Sezóna 1998/1999 - A-mužstvo

Po viac ako pätnástich rokoch v najvyšších súťažiach sa titulom majstra Slovenska v drese HC Košice a bronzovou medailou s domácim HC ŠKP Poprad rozlúčil popradský obranca Tibor Turan s aktívnou činnosťou. Aj keď po sezóne 1997/98 zavesil korčule "na klinec", pri hokeji ostal ako nový manažér A-mužstva.

Vo West extralige došlo v tejto sezóne k podstatným zmenám. Najvyššia hokejová súťaž mala 12 účastníkov, rovnako ako i 1. liga. Extraliga sa po základnej časti rozdelila do dvoch skupín. Prvých šesť celkov hralo medzi sebou v A-Sérii dvakrát doma a dvakrát vonku, body im zo základnej časti zostali. Do druhej 6-člennej skupiny tímov ktoré vytvorili B-Sériu (mužstvá na 7. - 12. mieste) pribudli dvaja účastníci 1. ligy. Týchto osem mužstiev hralo medzi sebou rovnako dvakrát doma a dvakrát vonku o postup do nasledujúceho ročníka extraligy. Len víťaz skupiny a druhý v poradí si zabezpečili účasť v ročníku 1999/2000 extraligy, ktorá mala už iba 8 účastníkov.

Tréner Jiří Látal bol pred štartom nového ročníka West extraligy spokojný: "Celá naša letná príprava prebehla bez problémov. V tréningovom procese sme si overili všetkých hráčov, ktorých máme k dispozícii, no až samotná extraliga ukáže, či sme v lete postupovali správne a či to bude mať efekt. Som predvedčený o tom, že extraliga bude vyrovnanejšia ako pred rokom. V prvej osmičke budú chcieť byť všetky mužstvá. Našim cieľom je vždy vyhrať najbližší zápas. Mojím želaním je umiestniť sa medzi šiestimi najlepšími a keďže naozaj očakávam vyrovnanú súťaž, nie je to prehnaná skromnosť."

V uplynulých dvoch sezónach popradskí hokejisti skončili zhodne na 3. mieste. Dve bronzové medaily odzrkadlili ambície Podtatrancov, svedomitosť mužstva aj funkcionárskeho aktívu, ktorý pracoval v skromných podmienkach. Niektorí optimisti na prahu nového ročníka tvrdili, že by si mohli policajti trúfnuť aj na vyššie méty, generálny sekretár klubu Marián Sakáč bol však v prognózach skôr zdržanlivejší: "Vieme o tom, že pomer síl v extralige sa veľmi nezmenil, Slovan je - aspoň podľa toho, ako sme videli - favoritom číslo jeden. Košičania, aj keď v príprave nepresvedčili, majú silný káder a určite zaútočia na titul, veľkou neznámou je pre nás Trenčín, prekvapiť však môže aj niekto iný. Pravdaže, nechceme poľaviť, veď okrem extraligových povinností nás čaká aj vystúpenie v Kontinentálnom pohári a v ňom sa tiež hodláme presadiť."

Popradčania však vstúpili do extraligovej súťaže rozpačito a od začiatku sa im nedarilo dostať do spoločnosti lídrov tabuľky. Po prehre v Banskej Bystrici v 11. kole klesol Poprad v tabuľke na ôsme miesto a v klube bolo čoraz výraznejšie badať nervóznu atmosféru. "Tvrdím, že takáto situácia by nevznikla, ak by sa súťaž hrala klasickým spôsobom. Vlani sme po desiatich stretnutiach mali jedenásť bodov a výkony neboli o nič lepšie ako v tejto sezóne. Dokonca by som povedal, že boli horšie. Myslím, že kompaktnosť mužstva je celkom dobrá. Boli však aj nevýrazné výkony. Diváci a všetci ostatní by chceli len vyhrávať. Ja tiež. Fakt, že as nedarí, patrí spolu s prehrami takisto k športu. Zbytočne sa robila panika už od druhého-tretieho kola, čo mužstvu nepomohlo. Ja sám som o tom začal hovoriť s vedením klubu, nebojím sa ani toho, že by ma vymenili, lebo aj to k hokeju patrí. Všetko čo pomôže tomu, aby bol popradský hokej v najvyššej súťaži, nech sa stane," povedal tréner Jiří Látal.

Zisk bronzových medailí v uplynulom ročníku West extraligy priniesol Popradčanom opäť možnosť zúčastniť sa v 2. ročníku Kontinentálneho pohára a navyše na domácom ľade, keď štvrťfinálová skupina "H" sa hrala 9. - 11. októbra 1998 v Poprad. Vo svojej skupine sa Poprad stretol s dánskym celkom Herning IK, lotyšským tímom Metalurgs Liepajas Riga a postupujúcim z 1. kola - Duklou Trenčín. Podľa kvality jednotlivých kádrov boli favoritmi skupiny oba slovenské tímy a očakávalo sa, že o postúpujúcom do simifinále sa rozhodne v ich vzájomnou súboji. Popradčania však ani tento krát na turnajové vížazstvo nedosiahli. Po nepresvedčivých výkonoch skončili v skupine na 2. mieste za trenčianskou Duklou a do semifinále opäť nepostúpili.

Neúspechy a trápenie Popradčanov čoraz viac prehlbovalo názorové rozdiely a kvalitu spolupráce medzi trénerom a jeho asistentom, čo pred zápasom 12. kola v Trenčíne vyústilo k odvolaniu asistenta Juraja Bondru. Mužstvo tak viedla dvojica Jiří Látal a Tibor Turan. Prešlo však len niekoľko dní a k zmene došlo aj na poste trénera keď sa Jiří Látal vzdal svojej funkcie. "Predstavy všetkých v Poprade boli oveľa väčšie," povedal už bývalý tréner Jiří Látal. "Každý chcel, a ja tiež, aby mužstvo bolo na vyšších priečkach. Umiestnenie tímu však nezodpovedalo všeobecným predstavám. V poslednom čase bola atmosféra v klube i jeho okolí napätá, a to mužstvu neprospievalo, všetko bolo vyhrotené. Zodpovednosť som teda zobral na seba. Tlak na mňa mi, prirodzene, príjemný nebol. Nebál som sa ho však a nakoniec som sa po dlhom rozmýšľaní odhodlal vedeniu klubu povedať, že končím. Cítil som, že nemám podporu ani divákov a asi ani niektorých hráčov." Popradským funkcionárom teda pribudla ďalšia vráska na čele. Mužstvo bojovalo o účasť v prvej šestke a vedenie klubu sa muselo obzerať po novom trénerovi. Počas tohto obdobia viedol mužstvo prezident klubu Július Pažitný s manažérom Tiborom Turanom. Vedenie klubu sa v krátkej dobe dohodlo na spolupráci s Bedřichom Brunclíkom, pôsobiacim dovtedy v košickom klube. "Bol som presvedčený, že z Košíc už neodídem, veď som sa už, čo sa týka trénerskej práce, nacestoval za ňou dosť. Najskôr som ponuku odmietol, ale Popradčania prišli ešte raz a keď k žiadosti moji priatelia pridali aj prosbu, tak to som nemohol odmietnuť. Keď človek môže, tak musí pomôcť. Som informovaný o tom, čo sa v Poprade deje. Samozrejme, že cieľom je prvá šestka, ale najdôležitejšia je účasť v budúcom ročníku extraligy. Mužstvo poznám a verím mu, takže dúfam, že to spoločne dokážeme," povedal na úvod tréner Bedřich Brunclík.

Blížiace sa rozdelenie extraligy na dve šestky prinášalo na hokejky čoraz viac nervozity, ktorá sa prenášala i mimo ľadu. Pre mužstvá zo stredu tabuľky získaval každý najbližší zápas prívlastok existenčný. Snaha neurobiť chybu išla často na úkor kvality a pribúdalo aj prehnanej tvrdosti. Do konca základnej časti sa Popradčanom bodovú stratu na šieste miesto, zaručujúce účast v A-Sérii, zmazať nepodarilo a nakoniec skončili o stupienok nižšie. Čakalo na nich 28 náročných zápasov o zachovanie extraligovej príslušnosti v B-Sérii. "V žiadnom prípade sme neupadli do letargie, nezáujmu. Všetci sme sa už dlhší čas pripravovali na horšiu eventualitu, vedeli sme, že iba zázrak by nám mohol pomôcť k účasti v prvom poltucte. Chlapci sú odhodlaní, v pohode a veria si," objasnil situáciu v kolektíve asistent trénera Tibor Turan.

Počas celého priebehu sa vo vedení súťaže striedali plece pri pleci Poprad so Spišskou Novou Vsou a Banskou Bystricou. Popradčania išli od zápasu k zápasu a snažili sa urobiť čo najmenej chýb, ktoré sa v tejto súťaži vždy kruto vypomstili. Víťazstvom 4:2 na nitrianskom ľade v predposlednom kole B-Série urobili Popradčania veľký krok k záchrane a postupu do play-off. Tréner Bedřich Brunclík zhodnotil B-Sériu krátko pred jej záverom nasledovne: "Je to idiotská súťaž a neregulárna. K tomu, čo sa tu deje by sa mali vyjadriť profesori z katedry etiky športu. Mrzí ma, čo sa deje v našom hokeji. Hráči sa len veľmi ťažko vyrovnávajú so stresom. Keby nevyhrali, o rok by asi neboli profesionálmi. Ak niekto nezažil, čo je to strata zamestnania, nepozná ten pocit."

