török, Voskár, Čop - Kroták, Junas (Poprad) na 10 min, presilovky 0:1, oslabenia 1:0, rozhodovali: V. Mihálik - Čavojský, Lokšík, 4691 divákov
Zostavy:
Zvolen: Rovnianek - L. Čierny, Štork, Pukalovič, I. Majeský, Čop, Kovařík - Plavucha, Voskár, Török - Pohorelec, Šechný, A. Rajčák - Konder, Chudý, Andrašovský
Poprad: Soják (4. Šimonovič) - Kledrowetz, Kolba, M. Turan, Ondrejčík , R. Gavalier, M. Tomas - R. Tomas, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

Play-off - semifinále - 3. zápas:

HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen 4:1 (0:0, 0:0, 4:1) - stav na zápasy 2:1
Góly: 46. Kuľha (Pavličko), 51. Plch (Kuľha), 57. Škovira, 59. Palovčík (Škovira) - 48. Šechný
Zmeny: 33. M. Tomas za Ondrejčíka - 25. Zvolen s Marcinekom, vylúčení: 4:5 na 2 min., navyše: Šechný (Zvolen) na 10 min. za nešportové správanie, Ernest Bokroš (tréner Zvolena) vykázaný na tribúnu do konca stretnutia, presilovky a oslabenia 0:0, rozhodovali: Jakubec - Čavojský a Lokšík, 5500 divákov (vypredané)
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, R. Gavalier, M. Turan, Ondrejčík - Plch, Pavličko, Kuľha - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, R. Tomas
Zvolen: Rovnianek - L. Čierny, Štork, Pukalovič, I. Majeský, Čop, Kovařík - Plavucha, Voskár, Török - Pohorelec, Šechný, A. Rajčák - Chovanec, Chudý, Andrašovský

Play-off - semifinále - 4. zápas:

HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) - stav na zápasy 2:2
Góly: 19. Török (Chudý), 21. Plavucha (Török), 37. Voskár (Plavucha, Štork), 43. Plavucha (L. Čierny, Voskár), 44. Andrašovský (Longauer, Šechný)
Vylúčení: 9:11 na 2 min., navyše: Škovira (Poprad) na 10 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: V. Mihálik - Lokšík, Somora, 5500 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, Ščibran, R. Gavalier, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha
Zvolen: Rovnianek - L. Čierny, Štork, Pukalovič, I. Majeský, Čop, Kovařík - Plavucha, Konder, Török - Pohorelec, Šechný, Mahdalík - Longauer, Chudý, Andrašovský

Play-off - semifinále - 5. zápas:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) - stav na zápasy 3:2
Góly: 6. Voskár (Plavucha, Török), 38. Voskár (Török, Štork), 60. Šechný (Pohorelec, Pukalovič)
Zmeny: od 15. do 20. Mahdalík za Töröka - 52. Poprad bez M. Tomasa, R. Gavaliera, Junasa, B. Gavaliera, Jabrockého, vylúčení: 1:0 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Čavojský, Mášik, 6200 divákov
Zostavy:
Zvolen: Rovnianek - L. Čierny, Štork, Pukalovič, I. Majeský, Čop, Kovařík - Plavucha, Voskár, Török - Pohorelec, Šechný, Konder - Longauer, Chudý, Andrašovský
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Jabrocký, Palovčík, Junas - Škovira, B. Gavalier, Kuľha
Do finále postúpil Zvolen.

Play-off - o 3. miesto - 1. zápas:

Dukla Trenčín - HC ŠKP Poprad 6:4 (1:0, 2:2, 3:2) - stav na zápasy 1:0
Gól: 1. Hurtaj (Rusznyák, Györi), 22. Melicherík (Gáborík, Opatovský), 28. Fabuš (Rusznyák), 47. Smerčiak (Rusznyák, Hurtaj), 55. Ďurčo (Opatovský, Gáborík), 58. Opatovský (Hlavačka) - 31. Kroták (Pavličko), 37. M. Turan (Junas), 54. Kuľha (Kroták), 60. M. Turan (Plch)
Zmeny: 41. P. Bartek za Starostu, Nemec za Zlochu, Kopecký za Berana - 21. Harabín za Kolbu, vylúčení: 5:6 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Čavojský, Müllner ml., 3366 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín - Čakajík, Smerčiak, Ďurčo, Starosta, Hlavačka, Bombic - Györi, Rusznyák, Hurtaj - Opatovský, Melicherík, Gáborík - Fabuš, Beran, Zlocha
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha

Play-off - o 3. miesto - 2. zápas:

HC ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) - stav na zápasy 0:2
Góly: 10. Pavličko (M. Turan) - 20. Gáborík, 48. Hlavačka (Hurtaj), 60. Hurtaj (Györi, Rusznyák)
Zmeny: 47. R. Tomas za Jabrockého - 30. Nemec za Opatovského, Kopecký za Melicheríka, vylúčení: 1:3 na 2 min. + trestné strieľanie za hodenie hokejky Šimonoviča, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Ištoňa, Štep, 2444 divákov
Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kledrowetz, Kolba, R. Gavalier, Ščibran, M. Turan, M. Tomas - Plch, Kroták, Pavličko - Škovira, Palovčík, Junas - Jabrocký, B. Gavalier, Kuľha
Trenčín: Murín - Čakajík, Smerčiak, Ďurčo, Starosta, Hlavačka, Bombic - Györi, Rusznyák, Hurtaj - Opatovský, Melicherík, Gáborík - Fabuš, Beran, Zlocha
Na treťom mieste skončil Trenčín.