Hoci Popradčanom k definitívnemu potvrdeniu záchrany stačilo získať jeden bod zo zápasu s Dubnicou, zmietli ju z ľadu po jednoznačnom víťazstve v pomere 10:0. "Poprad medzi najlepších jednoznačne patrí a preto sme radi, že sa to tak skončilo," povedal spokojný kormidelník HC ŠKP Bedřich Brunclík, ktorého doplnil útočník Peter Junas: "Bol to pre nás existenčný zápas, nakoniec, tak ako tie predtým. Rýchlo sme dali dva góly a nervozita z nás spadla a potom sme už hrali uvoľnene a vychutnávali fakt, že sme sa zachránili."

V semifinále play-off čakalo na Podtatrancov mužstvo z druhého konca republiky - zo Skalice. Sezóna 1998/99 hokejovej West extraligy sa však zápasmi so Skalicou pre Porpadčanov skončila. Pred rokom sa cez toto mužstvo prebojovali do semifinále a napokon získali tretie miesto. Tento raz sa im tak nedarilo a po troch víťazstvách si postup do semifinále zabezpečili Záhoráci.

Prezident klubu Július Pažitný bol pri hodnotení uplynulej sezóne veľmi kritický: "Ak porovnávame predchádzajúce roky, musíme jednoznačne povedať, že bola neúspešná. Hodnotiť ju inými slovami by nebolo správne - akoby sme chceli hľadať alibi. Bola poznačená mnohými okolnosťami, ktoré pôsobili na konečné umiestnenie. Vyhovárať sa na štruktúru súťaže a dodatočne uvažovať o tom, či sme sa mali posilniť je zbytočné. Každý mal rovnakú štartovaciu čiaru. Pod neúspešnú sezónu v klube sa podpísali všetci, tak tréneri, medzi ktorými boli nezhody (a ktorými začali problémy), hráči, ktorí predpokladali, že sa medzi prvých šesť celkov dostanú a postup nevybojovali a svoj podiel na nej majú i funkcionári. Pre budúcnosť z toho vyplýva, že sa musíme z chýb poučiť. Funkcionári v tom, že je potrebné riešiť problémy skôr - ako napríklad vzťahy medzi trénermi - a takisto trénerská práca musí byť viac pod kontrolou (či už letná príprava alebo príprava na ľade), aby sme nemuseli doháňať v priebehu súťaže resty."

"V rozhovore s vedením klubu mi funkcionári nedali obrazne povedané nôž na krk, aby som s mužstvom za každú cenu postúpil do A-skupiny," spomínal na príchod k mužstvu Bedřich Brunclík a dodal: "Reálne sme hodnotili naše šance a zhodli sme sa, že sa do nej pokúsime dostať. Ak nie, našim prvoradým cieľom bolo umiestnenie na prvých dvoch miestach v B-skupine. Ultimátom teda bolo zachrániť pre Poprad najvyššiu súťaž. Ak by sa nám to nepodarilo, bola by to katastrofa nielen pre klub, ale aj pre celý slovenský hokej."

Výkony svojich zverencov zhodnotil tréner takto: "S herným prejavom všetkých hráčov som spokojný. Konkrétne menovať nebudem, mohol by som na niekoho zabudnúť, ale očakával som, že budú za popradskú hokejovú baštu hrdinsky bojovať zo všetkých síl. Nesklamali ma. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale po tom, čo niektorí ľudia doslova vytiahli unfér zbrane proti slovenskému hokeju, som šťastný, že nie sme v pozícii ako Martinčania. Tí mi budú v extralige veľmi chýbať. Umelo finančne "napumpované" kluby, ktoré v budúcej sezóne nebudú mať dobrú výkonnosť, nemajú v najvyššej slovenskej súťaži budúcnosť. Len ten, kto niekedy v športe hral o život a chlieb pochopí, čo sme mali za sebou. Boli sme v etape hokejovej "smrti" a neviem si ani predstaviť, že by sa v Poprade extraliga nehrala. Bola by to pre klub ekonomická katastrofa. S odstupom času môžem tvrdiť, že okrem Slovana sa každému celku kvalitatívne vyrovnáme. Netvrdím, že sme lepší ako iní, ale ani sa pred nikým nechceme ponižovať. Najdôležitejšie je, že extraligu budeme hrať aj v budúcej sezóne a ja v mužstve pre ňu vidím veľké perspektívy."


Základné údaje o klube

Názov : Hockey club Športový klub polície Poprad (HC ŠKP Poprad)
Súťaž : West extraliga
Štadión : Zimný štadión, Štefánikova 6, Poprad
 
Vedenie klubu :
  Prezident : Július Pažitný
  Viceprezidenti : Ing. Dušan Suchý, Ing. Ján Semaňák
  Generálny sekretár : Marián Sakáč
  Hokejová rada : Ing. Ľudovít Jurínyi, Ing. Tibor Turan, Jozef Péter
  Manažér : Ing. Tibor Turan
 
Realizačný tím :
  Tréner : Jiří Látal, v priebehu sezóny ho vystriedal Bedřich Brunclík
  Asistent trénera : Juraj Bondra, v priebehu sezóny ho vystriedal Ing. Tibor Turan
  Vedúci mužstva : Vladimír Szücs
  Lekári : MUDr. Ján Potocký, MUDr. Karol Fried
  Masér : Stanislav Šimo
 
Športovo-technická komisia :
  Hlásateľ : Mgr. František Sučko
  Zapisovateľ : Ján Sakmár
  Časomerač : Milan Škovran
  Trestomerači : Ladislav Schütz, Ladislav Palovčík
  Bránkoví rozhodcovia : Tibor Dutko, Anton Banáš
 
Ostatní predstavitelia :
  Ekonómka : Ing. Jana Parízková
  Kronikár : Stanislav Muskolay


Hráčsky káder

Brankári : Martin Klempa, Slavomír Soják, Róbert Horyna
Obrancovia : Miroslav Turan, Roman Gavalier, Ondřej Zetek, Patrik Ščibran, Ladislav Harabín, Rastislav Ondrejčík, Martin Tomas, Michal Roháčik
Útočníci : Peter Junas, Miroslav Škovira, Arne Kroták, Michal Černý, Martin Kuľha, Slavomír Pavličko, Petr Fabián, Peter Klouda, Habart Wittlinger, Martin Palínek, Juraj Faith, Ivan Saloň, Miloš Palovčík, Ľuboš Bartečko, Roman Tomas

Z vlaňajšieho kádra odišiel Pavel Holubář do Ulmu, Igor Rataj do Slovana, Slavomír Vorobel do Košíc, Martin Frank do Caenu, Ľubomír Duda do Žiliny, Jiří Polák do Slavie Praha, Zdenko Sarnovský do Michaloviec, Branislav Gavalier, Patrik Krišák a Peter Hrehorčák do Spišskej Novej Vsi, Miroslav Droppa do Liptovského Mikuláša, Jozef Petrovič do Dunajvárosu, Patrik Luža do Banskej Bystrice, Tibor Turan a Peter Vaščura ukončili aktívnu činnosť, Marcel Wartovník a Miroslav Kečka. Do mužstva prišiel Róbert Horyna z Karlových Varov, Miroslav Turan z Nitry, Ondřej Zetek a Martin Palínek z Třinca, Rastislav Ondrejčík a Juraj Faith z Košíc, Petr Fabián z Kuopia, Habart Wittlinger z Lauterbachu, Ľuboš Bartečko z Worcesteru, Michal Roháčik z Michaloviec a Roman Tomas z dorastu.


Výsledky zápasov vo West extralige (vzájomné zápasy so súpermi)

HC ŠKP Poprad - HC VSŽ Košice : 8:2, 3:2
HC ŠKP Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava : 1:6, 2:6
HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica : 1:5, 1:2, 2:6, 2:3, 3:4 pp
HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen : 3:6, 2:2
HC ŠKP Poprad - HK Dukla Trenčín : 4:1, 2:2
HC ŠKP Poprad - HK 32 Liptovský Mikuláš : 2:2, 2:2
HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves : 1:4, 4:2, 11:2, 2:2, 3:3, 2:2
HC ŠKP Poprad - ŠK Iskra Banská Bystrica : 2:4, 9:1, 1:3, 2:4, 3:5, 6:2
HC ŠKP Poprad - HC Martimex ZŤS Martin : 4:1, 3:4, 4:2, 6:3, 3:3, 2:5
HC ŠKP Poprad - MHC Plastika Nitra : 3:2, 0:2, 7:3, 2:2, 8:2, 4:2
HC ŠKP Poprad - HK ŠKP PCHZ Žilina : 4:2, 2:3, 7:2, 2:0
HC ŠKP Poprad - HK VTJ Farmakol Prešov : 3:3, 4:2, 8:4, 3:0, 10:5, 4:3
HC ŠKP Poprad - HK Spartak ZŤS Dubnica : 3:0, 6:1, 7:6, 10:0


Góly popradských hráčov

Peter Junas Peter Klouda

Arne Kroták

Martin Kuľha


Výsledky zápasov vo West extralige

1. kolo:

HC ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
Góly: 2. Bartečko (Harabin), 10. Palinek (Zetek, Junas), 18. Černý (Ondrejčík), 58. Černý (Ščibran, Kroták) - 26. Kusovský (Kontšek)
Vylúčení: 2:5 na 2 min., rozhodovali: Beniač - Halecký, Kundráčik
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ondrejčík, Ščibran, R. Gavalier, Zetek, M. Tomas, Harabin - Černý, Kroták, Kuľha - Škovira, Palinek, Junas - Bartečko, Faith, Pavličko
Trenčín: Murín - Šmidriak, Ďurčo, Kusovský, Smerčiak, Medřík, Ri. Pavlikovský - Pardavý, Haščák, Mravík - Zlocha, Pleva, Kontšek - Opatovský, Beran, Gáborík

2. kolo:

HKM Zvolen - HC ŠKP Poprad 6:3 (2:0, 4:1, 0:2)
Góly: 7. Bartek, 16. Andrašovský, 21. Rajčák (Chudý), 31. Pýcha (Kuzminski), 36. Konder, 40. Rajčák (Török) - 27. Klouda (Faith, Saloň), 46. Junas (Škovira), 48. Kroták (Pavličko, Černý)
Vylúčení: 9:7 na 2 min, navyše Chudý (Zvolen) na 10 min., Klouda (Poprad) na 5+DKZ, rozhodovali: Országh - Ištoňa, Miľovčík
Zostavy:
Zvolen: Michalek - L. Čierny, Hořava, Gallo, Kovařík, Brumerčík, Štork - Török, Chudý, Rajčák - Pohorelec, Konder, Andrašovský - Bartek, Pýcha, Kuzminski - Mahdalík, Macoszek, Šlamiar
Poprad: Klempa - Ondrejčík, Ščibran, R. Gavalier, Zetek, M. Tomas, Harabin, M. Turan, Roháčik - Černý, Kroták, Kuľha - Škovira, Palínek, Junas - Saloň, Faith, Pavličko - Palovčík, Klouda, R. Tomas

3. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
Góly: 26. Klouda (Škovira, Roháčik) - 15. Rataj (Verčík), 19. Kapuš (Iljin), 30. Szoke (Tomík), 36. Kropáč (Verčík), 42. Lipiansky (Iljin), 49. Kolník (Cíger, Voskár)
Vylúčení: 1:5 na 2 min., rozhodovali: Kontšek - Lauff, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Zetek, Ščibran, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Tomas, M. Turan, Roháčik - Černý, Kroták, Pavličko - Škovira, Palínek, Junas - Saloň, Klouda, Faith - Kuľha, R. Tomas
Bratislava: Rovnianek - Gribko, Mosnár, Pukalovič, Jendek, Hecl, Búřil, Višňovský, Štrbák - Kolník, Voskár, Cíger - Iljin, kapuš, Lipiansky, Kropáč, Rataj, Verčík - Tomík, Szoke, Pankov

4. kolo:

HC VSŽ Košice - HC ŠKP Poprad 2:8 (2:5, 0:1, 0:2)
Góly: 3. Solopukin (P. Pucher, Jasečko), 13. Liba (Ilavský) - 6. Kuľha (Škovira, Klouda), 13. Kroták (Pavličko, Faith), 15. Junas (Saloň, Palinek), 18. Kuľha (Škovira), 20. Škovira (Klouda, Kuľha), 32. Junas (Palinek, R. Gavalier), 50. Palinek (Junas, Saloň), 56. Saloň (Junas, Palinek)
Vylúčení: 8:9 na 2 min., rozhodovali: Findura - Jakubec, Kundráčik
Zostavy:
Košice: Šimonovič (20. Milý) - Kledrowetz, Mikulčík, Bača, Jasečko, Segľa, Babka - Plavucha, P. Pucher, Solopukin - Vorobel, Liba, Ilavský - Ihnačák, Šechný, R. Pucher - Mižík, Kmiť
Poprad: Klempa - Zetek, Ščibran, R. Gavalier, Harabin, M. Turan, M. Tomas - Faith, Kroták, Pavličko - Saloň, Palínek, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

5. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Góly: 3. Junas (Palinek) - 7. Pálffy, 21. Vlach (Pálffy), 29. Štepanovský (Hujsa, Oremus), 36. Hreus (Štepanovský), 54. Pálffy (Jurík)
Vylúčení: 3:3 na 2 min., navyše Oremus (Skalica) na 5+DKZ, rozhodovali: Beniač - Halecký, Kundráčik
Zostavy:
Poprad: Klempa (36. Soják) - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, M. Tomas, M. Turan, Ondrejčík - Faith, Kroták, Pavličko - Saloň, Palinek, Junas - Kuľha, Klouda, Škovira - Černý, Palovčík
Skalica: Rybár - Vlk, Klečko, Šille, Voleček, Mečiar, M. Ivičič, P. Ivičič - Pálffy, Vlach, Jurík - Višnovský, Hujsa, Oremus - Štepanovský, Hreus, Čársky - Rampáček, Kamenský, Hartmann

6. kolo:

HC ŠKP Poprad - MHC Plastika Nitra 3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Góly: 14. Pavličko (Kroták), 20. Černý (Zetek, Ščibran), 58. Kuľha (Kroták) - 23. Zálešák (Ocelka), 36. Milo (Kukla, Bafrnec)
Vylúčení: 2:3 na 2 min., rozhodovali: Peterčák - Lauff, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ondrejčík, Harabin, Ščibran, Zetek, R. Gavalier, M. Turan - Kuľha, Klouda, Škovira - Černý, Palinek, Junas - Faith, Kroták, Pavličko
Nitra: Gabaš - Milo, Socha, V. Turan, Dirnbach, Majner, Marinov - Miklík, Bafrnec, Kukla - Horváth, Kováčik, Poliaček - J. Štefanka, Ocelka, Zálešák - Hrtús

7. kolo:

HK 32 Liptovský Mikuláš - HC ŠKP Poprad 2:2 (2:0, 0:1, 0:1)
Góly: 3. Nociar (Oško), 19. Uram (Plch) - 37. Pavličko (Kroták), 54. Černý (Pavličko, Kroták)
Vylúčení: 4:7 na 2 min., navyše Klepáč (L. Mikuláš) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: Findura - R. Gajan, M. Grečko
Zostavy:
Liptovský Mikuláš: Križan - Valko, Kumstát, Droppa, Klepáč, Lištiak, Oško, Sejna, R. Školiak - Cibula, Halaj, Pichoňský - Plch, Ryšánek, Uram - Nociar, Paukovček, Šebo - Kalousek, Bella, Krátky
Poprad: Klempa - Ondrejčík, Harabin, Ščibran, Zetek, R. Gavalier, M. Turan, M. Tomas, Roháčik - Škovira, Klouda, Kuľha - Saloň, Faith, Junas - Černý, Kroták, Pavličko - Palovčík, Palinek, R. Tomas

8. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Farmakol Prešov 3:3 (1:2, 1:1, 1:0)
Góly: 18. Palinek (Pavličko), 24. Kuľha (Klouda), 60. Palinek (Škovira) - 12. Kövér (Caban, Košík), 20. Segľa (Blahut), 36. Majer (Pavlovský, Pulščák)
Vylúčení: 5:9 na 2 min., rozhodovali: Konc - Druga, Mášik
Zostavy:
Poprad: Klempa - M. Tomas, Harabin, Zetek, R. Gavalier, M. Turan, Ščibran - Škovira, Klouda, Kuľha - R. Tomas, Palinek, Junas - Černý, Kroták, Pavličko
Prešov: Ferjo - Pulščák, Blahut, Štork, Šterbák, Kuriplach, Keresteš - Pavlovský, Majer, Segľa - Orosz, Svitana, Baláž - Košík, Caban, Kövér

9. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Martimex ZŤS Martin 4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
Góly: 12. Kroták (Pavličko, Černý), 16. Junas (Saloň), 23. Kroták (Pavličko), 31. Černý (Kroták, Pavličko) - 40. Nemec (Pavel)
Vylúčení: 6:4 na 2 min., rozhodovali: D. Marcinko - Druga, Mášik
Zostavy:
Poprad: Klempa - M. Tomas, Harabin, Ščibran, Zetek, R. Gavalier, M. Turan - Škovira, Klouda, Kuľha - Saloň, Palinek, Junas - Černý, Kroták, Pavličko
Martin: Brňo - Kľuch, Stančok, Novotný, Hodoň, Kamyšnikov, Hriňa - Stolárik, Györi, Tatar - Kráľ, Udvardy, Schneider - Rojko, Pavel, Nemec - Riečičiar, Beutel

10. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP Poprad 4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
Góly: 6. Fedor (Majeský, Filip), 13. Majeský (Fedor, Filip), 20. Majeský (Filip), 29. Pe. Zůbek (Majeský, Pa. Zůbek) - 45. Junas (R. Gavalier, M. Turan)
Vylúčení: 6:6 na 2 min., rozhodovali: Orszag - Ištoňa, Miľovčík
Zostavy:
Spišská Nová Ves: Antoni - Marcinko, Nádašdi, Bukna, Topoli, Sokolovský, Hrehorčák - Majeský, Filip, Fedor - Karabín, Pa. Zůbek, Pe. Zůbek - Misál, Orlovský, Krišák
Poprad: Klempa (20. Horyna) - Ondrejčík, Harabin, Ščibran, Zetek, R. Gavalier, M. Turan - Škovira, Faith, Kuľha - Saloň, Palinek, Junas - Černý, Kroták, Pavličko - Palovčík, R. Tomas