Tabuľka West extraligy

P Klub Z V R P Skóre B

1. Slovan 56 34 7 15 233 : 133 75
2. Zvolen 56 31 9 16 219 : 161 71
3. Poprad 56 29 8 19 182 : 162 66
4. Trenčín 56 27 9 20 207 : 151 63
5. Skalica 56 23 11 22 159 : 175 57
6. L. Mikuláš 56 20 16 20 157 : 184 56
7. Košice 56 12 11 33 142 : 235 35
8. Sp. Nová Ves 56 9 7 40 114 : 212 25

Konečné poradie West extraligy :

1. HC Slovan Harvard Bratislava, 2. HKM Zvolen, 3. HK Dukla Trenčín, 4. HC ŠKP Poprad, 5. HK 36 Skalica, 6. HK 32 VA Liptovský Mikuláš, 7. HC VSŽ Košice, 8. HK VTJ Spišská Nová Ves


Štatistiky hráčov

P Post Hráč Z G A Body TM

1. Ú Kroták Arne 62 35 29 64 76
2. Ú Plch Ján 62 25 33 58 42
3. Ú Pavličko Slavomír 62 14 40 54 18
4. Ú Junas Peter 61 19 31 50 36
5. Ú Škovira Miroslav 56 22 23 45 68
6. Ú Kuľha Martin 63 25 12 37 42
7. O Kledrowetz Juraj 57 9 20 29 72
8. Ú Palovčík Miloš 61 17 11 28 12
9. Ú Klouda Peter 47 5 11 16 36
10. O Kolba Marek 50 4 9 13 55

11. O Turan Miroslav 63 3 10 13 63
12. Ú Jabrocký Jaroslav 41 4 7 11 8
13. Ú Gavalier Branislav 45 2 9 11 18
14. O Ščibran Patrik 50 2 8 10 103
15. Ú Tomas Roman 21 3 6 9 4
16. O Gavalier Roman 45 1 8 9 26
17. O Ondrejčík Rastislav 52 3 5 8 38
18. O Harabín Ladislav 42 1 7 8 44
19. Ú Hvila Lukáš 7 1 0 1 10
20. O Roháčik Michal 3 0 1 1 0

21. O Tomas Martin 49 0 1 1 32
22. Ú Blaško Róbert 5 0 0 0 0
23. Ú Krišák Patrik 1 0 0 0 0


P Post Hráč Z Min. Str. Zás. IG IGZ %úsp

1. B Šimonovič Miroslav 59 3368 1907 1746 161 2,87 91,56%
2. B Soják Slavomír 9 275 174 158 16 3,49 90,80%
3. B Klempa Martin 4 240 126 115 11 2,75 90,43%



Povedali počas sezóny

Ach, tá Bratislava!

"Každý duel s mužstvom z hlavného mesta má pre mňa osobitý náboj, pretože viem, ako je budované. Je to banda žoldnierov, ktorá nepomáha slovenskému hokeju," vyriekol priam pamätné slová tréner Popradčanov Bedřich Brunclík, známy svojimi otvorenými názormi "bez servítky na ústach", po víťazstve jeho mužstva nad Slovanom 4:3 v 5. kole.

Sexy blond je viac ako 0:0

Asistent popradského trénera Brunclíka Milan Jančuška sa v zápase proti Zvolenu v 16. kole v záverečnej tretine počas oslabenia svojho tímu troch proti piatim hodnú chvíľu díval viac do hľadiska ako na ľad. Bol nervózny, lebo jeho mužstvo sa bránilo presilovke súpera? Ale kdeže! "Jedna blondínka sedela za striedačkou. Keď sa pozriete na takú peknú ženu, prídete na iné myšlienky," skonštatoval. Nuž, možno pohľad na krásnu dámu zvodných tvarov bol vzrušujúcejší, duel Zvolena s Popradom sa totiž skončil 0:0.

Labutie jazero? Môže byť!

"Diváci videli vynikajúci extraligový hokej. Kto chce chodiť na balet, basketbal, nech chodí," zhodnotil tréner Popradčanov Bedřich Brunclík prehru svojich zverencov v Spišskej Novej Vsi 0:1 v 18. kole. Jediný gól zápasu strelil už v 5. minúte expopradčan Ivan Saloň.

Vtipnejší remizuje?

Popradský brankár Miroslav Šimonovič po zápase 50. kola v Košiciach (1:1) odpovedal na novinárske otázky nasledovne: Prišli Popradčania do Košíc s cieľom vyhrať? "Nie, chceli sme prehrať aspoň o desať gólov." Ako by ste zhodnotili duel? "Bol to vynikajúci zápas, ktorý by sa svojou kvalitou mohol porovnať so zámorskou NHL." Nedalo sa zabrániť situácii, z ktorej vaše mužstvo inkasovalo? "Po fantastickej strele od modrej čiary prišla ešte lepšia dorážka a ja som proti nej už nemohol nič robiť. Vynikajúci moment." Stačí vari Popradčanom remíza v Košiciach? "Aj keby sme boli prehrali, tak nám to bude stačiť." Odchádzate teda domov spokojní? "Kedykoľvek. A stále sme spokojní." Bohvie, čo Mirovi pred rozhovorom s redaktorom preletelo popred nos, ale s odstupom času sa na jeho slovách dá už len dobre zasmiať. Redaktorovi však vtedy do smiechu príliš nebolo.