11. kolo:

ŠK Iskra Banská Bystrica - HC ŠKP Poprad 4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
Góly: 13. Longauer (Ondreička, Adamčik), 19. Vitek (Laštiak, Šimčík), 49. Adamčik (Vitek), 56. Hurtaj (Adamčik, Luža) - 16. Kroták (R. Gavalier, Škovira), 53. Fabián (Junas)
Vylúčení: 8:7 na 2 min., navyše Ondreička (B. Bystrica) na 10 min. za nešportové správanie, Ščibran (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: Jonák - Diossy, Halák
Zostavy:
Banská Bystrica: Harazin - Škorvanek, Luža, Žitný, Majeský, Dillik - Longauer, Ondreička, Adamčik - Rehák, Hurtaj, Koštial - Šimčík, Vítek, Laštiak
Poprad: Klempa - Ščibran, Harabin, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan - Kuľha, Fabián, Junas - Škovira, Kroták, Faith - Černý, Palinek, Pavličko - R. Tomas, Klouda

12. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP Poprad 2:2 (0:2, 1:0, 1:0)
Góly: 30. Opatovský (Melicherík), 45. Barinka (Pleva, Beran) - 18. R. Gavalier (Ščibran), 19. Palinek (Pavličko)
Vylúčení: 3:7 na 2 min., navyše Fabián (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: Konc - Chromčík, Tokoly
Zostavy:
Trenčín: Murín - Čakajík, Ďurčo, Bartek, Smerčiak, Medřík, Ri. Pavlikovský - Pardavý, Haščák, Kontšek - Barinka, Pleva, Beran - Opatovský, Melicherík, Somík
Poprad: Klempa - Ščibran, Harabin, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan - Kuľha, Fabián, Junas - Škovira, Palinek, Černý - Faith, Kroták, Pavličko

13. kolo:

HC ŠKP Poprad - HKM Zvolen 2:2 (1:1, 1:1, 0:0)
Góly: 4. Kuľha (Junas), 26. Kuľha (Palinek, Junas) - 18. Pohorelec (Andrašovský), 27. Pohorelec (Andrašovský, Konder)
Vylúčení: 3:4 na 2 min., navyše Škovira (Poprad) na 5+DKZ za faul lakťom, Török (Zvolen) na 5+DKZ za hru vysokou hokejkou, rozhodovali: Bartl - Lauff, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ondrejčík, Ščibran, R. Gavalier, Zetek, M. Turan, Roháčik - Kuľha, Fabián, Junas - Škovira, Kroták, Faith - Černý, Palinek, Pavličko - R. Tomas, Klouda
Zvolen: Michalek - L. Čierny, Hořava, Gregor, Kovařík, Brumerčík, Čop - Török, Chdý, Kuzminski - Pohorelec, Konder, Andrašovský - Bartek, Macoszek, Chovanec - Mahdalík, Šlamiar

14. kolo:

HC Slovan Harvard Bratislava - HC ŠKP Poprad 6:2 (3:0, 1:1, 2:1)
Góly: 14. Kropáč (Hecl), 16. Hecl (Iljin), 17. Lipiansky (Kropáč), 39. Rataj (Kolník, Mosnár), 43. Kropáč (Lipiansky), 52. Tomík (Kapuš) - 34. M. Turan (Pavličko), 60. Faith
Vylúčení: 4:4 na 2 min., rozhodovali: D.Marcinko - R.Gajan, M.Grečko
Zostavy:
Bratislava: Čapek - Višňovský, Mosnár, Gribko, Jendek, Hecl, Búřil, Štrbák - Tomík, Rusznaák, Cíger - Iljin, Voskár, Pankov - Kropáč, Rataj, Lipiansky - Kolník, Kapuš, Verčík
Poprad: Klempa - Ondrejčík, Ščibran, R. Gavalier, Zetek, M. Turan, Roháčik - Kuľha, Fabián, Junas - Škovira, Kroták, Faith - Pavličko, Palinek, Černý - Klouda, R. Tomas

15. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC VSŽ Košice 3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Góly: 21. Kroták (Ščibran), 26. Kroták (Pavličko, Wittlinger), 47. Fabián - 14. Mižík (R. Pucher), 28. Šechný (Ihnačák)
Vylúčení: 1:2 na 2 min., rozhodovali: Beniač - Mi. Kontšek, Lokšík
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha
Košice: Šimonovič - Jasečko, Vorobel, Kledrowetz, Bača, Mikulčík, Segľa - Ilavský, Liba, P. Pucher - Ihnačák, Šechný, Vaic - Mižík, R. Pucher, Rybovič

16. kolo:

HK 36 Skalica - HC ŠKP Poprad 2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
Góly: 44. Rampáček (Hreus), 60. Hreus (Mečiar) - 54. Fabián (Černý, Junas)
Vylúčení: 3:5 na 2 min., navyše Faith (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: Bartl - Čavojský, Vrančík
Zostavy:
Skalica: Rybár - Vlk, Klečko, Košťál, M. Ivičič, Mečiar, Šille, P. Ivičič - Jurásek, Vlach, Jurík - Štepanovský, Hujsa, Oremus - Rampáček, Hreus, Čársky - Hartmann, Višňovský
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan - Wittlihger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha

17. kolo:

MHC Plastika Nitra - HC ŠKP Poprad 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Góly: 23. J. Štefanka (Miklík), 59. Miklík (Richter, Barto)
Vylúčení: 4:4 na 2 min., navyše Rejthar na 10+DKZ za nešportové správanie, rozhodovali: Mihálik - Grúň, Beneš
Zostavy:
Nitra: Gabaš - Milo, Marinov, Barto, Rejthar, V. Turan, Dirnbach, Socha, Mainer - Miklík, Bafrnec, J.Štefanka - Kováčik, Richter, Tschernavsky - Chrenko, Ocelka, Poljaček - Abrman, Szabo, Tománek
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha - R. Tomas, Klouda, Palovčík

18. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK 32 Liptovský Mikuláš 2:2 (1:2, 0:0, 1:0)
Góly: 9. Černý, 59. Ščibran (Fabián) - 2. Plch (Klepáč), 9. Lištiak (Nociar, Cibuľa)
Vylúčení: 2:1 na 2 min., rozhodovali: Orszagh - Halecký, Kundráčik
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, Roháčik - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha
Liptovský Mikuláš: Križan - Oško, Kumstát, Valko, Klepáč, Lištiak, Droppa, Devečka - Pichoňský, Halaj, Paukovček - Plch, Ryšánek, Uram - Nociar, Cibuľa, Šebo - Školiak

19. kolo:

HK VTJ Farmakol Prešov - HC ŠKP Poprad 2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Góly: 10. Majer (Segľa, Pavlovský), 36. Blahut (Segľa) - 1. Junas, 11. Wittlinger (Pavličko), 40. Fabián (R. Gavalier, M. Turan), 46.Škovira
Vylúčení: 3:6 na 2 min., navyše Klempa (Poprad) na 10+DKZ za urážky, R. Gavalier na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: D. Marcinko - Mujgoš, Somora
Zostavy:
Prešov: Marton - Pulščák, Blahut, Kuriplach, Keresteš, Štork, Šterbák, Jacko, Horňák - Pavlovský, Majer, Segľa - Orosz, Marcinek, Baláž - Stripai, Caban, Košík - Bochňa, Svitana, Kövér
Poprad: Klempa (35. Soják) - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha - Klouda

20. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
Góly: 32. Škovira (Klouda, Kuľha), 50. M. Turan (Škovira, Kuľha), 52. R. Gavalier (Kroták, Wittlinger), 57. Pavličko (Kroták, Wittlinger) - 6. Bukna (Karabín, Pa. Zůbek), 6. Krišák (Misál)
Vylúčení: 5:5 na 2 min., rozhodovali: Orszagh - Lauff, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha - Klouda
Spišská Nová Ves: Richtarčík - Marcinko, Nadašdi, Bukna, Gríger, Hrehorčák, Ondov - Majeský, Filip, Fedor - Karabín, Pa. Zůbek, Pe. Zůbek - Misál, B. Gavalier, Krišák

21. kolo:

HC Martimex ZŤS Martin - HC ŠKP Poprad 4:3 (3:0, 0:2, 1:1)
Góly: 4. Pavel (Kalousek, Nemec), 13. Hanzal (Richňák), 13. Györi (Kukla), 42. Richňák (Hanzal) - 21. Pavličko (Wittlinger, Kroták), 37. Černý (Junas), 42. Černý (R. Gavalier)
Vylúčení: 3:3 na 2 min., navyše Tatar (Martin) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: D. Marcinko - Druga, Mášik
Zostavy:
Martin: Kompas - Fail, Stančok, Kamišnikov, Hriňa, Novotný, Hodoň. P. Krecháč - Krecháč, Györi, Pýcha - Kukla, Nemec, Pavel - Kalousek, Richňák, Tatar - Hanzal, Kráľ, I.Krecháč
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan, Harabin - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Faith, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

22. kolo:

HC ŠKP Poprad - ŠK Iskra Banská Bystrica 9:1 (2:0, 5:1, 2:0)
Góly: 2. Kuľha (Škovira), 7. Škovira (M. Turan), 25. Wittlinger (Zetek), 26. Černý (Junas), 31. Wittlinger (Kroták), 39. Faith (Junas, Černý), 40. Kroták (Wittlinger), 59. Junas (Palovčík), 60. Škovira (Kroták, Černý) - 40. Ozorák (Longauer, Ondreička)
Vylúčení: 3:3 na 2 min., rozhodovali: Čaprnka - Lauff, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, Roháčik - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Faith, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - R. Tomas, Palovčík
Banská Bystrica: Harazin - Chromčo, Luža, Škorvanek, Majeský, Žitný, Dilík, Mihálik, Imriška - Longauer, Ondreička, Ozorák - Čacho, Hurtaj, Adamčík - Rehák, Romáek, Lipták - Šimčík, Surový

B-Séria - 1. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK ŠKP PCHZ Žilina 4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Góly: 14. Junas (Fabián, Černý), 23. Černý (Junas, Fabián), 29. Škovira (Faith, M. Turan), 55. Kroták (Pavličko, Zetek) - 49. Turek (Šafárik), 50. Fleischer (Fabuš)
Vylúčení: 2:5 na 2 min., rozhodovali: Vl. Mihálik - Mujgoš, Somora
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha
Žilina: Červeňaň - Prachař, Chlapík, Laurenčík, Kivoň, Glonec, Duda - Turek, Bohme, Zajonc - Stráňovský, Fabuš, Fleischer - Kocúr, Chlapík, Kompiš - Groma, Šafárik

B-Séria - 2. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 11:2 (3:0, 7:1, 1:1)
Góly: 8. Fabián (Junas, Černý), 13. Škovira (Kuľha, Pavličko), 20. Pavličko (Wittlinger, Zetek), 21. Fabián (Černý, Junas), 30. Černý (Harabin, R. Gavalier), 30. Škovira (Ondrejčík, M. Turan), 32. Fabián (Škovira, Kuľha), 33. Junas (Fabián, Harabin), 34. Kuľha (Škovira, Faith), 37. R. Gavalier (Černý, Fabián), 59. Faith (Černý, Harabin) - 35. Pe. Zůbek (Pa. Zůbek, Karabín), 58. B. Gavalier (Krišák)
Vylúčení: 2:5 na 2 min., rozhodovali: Čaprnka - Kontšek, Lokšík
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, M. Tomas - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha - Saloň, Palovčík, Klouda
Spišská Nová Ves: Richtarčík - Marcinko, Nadašdi, Bukna, Gríger, Hrehorčák, Ondov, Topoli, Hrubý - Majeský, Filip, Fedor - Karabin, Pa. Zůbek, Pe. Zůbek - Misál, B. Gavalier, Krišák - Polomský, Kristián, Paciga

B-Séria - 3. kolo:

ŠK Iskra Banská Bystrica - HC ŠKP Poprad 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Góly: 5. Konder, 29. Török (Laštiak), 60. Longauer (Ozorák) - 48. Kuľha
Vylúčení: 5:7 na 2 min., rozhodovali: Vl. Mihálik - Čavojský, Vrančík
Zostavy:
Banská Bystrica: Harazin - Chromčo, Luža, Dilík, Kovařík, Majeský, Žitný - Longauer, Lištiak, Ozorák - Török, Konder, Koštial - Pohorelec, Hurtaj, Adamčík
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, M. Tomas - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha - Saloň, Palovčík, Klouda

B-Séria - 4. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Martimex ZŤS Martin 4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Góly: 3. Ondrejčík (Faith), 14. Junas (Harabin, Fabián), 22. Fabián (Junas), 43. Zetek (Kroták, Škovira) - 10. Hriňa (Pavel), 23. Richňák (Hanzal)
Vylúčení: 6:8 na 2 min., rozhodovali: Beniač - Halecký, Kundráčik
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha
Martin: Kompas - Kľuch, Stančok, Kamyšnikov, Hriňa, Novotný, Hodoň, Fail - Kalousek, Pýcha, Kukla - Nemec, Pavel, Kráľ - Richňák, Tatár, Hanzal - Rusnák

B-Séria - 5. kolo:

HK VTJ Farmakol Prešov - HC ŠKP Poprad 4:8 (2:4, 1:1, 1:3)
Góly: 2. Baláž (Pulščák), 14. Segľa, 35. Baláž (Kövér, Horňák), 60. Svitana (Baláž, Orosz) - 7. Černý (Fabián), 13. Škovira (Faith, M. Turan), 14. M. Turan (Škovira, Faith), 17. Fabián (Škovira, Junas), 37. Junas (Fabián, Černý), 44. Kroták (Ščibran, Pavličko), 49. Škovira (Kuľha, M. Turan), 54. Junas (Černý, Fabián)
Vylúčení: 4:5 na 2 min., rozhodovali: Čaprnka - Lokšík, Mujgoš
Zostavy:
Prešov: Ferjo - Pulščák, Blahut, Štork, Boháč, Šterbák, Horňák - Pavlovský, Majer, Segľa - Orosz, Svitana, Baláž - Bochňa, Mižák, Kövér
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, M. Tomas - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Faith, Kuľha - Saloň

B-Séria - 6. kolo:

HC ŠKP Poprad - MHC Plastika Nitra 7:3 (3:0, 4:2, 0:1)
Góly: 1. Wittlinger (Kroták), 6. Černý, 8. Kroták (Faith), 22. Junas (Fabián, Černý), 23. Kroták (Wittlinger, Faith), 38. Kuľha (Škovira), 40. Fabián (Junas, M. Tomas) - 33. Milo (Miklík), 36. Weissmann (Černavský), 41. Miklík (Bafrnec)
Vylúčení: 5:5 na 2 min., navyše Rejthar (Nitra) na 5+DKZ za hrubosť, rozhodovali: Beniač - Kundráčik, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, M. Tomas, Ondrejčík, M. Turan, Roháčik - Wittlinger, Kroták, Faith - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Saloň, Palinek, Palovčík
Nitra: Gabaš (8.-40. Harvánek) - Milo, V. Turan, Socha, Rejthar, Barto, Dirnbach, Hrušovský - Miklík, Bafrnec, J. Štefanka - Černavský, Szoke, Weissmann - Kmeč, Kováčik, Richter - Szabo, Poliaček, Abrman

B-Séria - 7. kolo:

HK Spartak ZŤS Dubnica - HC ŠKP Poprad 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Góly: 34. Klouda (M. Turan, Kuľha), 45. Kuľha (Škovira), 52. Kroták (Zetek, Ščibran)
Vylúčení: 3:6 na 2 min., rozhodovali: Országh - Beneš, Druga
Zostavy:
Dubnica: Sivý - Baráth, Brincko, Hlavačka, Chatrnúch, Strapko, Valjent, Dadulák, Janíček - Kazda, Húževka, Furo - Cingeľ, Pažítka, Jakubík - Cepek, Žitňanský, Kotlárik - Masaryk, Mateička
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, Roháčik, M. Tomas, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Saloň, Palinek, Palovčík

B-Séria - 8. kolo:

HK ŠKP PCHZ Žilina - HC ŠKP Poprad 3:2 (0:0, 3:0, 0:2)
Góly: 28. Madový (Laurenčík, Lezo), 29. Zajonc (Turek), 38. Kašša (Belica) - 55. Junas (Fabián), 56. Klouda (Kuľha)
Vylúčení: 5:6 na 2 min., navyše Fleischer (Žilina) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: Vl. Mihálik - Halecký, Štec
Zostavy:
Žilina: Červeňan - Prachař, Chlapík, Laurenčík, Kivoň, Glonec, Duda - Turek, Bohme, Zajonc - Madový, Lezo, Fleischer - Kašša, Fabuš, Belica
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, Roháčik, M. Tomas, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

B-Séria - 9. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP Poprad 2:2 (0:2, 1:0, 1:0)
Góly: 33. Majeský (Paciga), 44. Majeský (Gríger) - 6. Ondrejčík (Junas, Fabián), 9. Černý (Fabián, Junas)
Vylúčení: 5:10 na 2 min., navyše B. Gavalier (Sp. Nová Ves) na 5+DKZ za nebezpečnú hru vysokou hokejkou, rozhodovali: Orszagh - Beneš, Druga
Zostavy:
Spišská Nová Ves: Rybár - Marcinko, Nádašdi, Bukna, Topoli, Hrehorčák, Gríger, Ondov - Vaic, Filip, Fedor - Karabín, B. Gavalier, Krišák - Majeský, Pa. Zůbek, Pe. Zůbek - Paciga, Misál
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, M. Tomas, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

B-Séria - 10. kolo:

HC ŠKP Poprad - ŠK Iskra Banská Bystrica 2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Góly: 5. Škovira (Klouda), 32. Wittlinger (Kroták) - 31. Kovařík (Konder, Török), 43. Konder (Rehák), 51. Konder, 55. Pohorelec (Hurtaj, Adamčík)
Vylúčení: 2:6 na 2 min., rozhodovali: Vl. Mihálik - Halecký, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, M. Tomas, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Banská Bystrica: Harazin - Chromčo, Luža, Žitný, Majeský, Kovařík, Dillík - Longauer, Laštiak, Ozorák - Pohorelec, Hurtaj, Adamčík - Török, Konder, Koštial - Rehák

B-Séria - 11. kolo:

HC Martimex ZŤS Martin - HC ŠKP Poprad 3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
Góly: 14. Riečičiar (Kamišnikov, Györi), 49. Richňák (Riečičiar, Tatar), 56. Tatar (Riečičiar) - 5. Kuľha (Klouda, Škovira), 11. Palinek (Junas, Černý), 24. Klouda (Černý), 38. Škovira (Klouda), 46. Klouda (Škovira), 49. Černý (Junas)
Vylúčení: 2:5 na 2 min., rozhodovali: Lauff - Ištoňa, Miľovčík
Zostavy:
Martin: Kompas (49. Brňo) - Hodoň, Babka, Kamišnikov, Hriňa, Novotný, Kľuch, Stančok - Györi, Halaj, Pýcha - Riečičiar, Tatar, Beutel - Nemec, Chudý, Richňák - Pavel
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Palinek, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

B-Séria - 12. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Farmakol Prešov 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Góly: 14. Palinek (Harabin, Junas), 46. Kuľha (Škovira, M. Turan), 51. Škovira (Klouda, Kuľha)
Vylúčení: 7:6 na 2 min., rozhodovali: F. Mihálik - Diossy, Chromčík
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Palinek, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Prešov: Ferjo - Pulščák, Boržík, Mikulčik, Keresteš, Štork, Boháč, Blahut - Pavlovský, Majer, Segľa - Dobrota, Baláž, Kövér - Orosz, Caban, Mižák - Bochňa

B-Séria - 13. kolo:

MHC Plastika Nitra - HC ŠKP Poprad 2:2 (1:0, 1:1, 0:1)
Góly: 18. Bafrnec (Milo, Miklík), 34. Himler (Tschernavsky) - 33. Kroták (Palinek, Pavličko), 56. M. Tomas (Škovira)
Vylúčení: 4:5 na 2 min., navyše Škovira (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: Vl. Mihálik - Nemčovič, Popovič
Zostavy:
Nitra: Gabaš - Milo, Marinov, Kvetan, Barto, Rejthar, Dirnbach, V. Turan, Socha - Miklík, Bafrnec, J.Štefanka - Kmeč, Kováčik, Himler - Tschernavsky, Poljaček, Szabo - Tománek, Abrman
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, Roháčik, M. Tomas - Palinek, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Wittlinger

B-Séria - 14. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK Spartak ZŤS Dubnica 6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
Góly: 7. Kuľha (Klouda, Škovira), 29. Wittlinger (Pavličko, Ščibran), 34. Kroták (Pavličko, Wittlinger), 41. Zetek (Kroták, Ščibran), 54. Kroták (Wittlinger, Pavličko), 57. Junas (R. Gavalier, Palovčík) - 59. Kazda (Barát)
Vylúčení: 6:9 na 2 min., navyše Černý (Poprad) na 5+DKZ za hrubosť, Hlavačka (Dubnica) na 5+DKZ za hrubosť, rozhodovali: Országh - Miľovčík, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, M. Tomas, Ondrejčík, M.Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Palinek, Junas - Škovira, Klouda, Palovčík - Fabián, Kuľha
Dubnica: Sivý - Hlavačka, Chatrnúch, Barat, Brincko, Strapko, Valjent, Dadulák, Janíček - Cepek, Pažitka, Jakubík - Kazda, Žitňanský, Kotlárik - Šmátrala, Mateička, Masaryk - Cingel, Húževka, Furo

B-Séria - 15. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK ŠKP PCHZ Žilina 7:2 (2:0, 3:0, 2:2)
Góly: 9. Škovira (Klouda), 15. Klouda (Škovira, Kuľha), 22. Fabián (Junas), 24. Kroták (Pavličko, Wittlinger), 24. Černý, 58. Ščibran (Ondrejčík, Škovira), 60. Černý (R.Gavalier, Fabián) - 45. Lezo (Fleischer), 46. Kašša (Fabuš)
Vylúčení: 4:7 na 2 min., navyše Pavličko (Poprad) na 10 min. za hrubosť, Prachař (Žilina) na 10 min. za hrubosť, Fleischer (Žilina) na 5+DKZ za hrubosť, rozhodovali: Vl. Mihálik - Beneš, Lokšík
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Žilina: Červeňan (24. Michalek) - A. Chlapík, Prachař, Laurenčík, Rešetka, Kivoň, Duda, Glonec - Kocúr, Bohme, Zajonc - Madový, Fleischer, Lezo - Turek, M. Chlapík, Šafarík - Belica, Fabuš, Kašša

B-Séria - 16. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 3:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Góly: 31. Kuľha (Klouda, Škovira), 40. Junas (Pavličko, Škovira), 56. Kuľha (M. Turan, Klouda) - 3. Fedor (Ondov, Filip), 25. B. Gavalier (Vaic, Majeský), 49. Faith (Misál, Bukna)
Vylúčení: 2:6 na 2 min., navyše Gríger na 10 min. za napadnutie zo zadu, rozhodovali: Čaprnka - Halecký, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Spišská Nová Ves: Rybár - Marcinko, Ondov, Bukna, Topoli, Hrehorčák, Gríger, Nadašdi - Paciga, Filip, Fedor - Majeský, Vaic, B. Gavalier - Misál, Pa. Zůbek, Krišák - Faith

B-Séria - 17. kolo:

ŠK Iskra Banská Bystrica - HC ŠKP Poprad 5:3 (3:0, 2:1, 0:2)
Góly: 8. Žitný, 10. Pohorelec (Hurtaj), 20. Laštiak (Škorvánek), 35. Majeský (Hurtaj, Rehák), 36. Török (Konder) - 31. Zetek, 55. M. Turan (Klouda, Kuľha), 60. Černý (Fabián, Harabin)
Vylúčení: 6:6 na 2 min., navyše Ščibran (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Palinek (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Kroták (Poprad) DKZ za nešportové správanie, rozhodovali: Vrábel - Nemčovič, Popovič
Zostavy:
Banská Bystrica: Harazin - Chromčo, Luža, Žitný, Majeský, Kovařík, Dilík, Škorvánek - Longauer, Laštiak, Ozorák - Pohorelec, Hurtaj, Rehák - Török, Konder, Koštial
Poprad: Klempa (10. Soják) - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, Roháčik, M. Tomas - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Saloň, Palinek, Palovčík

B-Séria - 18. kolo:

HC ŠKP Poprad - HC Martimex ZŤS Martin 3:3 (2:1, 1:1, 0:1)
Góly: 4. Junas (Palinek), 10. R. Gavalier (Fabián, Palinek), 31. Saloň (Junas, R.Gavalier) - 11. Babka (Györi, Halaj), 29. Novotný (Halaj), 41. Györi (Halaj)
Vylúčení: 8:9 na 2 min., rozhodovali: Beniač - Druga, Mášik
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Černý, Kroták, Pavličko - Palinek, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Saloň
Martin: Brňo - Hodoň, Babka, Stančok, Novotný, Hriňa, Fail - Györi, Halaj, Pýcha - Riečičiar, Tatar, Hanzal - Richňák, Fadejev, Beutel

B-Séria - 19. kolo:

HK VTJ Farmakol Prešov - HC ŠKP Poprad 5:10 (0:7, 2:2, 3:1)
Góly: 22. Baláž (Orosz, Kuriplach), 24. Bochňa (Dobrota, Majer), 43. Orosz (Žák), 51. Kuriplach (Štork, Baláž), 60. Orosz (Žák) - 5. Škovira (Kuľha, Klouda), 6. Pavličko (Kroták), 6. Palinek (Junas, Saloň), 8. Palinek (Harabin), 10. Junas, 13. Ondrejčík (Škovira, Kuľha), 18. Ondrejčík (Škovira, Klouda), 29. Pavličko (Kroták, Černý), 38. Pavličko (Černý, Kroták), 42. Palovčík (Wittlinger, Fabián)
Vylúčení: 5:8 na 2 min., navyše Junas (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, rozhodovali: Országh - Halecký, Štec
Zostavy:
Prešov: Ferjo (20. Luterančík) - Mikulčik, Boržík, Kuriplach, Boháč, Štork, Blahut - Svitana, Majer, Segľa - Dobrota, Baláž, Bochňa - Orosz, Caban Žák - Kašpar
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, M. Tomas, Roháčik - Černý, Kroták, Pavličko - Saloň, Palinek, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Wittlinger, Fabián, Palovčík

B-Séria - 20. kolo:

HC ŠKP Poprad - MHC Plastika Nitra 8:2 (0:0, 4:1, 4:1)
Góly: 23. Kroták (Pavličko), 25. Klouda (Škovira, Kuľha), 32. Palinek (Kroták, Pavličko), 38. Junas (Černý, Fabián), 44. Kroták (Pavličko), 46. Kuľha (Škovira, Klouda), 47. Kroták (Pavličko, Palinek), 58. Junas (Černý, Fabián) - 39. J. Štefanka (Miklík, Milo), 59. Bafrnec (Marinov)
Vylúčení: 2:1 na 2 min., rozhodovali: Vl. Mihálik - Diossy, Vrančík
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Černý, Kroták, Pavličko - Saloň,Palinek, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Fabián
Nitra: Gabaš (46. Harvánek) - Milo, Socha, Barto, Dirnbach, Rejthar, V. Turan, Kvetan, Marinov - Miklík, Bafrnec, J. Štefanka - Tománek, Kováčik, Poljaček - Weissmann, Tschernavsky, Chrenko - Abrman

B-Séria - 21. kolo:

HK Spartak ZŤS Dubnica - HC ŠKP Poprad 6:7 (3:2, 3:3, 0:2)
Góly: 11. Jakubík (Hlavačka), 16. Žitňanský (Kazda), 20. Chatrnúch (Pažitka), 25. Kazda (Žitňanský, Kotlárik), 30. Hlavačka (Jakubík), 39. Dadulák (Húževka) - 9. Junas (Fabián), 12. Kroták (Palinek), 23. Škovira (M. Turan), 32. Klouda (Kuľha, Škovira), 33. Fabián (Junas, Černý), 43. Palinek (Junas), 52. Klouda (Zetek)
Vylúčení: 2:3 na 2 min., rozhodovali: Beniač - Druga, Mášik
Zostavy:
Dubnica: Kobezda - Hlavačka, Chatrnúch, Baráth, Pozník, Strapko, Dadulák - Cepek, Pažitka, Jakubík - Kazda, Žitňanský, Kotlárik - Kristín, Húževka, Masaryk
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, M. Tomas - Palinek, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

B-Séria - 22. kolo:

HK ŠKP PCHZ Žilina - HC ŠKP Poprad 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Góly: 3. Pavličko (Palinek), 57. Kuľha (R. Gavalier, Harabin)
Vylúčení: 3:2 na 2 min., rozhodovali: Beniač - Halecký, Lauff
Zostavy:
Žilina: Červeňan - Prachař, A. Chlapík, Laurenčík, Kivoň, Duda, Bizoň - Šafarik, Bohme, Zajonc - Kocúr, M. Chlapík, Fleischer - Stráňovský, Fabuš, Kašša
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Palinek, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Saloň

B-Séria - 23. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP Poprad 2:2 (2:1, 0:1, 0:0)
Góly: 2. Pe. Zůbek (Karabín, Vaic), 12. Vaic (Pe. Zůbek, Ondov) - 20. Kuľha (Škovira, Klouda), 32. Junas (Harabin)
Vylúčení: 2:2 na 2 min., rozhodovali: Čaprnka - Ištoňa, Lauff
Zostavy:
Spišská Nová Ves: Rybár - Marcinko, Ondov, Bukna, Nadašdi, Topoli, Gríger - Majeský, Filip, Fedor - Karabín, Vaic, Pe. Zůbek - Misál, B. Gavalier, Krišák - Paciga
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

B-Séria - 24. kolo:

HC ŠKP Poprad - ŠK Iskra Banská Bystrica 6:2 (0:0, 3:1, 3:1)
Góly: 24. Černý (Fabián), 36. Škovira (Ščibran), 39. Škovira (Kuľha), 44. Junas (Černý), 48. Kroták (Pavličko, M. Tomas), 49. Fabián (R. Gavalier, Černý)
Vylúčení: 4:4 na 2 min., navyše Ščibran (Poprad) na 10 min. za napadnutie zo zadu, Zetek (Poprad) na 10+DKZ za nešportové správanie, rozhodovali: Vrábel - Druga, Mášik
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, M. Tomas, Roháčik - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Banská Bystrica: Harazin (49. Blaško) - Chromčo, Luža, Žtiný, Majeský, Kovařík, Dilík - Longauer, Koštial, Ozorák - Pohorelec, Hurtaj, Adamčík - Török, Konder, Rehák - Surový

B-Séria - 25. kolo:

HC Martimex ZŤS Martin - HC ŠKP Poprad 5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Góly: 12. Pýcha (Fadejev, Györi), 15. Hriňa (Riečičiar), 31. Fadejev (Pýcha, Györi), 46. Györi, 48. Hanzal (Tatar, Hriňa) - 22. Harabin (Wittlinger, Kroták), 35. Kuľha (Klouda, Škovira)
Vylúčení: 0:3 na 2 min., rozhodovali: Čaprnka - Chromčík, Popovič
Zostavy:
Martin: Brňo - Hodoň, Babka, Kluch, Hriňa, Novotný, Stančok - Györi, Fadejev, Pýcha - Riečičiar, Tatar, Hanzal - Kukla, Pavel, Beutel - Nemec
Poprad: Klempa - M. Tomas, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

B-Séria - 26. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK VTJ Farmakol Prešov 4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
Góly: 7. Kuľha (Klouda), 34. Kuľha (M. Turan), 35. Kroták (M. Tomas, Černý), 54. Kuľha (Klouda) - 27. Majer (Pavlovský), 36. Dobrota (Orosz), 57. Majer (Segľa, Štork)
Vylúčení: 6:5 na 2 min., rozhodovali: F. Mihálik - Halecký, Štec
Zostavy:
Poprad: Klempa - Ščibran, Zetek, R. Gavalier, M. Tomas, Ondrejčík, M. Turan, Roháčik - Saloň, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Wittlinger, Palovčík
Prešov: Luterančík - Pulščák, Boržík, Mikulčik, Kuriplach, Štork, Blahut - Pavlovský, Majer, Segľa - Kövér, Baláž, Stripai - Orosz, Svitana, Bochňa - Dobrota, Mižák

B-Séria - 27. kolo:

MHC Plastika Nitra - HC ŠKP Poprad 2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Góly: 3. Weissmann (Tsechrnavsky), 5. Kováčik (Dirnbach) - 18. Kroták (Wittlinger, Pavličko), 19. Junas (Škovira), 27. Roháčik (Kroták), 52. Junas (Černý)
Vylúčení: 6:6 na 2 min., rozhodovali: V. Mihálik - Diossy, Popovič
Zostavy:
Nitra: Harvánek - Milo, Socha, Barto, Dirnbach, Rejthar, Marinov - Miklík, Bafrnec, J. Štefanka - Kmeč, Kováčik, Poljaček - Tschernavsky, Weissmann, Chrenko - Tománek, Richter, Himler
Poprad: Klempa - M. Tomas, Zetek, R. Gavalier, Roháčik, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha

B-Séria - 28. kolo:

HC ŠKP Poprad - HK Spartak ZŤS Dubnica 10:0 (7:0, 1:0, 2:0)
Góly: 2. Junas, 5. R. Gavalier (Černý, Junas), 6. Kuľha (Škovira, M. Turan), 10. Junas (Černý, Harabin), 13. R. Gavalier (Junas, Černý), 17. Wittlinger (Pavličko, Kroták), 20. Wittlinger (Kroták, Pavličko), 33. Kroták (Pavličko, Škovira), 60. Škovira (Kuľha, Klouda), 60. Zetek (Pavličko, Wittlinger)
Vylúčení: 0:0 na 2 min., rozhodovali: Čaprnka - Druga, Mášik
Zostavy:
Poprad: Klempa - Roháčik, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan, M. Tomas - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha
Dubnica: Sivý (6. Tomík) - Hlavačka, Chatrnúch, Barat, Brincko, Strapko, Dadulák, Poznik, Valjent - Cepek, Pažitka, Jakubík - Kazda, Žitňanský, Kotlárik - Baláž, Húževka, Masaryk - Krajčí, Mateička, Filiač

Play-off - štvrťfinále - 1. zápas:

HK 36 Skalica - HC ŠKP Poprad 6:2 (3:0, 2:1, 1:1) - stav na zápasy 1:0
Góly: 4. Vlk, 20. Rampáček (Oremus), 20. Žurek (Vlk, Košťál), 32. Vlach (Jurík), 39. Hreus, 47. Višňovský (Oremus, Košťál) - 36. Kroták, 55. Kuľha (Klouda, Škovira)
Vylúčení: 5:4 na 2 min., navyše Kroták (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, Zetek (Poprad) na 5+DKZ za pichanie, Černý (Poprad) na 10+DKZ za nešportové správanie, rozhodovali: V. Mihálik - Nemčovič, Popovič
Zostavy:
Skalica: Rybár - Vlk, P. Ivičič, Košťál, Šille, Mečiar, M. Ivičič - Žurek, Vlach, Jurík - Višňovský, Hujsa, Oremus - Rampáček, Hreus, Čársky - Hartmann
Poprad: Klempa (20. Soják) - Roháčik, Zetek, R. Gavalier, Harabin, M. Tomas, M. Turan, Ondrejčík - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Palovčík, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Palinek

Play-off - štvrťfinále - 2. zápas:

HK 36 Skalica - HC ŠKP Poprad 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) - stav na zápasy 2:0
Góly: 16. Hujsa (Oremus, Koštial), 25. Žurek (Vlk, Vlach), 52. Hreus (Rampáček, M.Ivičič) - 19. Pavličko (Kroták), 40. M. Turan (Kuľha, Saloň)
Vylúčení: 2:4 na 2 min., navyše Klouda (Poprad) na 5+DKZ za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, rozhodovali: V. Kontšek - Diossy, Chromčík
Zostavy:
Skalica: Rybár - Vlk, P. Ivičič, Košťál, Šille, Mečiar, M. Ivičič, Klečko - Žurek, Vlach, Jurík - Višňovský, Hujsa, Oremus - Rampáček, Hreus, Hartmann - Štepanovský
Poprad: Soják - M. Tomas, Zetek, R. Gavalier, Harabin, Ondrejčík, M. Turan - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Palovčík, Junas - Palinek, Klouda, Kuľha - Saloň

Play-off - štvrťfinále - 3. zápas:

HC ŠKP Poprad - HK 36 Skalica 3:4 po predĺžení (1:1, 2:0, 0:2 - 0:1) - stav na zápasy 0:3
Góly: 11. Junas (Černý, Fabián), 29. Pavličko (Zetek, Kroták), 38. Kroták (Wittlinger, Zetek) - 7. Rampáček (Hreus, Košťál), 44. Košťál (Jurík, Žurek), 54. Jurásek (Hreus), 62. Jurásek (Hreus)
Vylúčení: 4:5 na 2 min., rozhodovali: Országh - Ištoňa, Miľovčík
Zostavy:
Poprad: Klempa - M. Tomas, Zetek, R. Gavalier, Roháčik, M. Turan, Ondrejčík - Wittlinger, Kroták, Pavličko - Černý, Fabián, Junas - Škovira, Klouda, Kuľha - Palinek
Skalica: Rybár - Vlk, Klečko, Košťál, Šille, Mečiar, M. Ivičič - Žurek, Vlach, Jurík - Višňovský, Hujsa, Oremus - Rampáček, Hreus, Hartmann - Jurásek, Štepanovský
Do semifinále postúpila Skalica.


Góly popradských hráčov

Martin Kuľha Martin Palínek

Patrik Ščibran

Miroslav Škovira


Tabuľky West extraligy

Základná časť


P Klub Z V R P Skóre B

1. Slovan 22 18 3 1 130 : 43 39
2. Košice 22 12 5 5 77 : 56 29
3. Skalica 22 13 1 8 73 : 51 27
4. Trenčín 22 10 4 8 63 : 47 24
5. Zvolen 22 8 8 6 70 : 62 24
6. L. Mikuláš 22 9 6 7 70 : 64 24
7. Poprad 22 8 5 9 64 : 63 21
8. Sp. Nová Ves 22 8 3 11 62 : 77 19
9. Martin 22 7 4 11 58 : 77 18
10. B. Bystrica 22 7 4 11 55 : 75 18
11. Prešov 22 3 6 13 41 : 103 12
12. Nitra 22 3 3 16 52 : 97 9

Nadstavbová časť - A-Séria


P Klub Z V R P Skóre B

1. Slovan 42 32 5 5 245 : 102 69
2. Skalica 42 20 6 16 135 : 118 46
3. Trenčín 42 20 6 16 125 : 114 46
4. L. Mikuláš 42 20 6 16 140 : 134 46
5. Košice 42 18 8 16 146 : 136 44
6. Zvolen 42 12 12 18 117 : 144 36

Nadstavbová časť - B-Séria


P Klub Z V R P Skóre B

1. Poprad 28 18 5 5 132 : 71 41
2. Sp. Nová Ves 28 17 7 4 110 : 71 41
3. B. Bystrica 28 17 5 6 95 : 62 39
4. Martin 28 11 10 7 85 : 78 32
5. Nitra 28 8 9 11 91 : 95 25
6. Žilina 28 8 4 16 66 : 99 20
7. Prešov 28 5 5 18 79 : 121 15
8. Dubnica 28 3 5 20 63 : 124 11

Konečné poradie West extraligy :

1. HC VSŽ Košice, 2. HC Slovan Harvard Bratislava, 3. HK 36 Skalica, 4. HKM Zvolen, 5. HK Dukla Trenčín, 6. HK 32 Liptovský Mikuláš, 7. HC ŠKP Poprad, 8. HK VTJ Spišská Nová Ves, 9. ŠK Iskra Banská Bystrica, 10. HC Martimex ZŤS Martin, 11. MHC Plastika Nitra, 12. HK ŠKP PCHZ Žilina, 13. HK VTJ Farmakol Prešov, 14. HK Spartak ZŤS Dubnica


Štatistiky hráčov

P Post Hráč Z G A Body TM

1. Ú Junas Peter 53 29 27 56 44
2. Ú Škovira Miroslav 52 19 35 54 47
3. Ú Kroták Arne 53 27 25 52 52
4. Ú Černý Michal 52 19 28 47 75
5. Ú Kuľha Martin 53 25 18 43 44
6. Ú Pavličko Slavomír 52 11 30 41 22
7. Ú Fabián Petr 35 13 22 35 32
8. Ú Klouda Peter 43 10 23 33 84
9. Ú Wittlinger Habart 36 8 15 23 8
10. Ú Palínek Martin 28 11 11 22 42

11. O Turan Miroslav 51 5 13 18 30
12. O Gavalier Roman 49 6 11 17 54
13. Ú Faith Juraj 35 4 11 15 18
14. O Zetek Ondřej 51 4 10 14 75
15. Ú Saloň Ivan 26 5 8 13 8
16. O Ščibran Patrik 47 2 10 12 111
17. O Harabín Ladislav 40 1 11 12 26
18. O Ondrejčík Rastislav 50 4 3 7 34
19. O Tomas Martin 27 1 3 4 14
20. O Roháčik Michal 25 1 2 3 14

21. Ú Palovčík Miloš 16 1 2 3 6
22. Ú Bartečko Ľuboš 1 1 0 1 0
23. Ú Tomas Roman 5 0 0 0 0


P Post Hráč Z Min. Str. Zás. IG IGZ %úsp

1. B Klempa Martin 48 2810 1420 1295 125 2,67 91,20%
2. B Soják Slavomír 9 364 182 162 20 3,30 89,01%
3. B Horyna Róbert 2 101 49 44 5 2,97 89,80%



Povedali počas sezóny

Načo pokuty?

Po vysokej domácej prehre HC VSŽ Košice s Popradom 2:8 v 4. kole tréner Košičanov Ján Selvek bledý ako stena a na pokraji infarktu na otázku, či budú "lietať" v mužstve pokuty skonštatoval: "Neviem, či je treba hráčov potrestať. Lepšie asi hrať nevedia."

Bondra by pomohol

"Ak by sme mali Petra Bondru, možno by to bolo iné," vysvetľoval tréner Popradu Jiří Látal, prečo jeho zverenci najprv vysoko zdolali Košice (8:2) a potom prehrali v 5. kole so Skalicou (1:5). Narážal pri tom na fakt, že v skalickom drese v tomto zápase nastúpil útočník Žigmund Pálffy, ktorý dva krát skóroval a na jeden gól prihral.

Diplomacia na dovolenke

Po zápase 12. kola Trenčín - Poprad (2:2) si tréner hostí Jiří Látal pri kritike hlavného rozhodcu Daniela Konca nedal servítku pred ústa. "Pokojne môžete napísať do novín - Jiří Látal, PS: Konc je k.... . Taký človek, ako on, sa nemôže nikomu pozrieť do očí a nemožno mu veriť ani pozdrav. Škoda hovoriť. Málo sa sťažujem na rozhodcov, ale aby len čakal, že sa hráč bez nadávok posťažuje na bolesť na krku a potom ho vylúči účelovo na desať minút, lebo vie, že nám bude chýbať... A to je iba jeden príklad." Známa česká diplomacia mala v tomto momente pravdepodobne dovolenku.

O chrobákoch a pštrosoch

"Musím ale zopakovať, že celá súťaž je neregulárna, pretože v nej rozhoduje kupliarstvo. Zodpovední ľudia sa pritom tvária ako niekto medzi mŕtvym chrobákom a pštrosom. V našej skupine hrajú hráči o "život" a o chlieb v budúcej sezóne, kým v hornej vlastne o nič nejde." Takto svojským spôsobom tréner Popradčanov Bedřich Brunclík vystihol rozdiely medzi A a B-skupinou nadstavbovej časti West extraligy.

Nereálne mužstvá

Bedřich Brunclík bol známy svojou otvorenosťou a vždy povedal to, čo si myslel bez obalu alebo servítky pred ústami. Preto ďalší jeho citát, ktorým okomentoval skutočnosť, že v tímoch Spišskej Novej Vsi a Banskej Bystrice, teda popradských konkurentov na postup do play-off a tým aj na udržanie sa v extralige, nastupuje veľa hosťujúcich hráčov: "Spišská Nová Ves a Banská Bystrica nie sú "reálnymi" mužstvami. Keď do extraligy nepostúpime my, tak tam na budúci rok budú tri slabé tímy - Banská Bystrica, Spišská Nová Ves a to tretie si nechám pre seba."

Úvod ako hrom

"Favoritmi sme takmer v každom zápase, len nám to akosi nevychádza. Od začiatku stretnutia musíme hrať zodpovedne, súpera nepustiť do tempa a pokúsiť sa ho zaskočiť. Čím, to vám neprezradím," povedal pred zápasom 19. kola B-skupiny nadstavbovej časti v Prešove manažér Podtatrancov Tibor Turan. A jeho slová neboli žiadnym klišé, domácich zaskočili skutočne parádne. Úvodnú dvadsaťminútovku totiž vyhral Poprad 7:0!